Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba o opinię na temat firmy

Recommended Posts

zastanawiam się nad kupnem sporej ilości lin nierdzewnych. Bardzo dobrą ofertę dostałem od dq-pp. Chciałbym się dowiedzieć czy miał ktoś z nimi do czynienia? Podobno to dobra firma niemiecka, która otworzyła sklep w polsce.

Proszę o opinie - może ktoś próbował.

Czyżby nieudolna próba reklamy?

• 2 weeks później...
Kolego nikogo nie reklamuje. Jest forum budowlane, na którym chcę zaciągnąć opinii na temat sklepu z konkretnymi artykułami. Jak wiadomo badziew jest wszędzie i dlatego wolę najpierw zapytać niż później załować.

Ursusek, piszesz sam ze sobą? Daj spokój.

Jeden post, od razu na temat sklepu, od razu jedziesz z jego super ofertą super sprawdzonej niemieckiej firmy... i jeszcze gadasz sam do siebie pod różnymi nickami...

Jak grzyby po deszczu powstają firmy oferujące swoje usługi w handlu internetowym. Zapewne to przedstawiciel takowej albo jej pracownik. Szkoda takich sztucznych dyskusji, bo później ktoś szukając rzetelnych informacji może wdepnąć w niezłą minę sugerując się tego typu utworzonymi tematami. Cóż, internet to śmietnik niestety.

• 2 weeks później...
Jak grzyby po deszczu powstają firmy oferujące swoje usługi w handlu internetowym. Zapewne to przedstawiciel takowej albo jej pracownik. Szkoda takich sztucznych dyskusji, bo później ktoś szukając rzetelnych informacji może wdepnąć w niezłą minę sugerując się tego typu utworzonymi tematami. Cóż, internet to śmietnik niestety.

No właśnie, rosną jak grzyby po deszcze tylko ja nie jestem pracownikiem takiej firmy ani nie mam takiej firmy. W dzisiejszych czasach nie można się już zwyczajnie zapytać czy firma A czy B jest dobra? Zadałem pytanie i oczekiwałem odpowiedzi, po to jest forum internetowe.

Ursusek, piszesz sam ze sobą? Daj spokój.

Jeden post, od razu na temat sklepu, od razu jedziesz z jego super ofertą super sprawdzonej niemieckiej firmy... i jeszcze gadasz sam do siebie pod różnymi nickami...

Niestety coś Ci się chyba pomieszało. To że internet zalewa wszechobecny spam to nie znaczy, ze i tutaj tak jest. Tak jak napisałem w poście wyżej - prosiłem o opinię na temat sklepu, z którego już i tak skorzystałem. Zadowolony jestem ja. A to czy inni spróbują to już nie moja sprawa. Ja mogę tylko serdecznie polecić.