jocer 02.08.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam,szukałem na forum ale te wątki sa stare więc pytam ponownie.które lepsze, czym się różnią i co polecicie?różnica w cenie to 2 zł wiec o kasę nie chodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 03.08.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam, szukałem na forum ale te wątki sa stare więc pytam ponownie. które lepsze, czym się różnią i co polecicie? różnica w cenie to 2 zł wiec o kasę nie chodzi. Pozdrawiam Polecam lekturę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180095-Wszystko-o-TYNKACH-MASZYNOWYCH-Rados%C5%82aw-Krasowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 03.08.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Moim zdaniem nigdy tynk c-w zacierany jakimkolwiek kwarcem nie będzie taki gładki, jak tynk gipsowy.Jak lubisz gładkość, to gipsowy lepszy. Jak chcesz mieć twarde i gładkie, to połóż gipsowy Knauf Diamant. Pamiętaj, że jak w cementowym zrobisz ubytek, bo choćby przyjdzie ci przerobić gniazdko albo jakąś inną pierdołę, to zaklejenie tego tak żeby została taka sama faktura jest niemożliwe.Ja położyłem gips z powyższych powodów. Cementowy (zacierany kwarcem - bo tak teraz nazywa się profesjonalnie piach:-)) widziałem i mi się nie podobał bo nie był gładki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 03.08.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Moim zdaniem nigdy tynk c-w zacierany jakimkolwiek kwarcem nie będzie taki gładki, jak tynk gipsowy. Jak lubisz gładkość, to gipsowy lepszy. Jak chcesz mieć twarde i gładkie, to połóż gipsowy Knauf Diamant. Pamiętaj, że jak w cementowym zrobisz ubytek, bo choćby przyjdzie ci przerobić gniazdko albo jakąś inną pierdołę, to zaklejenie tego tak żeby została taka sama faktura jest niemożliwe. Ja położyłem gips z powyższych powodów. Cementowy (zacierany kwarcem - bo tak teraz nazywa się profesjonalnie piach:-)) widziałem i mi się nie podobał bo nie był gładki. pzdr Niestety taka jest prawda, że ubytki po c-w ciężko się zarabia bo widać pogrubienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts