Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?  

597 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?

Recommended Posts

I.. jest drogie - taka dziwna polityka

Ale cos zaradze - cos wysle.

Chociazby info ze popekane naroza to wada okien.

Mnie skreca jak musze takie koszty walic.

Niestety ...zatracilo cel swojej misji i dzialalnosci.

Moze to sie zmieni.

Mam nadzieje.

Apropo popekanych zgrzewow to musisz napisac do dzialu technicznego VEKA do Skierniewic.

Podam ci adres i do kogo napisac.

To samo pismo do nadzoru Budowlanego w twojej miejscowosci.

• Odpowiedzi 31,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jareko

4558

• finlandia

1832

• Charlie

1644

• bwojtek

1394

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zbynio - poszlo w piatek po 15-tej faxem - ale czy doszlo ???

w sprawie narozy porozrywanych - pismo ma byc ???

z tym ze ostatnio to takich i podobnych pism wysylam cale fury [kilka dziennie]

moze numer faxu zle wpisalem - i pismo poszlo gdzies indziej [wysylala sekretarka]

teraz go nie mam - tego pisma w oryginale

ale mam kopie w kompie - moge ci wyslac na priva - wysle jutro [jak to o te naroza chodzi]

moj tel 500 128304

Witam ! My tez jestesmy na etapie poszukiwania okien i drzwi wejsciowych ! Myslalem zakupic okna PCV z brazowa drewnopodobna okleina ! Ale slyszalem ze to nie zbyt dobry pomysl bo ponoc okleina odchodzi po czasie ! Co o tym myslicie ??? A drzwi wejsciowe drewniane ! Moze ktos ma jakiegos linka lub namiary na firme w okolicy tarnowa lub debicy !???

Pozdrawiam 1

Witam ! My tez jestesmy na etapie poszukiwania okien i drzwi wejsciowych ! Myslalem zakupic okna PCV z brazowa drewnopodobna okleina ! Ale slyszalem ze to nie zbyt dobry pomysl bo ponoc okleina odchodzi po czasie ! Co o tym myslicie ??? A drzwi wejsciowe drewniane ! Moze ktos ma jakiegos linka lub namiary na firme w okolicy tarnowa lub debicy !???

Pozdrawiam 1

Nie wierz w bajki, okleina nie odchodzi po czasie. Ja przynajmniej przez lat naście nie spotkałem się z takim zjawiskiem.

Pozdrawiam

Witam ! My tez jestesmy na etapie poszukiwania okien i drzwi wejsciowych ! Myslalem zakupic okna PCV z brazowa drewnopodobna okleina ! Ale slyszalem ze to nie zbyt dobry pomysl bo ponoc okleina odchodzi po czasie ! Co o tym myslicie ???

bzdura, może kilka lat temu ale nie teraz. Technologia zaszła już tak daleko, że nie ma z tym problemu. Chyba że kupisz okna w jakiejś firmie kogucik co sama je okleja.

odświeżam temat, stoję przed wyborem okien, mało piszecie o oknach oknoplus, dostałem od nich ciekawą ofertę, interesują mnie okna 3 szybowe, z tego co czytam to w grę wchodzą 3 producenci: oknoplast, jezierski, avante i zdania są podzielone, wysłałem zestawienie do wyceny, zobaczę jak to wychodzi cenowo.

Ktoś ma doświadczenie z tym oknoplus-em ?