Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?  

597 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jareko

4558

• finlandia

1832

• Charlie

1644

• bwojtek

1394

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rolety by się pod elewacje nie schowały ?

Witku, to jedna z możliwości. Pewnie są i inne tylko, czy warto ich szukać? Przecież to szczegół bez istotnego znaczenia technicznego. No może z wyjątkiem bicia piany i rzucania babolami po obejrzeniu dwóch zdjęć z dwustu i zerowej wiedzy o ustaleniach:-). Może tak samo postąpiono z innymi oknami? A może tylko z tym jednym, bo.... Najważniejsze, że inwestor i wykonawca są dogadani i szczęśliwi. :-).

Właśnie się dowiedziałem, że montażysta z Rumunii bierze w Belgii 250 Euro dniówki. Okna z Polski sprzedawane są tam 20% drożej niż u nas.

Może mi ktoś powiedzieć DLACZEGO tak nisko cenią się w Polsce montaże ?

Ale oczywiście montuje tylko aluminium bo PVC to szajs totalny a niedawno wychwalane (przez ciebie) drewno jest jednak wg "forumowej wyroczni" kiepskim materiałem.

A! Belgowie za 120EUR dniówki nawet nie chcą podnieść ręki by odebrać telefon. Za samo siedzenie w domu dostają 500EUR dniówki i opłacają 2 Rumunów by im dogadzali.

Kompromitujesz się coraz bardziej kolego...

stawka w Belgii to 100 euro dniówki dla montażysty

tak plus minus :)

ostatnio na naszego firmowego FB dostałem zapytanie od firmy z chin produkującej okna czy nie chcemy współpracować :)

odp niech wyślą bilet abym mógł sprawdzić ich firmę i produkcję -czekam na odpowiedź :)

stawka w Belgii to 100 euro dniówki dla montażysty

tak plus minus :)

ostatnio na naszego firmowego FB dostałem zapytanie od firmy z chin produkującej okna czy nie chcemy współpracować :)

odp niech wyślą bilet abym mógł sprawdzić ich firmę i produkcję -czekam na odpowiedź :)

...bilet w obie strony ?