Natalia Stanko 23.08.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Mirelko,leaat, Narendil, Twosia, Rutinko- dzięki za wasze głosy. więcej osób za numerem 2 Nikt ani słowa o fornirowanej podłodze? Czy to badziewie jakieś? Decyzję muszę podjąć do jutra, bo dzisiaj dostałam wiadomość, że stolarz wyrobił się wcześniej:eek: i w następnym tygodniu dostawa drzwi z montażem. Ale jak tu montować, kiedy ja podłogi nawet nie wybrałam jeszcze:sick: Czy wy tez macie problemy z wyborem ostatecznym? Jak wybierałam, to nie miałam wątpliwości zbyt wielu. Ale jak mam kupować, to masakra. Nie lubię siebie za to niezdecydowanie. Mogę oczywiście zapytać męża o zdanie, ale odpowiedź będzie mniej więcej taka: Co? Biała? Nie lepiej dębowa, w ostateczności mahoniowa? Nie , nie lepiej ( ja) No to po co pytasz?(właśnie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.08.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Natalko ja też tak mam że najpierw sie nasiedzę, naszukam, naczytam , naoglądam ale jak mam juz finalnie coś zakupic i podjąć decyzję to zwlekam i wham się. nienawidze tego szczerze:mad: jesli chodzi o podłoge to ja bym wybrała albo idealnie gładką (np. posadzka żywiczna) albo ze strukturą drewna bliska naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.08.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja niestety nic nie wiem o fornirowanej, więc nie bardzo tutaj pomogę. Przypominam sobie tylko, że gdzieś czytałam, że ta możliwość cyklinowania to tylko chwyt marketingowy i wycyklinować da się max raz a do tego straszny bałagan przy tym. edit: Co do poziomu zdecydowania to u mnie to samo Miałam w tym tygodniu zamawiać drzwi i co... i nic tydzień zaraz przeleci a ja dalej zastanawiam się nad kolorem, który miał być za wszelką cenę biały Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.08.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Skąd ja to znam:D Mnóstwo decyzji podjetych na etapie szukania, a jak przychodzi co do czego, to nie mogę sie zdecydować i kupić. Niewiele jest rzeczy, które kupiłam, tak jak sobie na początku wymyśliłam:) O fornirowanej podłodze nie mam pojęcia, stąd nie komentowałam. Ale i tak jestem za drugimi panelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.08.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Malkul, Rutinko,Twosia, Oluś - dziękuję jesteście kochane:hug: Jutro zamawiam te panele ( numerek 2) http://www.thefloorstore.ie/image/cache/data/PERSPECTIVE/UF1300-240x240.jpg O listwach nie mam siły teraz myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.08.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Karolku, witam Cię serdecznie:welcome: czemu na Pani? Chcesz mnie zdołować? :lol2: no co ty ja bym cie miała dołować ja tez oddaję głos za 2 a z tymi wyborami to ciężka sprawa ja wyszukuje wybieram np 3 opcje i podsuwam mojemu M pod nos a on dokonuje ostatecznego wyboru inaczej zginęłabym jak Andzia w malinach [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.08.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Czy wy tez macie problemy z wyborem ostatecznym? Jak wybierałam, to nie miałam wątpliwości zbyt wielu. Ale jak mam kupować, to masakra. Nie lubię siebie za to niezdecydowanie. Niestety chyba wszystkie tak mamy Co do podłogi - ja oddaję głosik za nr 2 Komoda FANTASTICO ja tez taką kcem i najlepiej czerwoną - tylko nie mam gdzie postawić Natalko a gdzie układanka z Bardelliego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 23.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Natalko, czy te panele to quickstep passionata? pytam, bo ja mam je w calym domu (fuge mam dwustronną-zastanow sie, polecam:cool:) zdecydowalam sie na nie za namową kanka9)...nie wiem gdzie zamawiasz, ale ja troche sie naszukalam i znalazlam w bardzo korzystnej cenie, wraz z podkladem...jak bys chciala szczegoly, wal na priv edit: aaaa listwy daję biale, bo niby jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.08.2012 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 karolek - ja nie mogę radzić się z mężem, bo on gustuje tylko w retro, i tak mam dom urządzony. Nie przemyciłam nic nowoczesnego-bo jemu to nie leżało:mad: W efekcie mam zmęczenie od tego stylu i dla tego bardzo chcę nowocześnie urządzić mieszkanie. Ty masz dużo dodatków dizajnerskich i dobrze się będziesz czuła u siebie. Ja uwielbiam taki mix. admete - prawda, że śliczna ta komoda? Firma jest z Dobrodzienia, ale filie ma w całej Polsce. Ja od nich mam prawie cały dom urządzony, więc za jakość mebelków ręczę http://www.meblonowak.com.pl/ Ja pisałam, że wyłożyłam na podłodze płytki, bo jutro wyjeżdżam i majster musi wiedzieć jak to ułożyć. Nie miałam aparatu, ale po powrocie będzie fotorelacja. Jeszcze raz powiem, że płytki Bardelli cudowne są same w sobie. Aż ci zazdroszczę,że masz je w 2 pomieszczeniach:p leaat- to są panele Quick Step Perspektive Jesion biały U1300. Są białe, ale słoje mają srebrny odcień. też z 2 stronną fugą. Zapodaj swój kontakt, sprawdzę. Bo ja mam w tej chwili ustaloną cenę na 107, brutto ( 119-cena katalogowa) Można byłoby jeszcze tanie, ale muszę u nich brać listwy-a ja nie wiem jakie chcę, w tej chwili :lol2:jestem zdecydowana na NMC, a co bedzie jak zacznę je kupować, to nie wiem. No taka jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.08.