rrmi 02.08.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Poproszono mnie o poszukiwania wlasciciela tego psa . Przyblakal sie na budowe w Zlotoklosie . Na pewno nie bedzie mogl zostac , bo wlasciciele maja psa . Ktos wie moze czyja to zguba lub moze ktos chcialby takiego psa ? Zna komende siad , nie jest agresywny do ludzi . Ma obroze , stara zniszczona , czarna . Nic wiecej nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benta 02.08.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Sprawdziłabym czy ten pies ma tatuaż. .Wygląda mi na mastifa tybetańskiego, mało popularna rasa w Polsce i nie chce mi się wierzyć, że jest nierodowodowy. Jeśli jest tak jak myślę, właściciela można by namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Sprawdze jutro jak bede wiozla mu jedzenie . Przelecialam net , nikt nie szuka . Kurcze moze ktos chce przygarnac takiego psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 07.08.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 rrmi i co z pieskiem .Czy to nie owczarek kaukazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 rrmi i co z pieskiem .Czy to nie owczarek kaukazki? Nie , to byl mastiff . Gdzies poszedl sobie , wiec nie wiem co sie z nim dzieje . Mam nadzieje , ze do domu wrocil . pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts