Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?  

597 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wybrałeś/łaś materiał na profile okna?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jareko

4558

• finlandia

1832

• Charlie

1644

• bwojtek

1394

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dostalam kolejna wycene - 10 tys z groszami, chyba ich pogielo(!)

Te 10tys to za co? Bo jak dla mnie to ledwo wystarczy na średniej wielkości HSa. Jeżeli szukasz ceny to zapraszam do firm, które okna hodują a nie produkują. Wszak rolnictwo jest w UE dotowane ;) Ale wątpię by produkowali HSy bo to wyższa szkoła jazdy.

7600 to bardzo dobra cena za HS, ale podejrzewam, że to z jakiegoś taniego profilu, i do tego białe.

ah to dobrze wiedziec bo mnie wydawalo sie ze cena z kosmosu. kolor w srodku bialy na zewnatrz ciemne

zrobie chyba tak ze tarasowe od jednego a reszte od drugiego dostawcy - i zostanie mi jakiej 2.400 w kieszeni ;D chłodna kalkulacja ...

ah to dobrze wiedziec bo mnie wydawalo sie ze cena z kosmosu. kolor w srodku bialy na zewnatrz ciemne

zrobie chyba tak ze tarasowe od jednego a reszte od drugiego dostawcy - i zostanie mi jakiej 2.400 w kieszeni ;D chłodna kalkulacja ...

hmm troche dziwne? nie sądzisz?

Z jakiego profilu jest ten HS za 7,6 k?

w wycenie jest napisane dokładnie tak: "oferta na drzwi HST (tylko profil Koncept) istnieje możliwość zamontowanie mikrowentylacji za dopłatą"

w ofercie wypisane jest dokładnie to:

HST VekaSlide 2-skrzydłowe Sch. A

Kolor: Biały/Dąb Bagienny

Uszczelki wew/zew :/Czarna

Numer pola: Oszklenie

1,2: Szyba: 6mm/16/6 THERMOLINE U=1,0

Dodatki :

Listwa przyszybowa ART z szarą uszczelką

Klamka jednostronna standard kolor Bialy GU 1 szt

Pochwyt standard zew kolor Braz 1 szt

hmm troche dziwne? nie sądzisz?

wydaje się to na pierwszy rzut oka dziwne, bo porownujac ceny pozostalych okien te sa bardzo do siebie zblizone.

sadze ze moze maja taka strategie ze HS spuszczamy ale odbijemy sie za cala reszte - akurat w tej firmie gdzie dostalam za 7,6k a u innych odwrotnie