Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?  

597 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jareko

4558

• finlandia

1832

• Charlie

1644

• bwojtek

1394

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość JACKIE P
a ja jestem ciekawy kiedy otrzymam od firmy U. słowa przeprosin za ponad 1,5 miesięczną zwłokę w realizacji zamówienia na drzwi zewnętrzne? Bo jakoś do dziś nikt się nie pokwapił. /1.5 miesięczna zwłoka od 4 miesięcznego terminu realizacji/

Mimo niezbyt pochlebnych opinii ostatnio-Budvar uważam za jednego z solidniejszych producentów okien- takiego który wypracował sobie jakąś uznaną markę na tym chorym rynku okiennym, prowadzącym własną politykę .

Owszem czasami trafia się niezweryfikowany :roll: dostatecznie dealer- ale są to raczej jednostkowe przypadki.

hahahah ja tez musze cokolwiek napisac i bedzie trzech najlepszych po sobie :)

powiem tak - sa lepsi :)))))

a i od Thysena co ponoc najsztywniejszy (znam sztywniejsze) sa lepsze profile, i ladniejsze :) ale to kwestia gustu

a reklama.....coz......goopoty trzeba pisac by czlek z ulicy zainteresowal sie oferta. Marketing Panie Dziejaszku, Marketing jest dzignia ;) handlu

Nie powiedziałem, że są naj... :roll: , też znam lepszych, nawet nie posiadających potrzebnych papierów do produkcji tzw. garażowców. Jednak biorąc pod uwagę wielkośc firmy, szacunkową ilość reklamacji(dokładnej przecie nie znam :oops: ) i opinie branżowców moge stwierdzić, że średnia wychodzi im niezła.

Reklamacje czy przeciągnięcia terminowe zwłaszcza w takim sezonie jak ten zdarzają się i są przykre dla obu stron- klienta i producenta, każdemu zależy aby ich było jak najmniej ,ale opisane tutaj (Budvar, Oknoplast, Urzędowski, Gebauer) są tylko ułamkiem procenta całej produkcji. Znam jednak takich , którzy mają tego multum (10- 30% produkcji, we zalezności od sezonu) i wcale się nie oprzejmuja taką błahostką jak reklamacja .

Co do najsztywniejszych okien- cóż ... :roll: znam takich, którzy tytan sprzedają .....takich co pytaja lustereczka, które okna sa najlepsze na świecie (a reklamacji od groma, nie mówiąc o terminach) ..takich co daja 25 lat gwarancji na okna i 15 na montaż...

T-rex [byl taki zespol rockowy - bardzo dobry zreszta] Okno-res jest w porzadeczku, okieneczka robi dobrutkie, porzadniacko je montuje i cenki ma przystepniutke

Pchelku - juz swietujesz Nowy Rok czy Heya na Ciebei tak wpynelo? ;))))

mlk - zawsze do uslug :) jak zadzwonisz (komore znajdziesz na mojej stronie) zjawie sie o kazdej porze dnia i nocy.

Hmmm....co ja gadam - daj mi sie wyspac, prosze - wiec do 22 :)

ja mam okna z MS plastik w kolorze dąb złoty, okna są świetne, pieknie sie prezentują i są funkcjonalne. Dwa z nich sa dość duże wymiar 3,65x2,50 takie które wychodza na taras, zdecydowałem sie tez odrazu na rolety, skrzynki mam w murze schowane tak więc nic nie wystaje ani z jednej ani z drugiej strony ściany.Polecam MS przynajmniej w Bydgoszczy

Cześć!

czy ktoś zna firmę Plastorama (http://www.plastorama.com.pl)?

Mieszczą się blisko mnie i dostałem całkiem interesującą ofertę.

Jareko - czy w pod koniec przyszłego tygodnia będziesz dostępny u Siebie na Powstańców? jestem zainteresowany ofertą na Aluplasta

PLASTORAMA ul .Lucerny 17 ??? Jeśli tak - to są o`k. Nie duża firma ale bardzo porządna - jakość + doświadczenie na Rehau ok. 10 lat.