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Quick Step Perspektive Jesion biały U1300[/b] hmm:confused:...cos tu nie gra...wg mnie perspective 1300 to tylko wenge biale...i takie mam mozesz mi podac linka do tego jesionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.08.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Natalio - ja jestem za 1 . Pisałam, że mam coś a'la dwójka i żałuję, że nie wzięłam idealnie bialych. Pomogłam ? JA chciałam dąb biały passionata - cudny jest . A mam teak biały bielony . Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.08.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 leat - taką nazwę spisałam w sklepie, ale faktycznie na stronie producenta ten panel nazywa się Wenge Passionata http://www.quick-step.com/handlers/GetPortfolioImage.ashx?materialCode=418527&PictureName=UF1300.jpg Mirelko-pamiętam o twoich preferencjach:yes: Jednak ten biały panel nr 1 ma takie mini rowki i ja boje się, że zapełnią się szybko kurzem http://www.quick-step.com/handlers/GetPortfolioImage.ashx?materialCode=418315&PictureName=UVG1394.jpg nie wiem czy na zdjęciu je widać, ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.08.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 leat - taką nazwę spisałam w sklepie, ale faktycznie na stronie producenta ten panel nazywa się Wenge Passionata http://www.quick-step.com/handlers/GetPortfolioImage.ashx?materialCode=418527&PictureName=UF1300.jpg aaaa no to ok, w takim razie bierzesz te same co mam ja...zadzwon sobie tam: KRONODOM Remigiusz Włodarczak tel. 506 200-009, 602 799-800 gg: 19743884 i zapytaj o aktualną cene, powolaj sie na forum Murator, powiedz, ze masz do nich namiar z forum i jak dostaniesz dobrą cenę jak inni, to ich zareklamujesz na forum;), wiesz, takie tam, handlowe sztuczki:) ja przy 100m2 zmiescilam sie wraz z podkladem wartosci 15zl za metr - w 106zl:cool:, to bylo wprawdzie rok temu, ale nie sadze by drastycznie podrozalo...widze na all, ze nie dają teraz podkladu gratis, wiec moze cena bedzie jeszcze korzystniejsza:) czego Ci bardzo zycze, a same panele...szkoda gadac, kupisz to zobaczysz:D no i ukladanie-bajecznie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.08.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 leaat -to z nieba mi spadłaś. Dzięki za namiar, zaraz zadzwonię. Jeszcze mam pytanko-czy w te fugi nie włazi brud? :sick:Bo są raczej głębokie. I całość podłógi jest biała, prawda? Nie ma efektu szarej podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.08.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 wlazi jak we wszystkie fugi, czyli praktycznie nie widac;) ja to raczej z tych pedantycznych osob, wiec sie przygladam dosc czesto... Ty sie kochana nie zastanawiaj, nie bedziesz zalowac, wierz mi;) ja jestem mega zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.08.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 rozmawiałam telefonicznie, podał swojego maila, odpowie mi w najbliższym czasie. Jaki podkład zastosowałaś? Mój wykonawca namawia mnie na eko-płytę,ponoć najlepsza ( no na pewno najdroższa:mad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.08.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Jeszcze mam pytanko-czy w te fugi nie włazi brud? Hej Natalio, ja na szybciutko- też mamy panelową v-fugę i nie ma żadnego brudu Nasze są firmy Balterio. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.08.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 masz ogrzewanie podlogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.08.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 leaat - nie, kaloryfer mam na pół pokoju Agawi - ale ty masz podłogi ciemne, więc nawet jak brud włazi, to go nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.08.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Agawi - ale ty masz podłogi ciemne, więc nawet jak brud włazi, to go nie widać Ale jaki brud??? Jeżeli masz na mysli kurz, to na ciemnych mimo wszystko widać go bardziej, także się nie zamartwiaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts