Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?  

597 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?

Recommended Posts

Owszem są jełopy dookoła i co gorsze to chyba bliżej niż się zdaję a jeszcze gorsze jest to że są jełopy bez kultury osobistej

:) broniąc jełopów akceptujesz głupotę jako normę w swoim otoczeniu.

Sorry, ale po 16 latach pracy w technice jestem wrażliwy na debili. Nerwy mam po kontakcie z takimi a trzyma mnie ze 2 godziny.

• Odpowiedzi 31,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jareko

4558

• finlandia

1832

• Charlie

1644

• bwojtek

1394

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) broniąc jełopów akceptujesz głupotę jako normę w swoim otoczeniu.

Sorry, ale po 16 latach pracy w technice jestem wrażliwy na debili. Nerwy mam po kontakcie z takimi a trzyma mnie ze 2 godziny.

ja nikogo nie bronię, uważam że w każdej sytuacji należy być człowiekiem kultura to podstawa, proponuję nervosol i przypomnieć sobie podstawy człowieczeństwa

Wczoraj obejrzałem drzwi balkonowe u brata i te UR mają 9 tych metalowych zaczepów natomiast R mają 5, maja jeszcze dwa plastikowe dociski w linii zawiasów. Moje spostrzeżenie oczywiście subiektywne jest takie że RU jest szczelniejsze, dociąga bardziej przy zamknięciu i odgłosy z zewnątrz są lepiej tłumione.

Jeszce takie pytanie jak to jest że w dwóch różnych sklepach poszerzenie do tego drzwi na taras ten sam profil blu82 w jednym 120zł a w drugim 353zł.

A smutna konstatacja jest taka że wiedza osób sprzedających okna i montujących jest na bardzo słabym poziomie.

.

A smutna konstatacja jest taka że wiedza osób sprzedających okna i montujących jest na bardzo słabym poziomie.

to proponował bym zrezygnować i poszukać innej firmy a u siebie masz klika konkretnych

co do ceny poszerzeń to jeśli naprawdę jest to samo liczone to dziwne chyba że ktoś liczy ze stalą a inny nie albo profil bazowy a inny poszerzenie

Witek, plusfoto już dokładnie odpowiedział

Nie ma nic gorszego jak klient doszukujący sie szczegółów i się ich czepiający, zamiast skupić się na cenie końcowej za TAKIE SAMO wyposażenie.

Sprzedawca stosuje różne chwyty by wyjść na swoje i pokonać konkurencję - i dobrze, że jakiś sposób na zdobycie klienta ma

jak nie - piszesz i nie wiesz o czym piszesz ?

A co do podstaw człowieczeństwa to powinnaś jeszcze dodać jakich/czyich podstaw trzymasz się - jest tych podstaw, kilka w każdym razie.

Ktoś tu ma problem z rozumieniem czytanego tekstu... nie pisałam o jednej podstawie tylko o podstawach (liczba mnoga) rozumiesz...

jak nie - piszesz i nie wiesz o czym piszesz ?

A co do podstaw człowieczeństwa to powinnaś jeszcze dodać jakich/czyich podstaw trzymasz się - jest tych podstaw, kilka w każdym razie.

Ja staram się nikogo nie obrażać w odróżnieniu od Ciebie, uważam że nikt nie jest fenomenem we wszystkich dziedzinach. Jak czujesz się bystry w tym temacie na forum to postaraj się wytłumaczyć (jak to powiedziałeś "jełopowatym") to może zrozumieją; bo w końcu ludzie tu właśnie po to zaglądają prawda?

Okna zamontowane! Montażu dokonała firma Aprel z Warszawy. Serdecznie dziękuję szefowi firmy, Panu Krzysztofowi, za cierpliwość i fachowe doradztwo. Dziękuję również ekipie montującej (p. Tomasz i p. Mariusz). Mam nadzieję, że okna będą sprawować się bezproblemowo. Z przyjemnością polecam firmę Aprel. A zamontowane okna to Adams Aluplast 8000.:)

Okna zamontowane! Montażu dokonała firma Aprel z Warszawy. Serdecznie dziękuję szefowi firmy, Panu Krzysztofowi, za cierpliwość i fachowe doradztwo. Dziękuję również ekipie montującej (p. Tomasz i p. Mariusz). Mam nadzieję, że okna będą sprawować się bezproblemowo. Z przyjemnością polecam firmę Aprel. A zamontowane okna to Adams Aluplast 8000.:)

No to prosimy jeszcze raz, ale w tym miescu, na bialej liście :

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223108-Bia%C5%82a-lista-firm-Okna-drzwi-bramy-rolety/page2

Witam

finlandia - wystaw fakturę FM za moderowanie :)

kurcze jestem pełen podziwu dla Twojej determinacji w pewnych kwestiach ale chyba dobrze działasz może kilku forumowiczów nauczy się czy też zachęcisz do uporządkowanego działania.

aaaa i przepraszam za offtop.

Pozdrawiam

Mały off top ;)

Niech ktoś doradzi jak ma doświadczenie.

Okna zewnątrz złoty dąb w środku białe

jaki kolor ciepłej ramki? sprzedawca radzi pod kolor dębu

żona twierdzi że lepiej może jasny szary, nigdzie nie mogę

znaleźć przykładów

kiedyś był jeden kolor i był spokój :bash: