Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?  

597 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jareko

4558

• finlandia

1832

• Charlie

1644

• bwojtek

1394

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"KTO JESLI NIE TY" Pchełku pomocy,mam zamówione okna z firmy blachinski toszek koło gliwic profil 5 komorowy 3d SALAMANDER

Moze wiesz cos o tych oknach

wyczytałem ze oscieznice maja 5 komór a skrzydło 4(czy to jest normalne)

mam zamówione okna z kolorem z zewnatrz a podobno nie mają atestu ITB na takie okna( jak moga więc je sprzedawać) jesli to sie potwierdzy czy zerwac umowe wpłaciłem 25%

na koniec prosze o poradnik poprawnego montazu( mam sciane 3w ze steropianem w srodku 10cm)

Z GÓRY DZIEKUJE

[email protected]

"KTO JESLI NIE TY" Pchełku pomocy,mam zamówione okna z firmy blachinski toszek koło gliwic profil 5 komorowy 3d SALAMANDER

Moze wiesz cos o tych oknach

wyczytałem ze oscieznice maja 5 komór a skrzydło 4(czy to jest normalne)

mam zamówione okna z kolorem z zewnatrz a podobno nie mają atestu ITB na takie okna( jak moga więc je sprzedawać) jesli to sie potwierdzy czy zerwac umowe wpłaciłem 25%

na koniec prosze o poradnik poprawnego montazu( mam sciane 3w ze steropianem w srodku 10cm)

Z GÓRY DZIEKUJE

[email protected]

kupując okna okleinowane na biaym profilu zawsze jest niebezpiczeństwo, że zostały oklejone przez firmę "okleinujące foliom okiennom" (pisownia autentyczna z ogłoszenia firmy). Są firmy, które takie usługi prowadzą. Okleją każdy profil. Najrozsądniej kupować profile które są fabrycznie okleinowane na profilu barwionym w kolorze folii. To daje pewność trwałości takiego oklejenia.