alice 02.04.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 W tym wątku postaramy się w miarę możliwości odpowiedzieć na wszystkie ewentualne pytania, konstruktywną krytykę podziękować za cenne rady. Zapraszamy do wymiany poglądów Kasia, Tadek/Wojtek, Alusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.04.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Brawo, będę czytał i uczył się razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.04.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dawno tak dobrego języka na forum, gratuluję nie tylko stawiania czoła przeciwnością moi Przyjaciele, ale również lekkiego pióra. Czyta się na prawdę z przyjemnością.Mam skromną prośbę osobistą o fotki z cyfraka-cudaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.04.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Kasiu/Wojtku, dziennik się rozwija i fotki są, szkoda tylko, że będąc w czwartek nie zajechałem do Was. Mam pytanie: 1.Beton, 2. Stal - cena + konkretnie o namiary tez proszę. Z pewnością Kasia wysondowała najlepsze rozwiązanie, poszedłbym waszym tropem. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Alice fajnie,ze zdecydowaliscie sie na pisanie dziennika....czekam na c.d Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.04.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 i jakie tempo oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 04.04.2004 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 MIK, Teska, Magi dzięki za miłe słowa. Jak widzicie z samego dziennika ja jestem tą osobą od załatwiania spraw ,a mój małżonek od pisania o nich .Czyli wszystko tak jak powinno być zgodnie z naszymi zawodami i predyspozycjami. KAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Bardzo fajnie się czyta ( sama pamiętam jak byłam nakręcona- zakręcona budową, andrenalina lepsza niż bungee ) , z ładnymi kolorowymi fotkami . SUPER!!! Doklejam się do innych śledzących Waszą budowlaną przygodę ! Trzymajcie się ! Życzę tylko pozytywnych wrażeń i prawdziwych fachowców ! Do miłego ..., mniemam zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 05.04.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witajcie - gratulacje z okazji rozpoczęcia dziennika. Pozdrowieniaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 08.04.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Gratulacje!!!Praca wre, czyta się wspaniale (ja tak nie umiem, więc dziennika nie mam). Zdjęcia rewelacyjne!!! miło mi poznać mika99 (na zdjeciu), z którym często "wymieniamy" uwagi. Życzę wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 ale jesteście szybcy !!!!! nieźle nastukaliście ...czytałam i czytałam....a jak już przeczytałam to czekam z niecierpliwością na cd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 09.04.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ja też się cieszę. Kolejna zajmująca super nowela budowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 25.04.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Alice No ja rozumiem, że budowa, że brak czasu itd ale dopisz coś do dziennika. Jakieś newsy, doświadczenia. Normalnie czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Wójcik 02.05.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Witam, tak jak przedmówcy też za jednym zamachem przeczytałam Twoją "nowelę" zwłaszcza, że miesiąc temu kupiliśmy działkę w Jabłonnie w szczerym polu przy ul. Chotomowskiej (no, w niedalekiej odległości od samej drogi) i uczymy się z tutejszych "lektur" co robić dalej, żeby się przyuczyć do "zawodu" - inwestor. Chciałam zobaczyć lokalizację grupy chotomowskiej, bo mam blisko ale klikając w kwadraciki na mapce nic mi nie wchodzi. Czy coś robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.05.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Kasia, Tadek proszę o nowości z budowy ! Witam, tak jak przedmówcy też za jednym zamachem przeczytałam Twoją "nowelę" zwłaszcza, że miesiąc temu kupiliśmy działkę w Jabłonnie w szczerym polu przy ul. Chotomowskiej (no, w niedalekiej odległości od samej drogi) i uczymy się z tutejszych "lektur" co robić dalej, żeby się przyuczyć do "zawodu" - inwestor. Chciałam zobaczyć lokalizację grupy chotomowskiej, bo mam blisko ale klikając w kwadraciki na mapce nic mi nie wchodzi. Czy coś robię nie tak? Nie wszyscy mamy pozakładane już własne stronki w necie , ale trochę czasu wolnego (jesienią pewnie) i będzie grało. zapraszam do klubu naszej grupki każdy pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 czołem serdecznie prosimy o worek RAD jak tu zacząć,jakie kroki poczynić,i co po drodze załtwiać by muc zostać jadnym z was DUMNYCH WŁAŚCICIELI swego miejsca na ziemi. cel w tym roku mamy prosty ziemia serdecznie dziękujemy i będziemy w czuwaniu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 21.05.2004 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Wreszcie uzupełniłem nasz dziennik budowy Przepraszam za zwłokę, ale..... (jak przeczytacie dziennik to skojarzycie dlaczego). Ci co buduja wiedzą o co chodzi, a Ci co dopiero się szykują, przeżyją to na własnej skórze Na dodatek, po sprzedaży mieszkania stracilismy na kilka tygodni dostęp do netu (pracy nie liczę, bo - przynajmniej w moim przypadku - nie mam praktycznei szans wejść na dłużej niż kilka minut dziennie). No ale dorobiliśmy się z braku laku neostrady u teściów więc sytuacja powinna się poprawić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 no nie było Was nie było...ale teraz idziecie jak burza fajnie że dopisany cd. Trzymam kciuki za następne etapy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 21.05.2004 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ivonesco Dzięki za miłe słowa. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 21.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ciąg dalszy budowa story przeczytałem w kilka minutChciałoby się powiedzieć - jednym tchem...To kawał(ek) dobrze skrojonej fabuły. Jestem pod wrażeniem i treści i determinacji na placu boju. Do soboty Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts