maggs1 25.12.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 To nie jest kwestia wiary - taka rzeczywistość ,na podkarpackiem nie szaleją aż tak z cenami , a może to kwestia właściwych poszukiwań Nas nikt nie okradł, nie oszukiwał, materiał też nam nie "dostał nóg". Z ekipy byliśmy i jesteśmy nadal zadowoleni. A cena 36 500 dotyczy wyłącznie zapłaty za zrealizowane prace od fundamentu po dach, nie zawiera, co oczywiste, materiałów. I jeszcze jedno to była firma, która wystawia FV, płaci podatki i zatrudnia pracowników na umowy o pracę. A ile na danym obiekcie zarabia to już ich sprawa, nie wnikam. W 100% się zgadzam PODKARPACIE, można jeszcze taniej miałem dwie firmy -wystawiają FV jestem zadowolony, ściany proste, dach jak na razie nie cieknie bez poprawek. Ale żeby znaleźć dobrą i tanią ekipę trzeba trochę poszukać i trzeba uważać na firmy gdzie jest tylko szef, który potrafi podnająć 2-3 firmy i zarobić za pośrednictwo 10-20k. Teraz jest dobry okres na zawieranie umów z wykonawcami. ps. nie zawsze znalezione w internecie firmy są najtańsze i najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ijcom 14.04.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Rozpoczynam budowę Malwinki pod Szczecinem powierzchnia użytkowa 160 m2 i dach 235m2Szukałem ekipy po forach i znajomychW sumie miałem ok 12 ofert.Niefirmy 46-60 tyś, firmy 60-75 tyś, SSO oczywiścieSzczecin nie należy do "tanich" miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 19.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja budowałem w Sochaczewie (mazowszieckie) 36 tysięcy za SSO dach deskowanie pełne i papa. dom 200 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 07.05.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 My za dom o powierzchni zabudowy 240m2, dach 340 m2 wielospadowy, kryty dachówką, orynnowanie, działówki, taras, schody - zapłacilismy 36 500 brutto super tanio, ja za sam dach+wiezba 380m2 zaplacilem niewiele mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 07.05.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dobrze byłoby określić co dla Was jest m2. Powierzchnia podłóg czy użytkowa czy jeszcze jakaś inna? Tak to raczej ciężko porównać cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pulse 07.05.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ja 190m2 przy podlodze, dach z deskowaniem , dachowka i orynnowaniem 40 tys zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 07.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 To ja praktycznie za to samo 55 tyś netto mam wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts