leaat 24.08.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 ja mam uniclic plus... podklad, uwazam, ze to bardzo wazna rzecz, nie ma co oszczedzac, glupotą jest walic kase na porządne panele, zapominajac o prawidlowym podkladzie...musisz sama sobie okreslic jaki potrzebujesz...jak? musisz wiedziec, jakie masz nierownosci podloza (ile mm), jak bardzo zalezy Ci na wygluszeniu dzwieku odbitego/transmisyjnego, co z wilgocią, itp/itd...no i potem sobie dopasujesz juz odpowiedni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.08.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dziewczyny! Jutro z rana wyjeżdżam nad Bałtyk, ma tam być Internet, ale chciałabym nieco odpocząć ( nie od was:no:, od tego laptopka, którego włączam zanim się kawy napiję i wyłączam, gdy już na oczy nie widzę) jeszcze nie dawno byłam przerażona, że będę kierować akcją na odległość, ale teraz myślę, że niech się dzieje Wola Boska:rotfl: i dobrze, że wyjeżdżam, a po powrocie zastam Wenecję w całej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.08.2012 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ja pisałam, że wyłożyłam na podłodze płytki, bo jutro wyjeżdżam i majster musi wiedzieć jak to ułożyć. Ooooo czyli Bardelli już niedługo na ścianie Natalko wszystko będzie dobrze, panu wyjaśniłaś co i jak także teraz tylko http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/032.gif WYPOCZYWAJ I ŁADUJ BATERIE!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.08.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) No to dotarłam - dlaczego dopiero dzisiaj pojęcia zielonego nie mam Twoje plany jednak na szczęście już troszkę znałam z wątków projektowych . Pięknie będzie bez wątpienia . Obyś całkiem nie zapomniała o swoim domku . Widzę, że właśnie urlopujesz się Natalio, więc mam chwilkę by nadrobić . Udanego wypoczynku . W moim przypadku nie miałam dostępu do netu, więc było ciężko, ale głównie przez pierwsze dni . Uff... przejrzałam - ale dużo się działo, a wątek założyłaś tak niedawno . Mozaika z "przystanią" super (a pomyśleć, że chciałaś tam paski i kwiatki . Nie martw się przycinkami - i tak widok będzie przyciągał wzrok. Podłogi podobają mi się obie i też zaczynam się łamać nad taką jaśniutką. Nie wiem co w końcu wygrałaś z piekarników? Ja cały czas marzę o białym, tylko uświadomiłyście mnie w różnicach kolorów . Widok za oknem... boski . Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.08.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Julianko witaj! Też ze śmiechem myślę o swoich niedoszłych paskach w łazience Niektóre rzeczy pozostaną w marzeniach, może i dobrze Admete, Oluś - dziękuję za życzonka, wpadłam na chwilkę, bo Internet jest tylko w holu. Po powrocie odrobię wszystko:) Piekarnik - nie wybrany. Julianko, jeśli chcesz biały, to pamiętaj, że białe szkło, które jest w piekarnikach Gorenje i Whirpoola ( produkt dla Ikea) przy białych meblach daje inny odcień bieli ( wpadający w zieleń) Zależy, z której strony światło będzie padać na piekarnik. Inaczej sprawa wygląda z piekarnikiem Boscha, ale ta cena... Nie wykluczam opcji z czarnym piekarnikiem, choć dziewczyny namawiają mnie na biały. Odkładam tę decyzję na później. Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.08.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Natalko, już wróciłaś? Czy na urlopie tak się za nami stęskniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.09.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Natalko, już wróciłaś? Czy na urlopie tak się za nami stęskniłaś? Internetu nie miałam w pokoju, ino w holu Wróciłam dziś, a tęskniłam bardzo, a to bardzo! Ale urlop się przydał, było wyjątkowo ciepło jak na Bałtyk, nawet opaliłam się Jutro z lekkim niepokojem pojadę zobaczyć co tam u mnie w mieszkaniu słychać Oluś,zaraz ci poszukam ten namiar i wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.09.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 O Witam wczasowiczkę Mówisz że nawet się opaliłaś Ale pogoda w tym roku była wyjątkowo łaskawa dla wyjeżdżających nad morze Trzyma kciuki za wizytę w mieszkaniu I koniecznie duża i obszerna F O T O R E L A C J A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 oooo już po wczasach??? Natalia sprawdziłam piekarnik, po 30 minutach pracy w temp 220stopni szyba ma 40 stopni, po 1,5 godzinie 55 więc chyba nieżle...u mnie gorenje absolutnie nie wpada w zielony odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.09.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Chyba troszke mnie rowniez nie bylo bo wlasnie chcialam zyczyc udanego urlopu a Ty juz w domku Mam nadzieje ze jestes zadowolona z poczynan fachowcow pod Twoja nieobecnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.09.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 I jak na placu boju? Ale jestem ciekawa jak wyszły płytki Są i łazienkowe i kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.09.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) kakusku, Anetko, admete - :hug: No cóż, byłam w mieszkaniu, ale prace stanęły w połowie. Nie wiem co się stało,powinno być wszystko skończone, a nie jest. Dzisiaj niedziela, oszczędziłam więc telefonu do wykonawcy;), ale jutro z ranka rozmowa będzie przeprowadzona:yes: Jest zrobiona połowa łazienki, wygląda to tak: jest też połowa podłogi i fugi są zgrane Edytowane 2 Września 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Natalia, prace stanęły, bo wykonawcę te puzzle łazienkowe wykończyły Troszkę słabe zdjęcia, ale chyba jest dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.09.2012 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Najważniejsze że płytki z motywem są dobrze położone Mógł się chłopina faktycznie pogubić - i może działał ostrożnie żeby nie zrobić zonka? Wiesz to strach przykleić złą płytkę, bo potem ciężko oderwać Jest super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.09.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Jak dla mnie ściana z motywem bomba czekam na ciąg dalszy:yes: Jak tam sprawa z salonem pozmieniałaś coś czy zostaje tak jak było na wcześniejszych wizualizacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 super wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 03.09.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Płytki z widokiem wyszły świetnie. Łazienka będzie niepowtarzalna, choć ja w zasadzie czekam na efekt końcowy żeby piać z zachwytów, bo jednak umyte i oświetlone płytki dopiero pokazują swoją urodę. Ale jest na co czekać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.09.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Natalia, prace stanęły, bo wykonawcę te puzzle łazienkowe wykończyły Troszkę słabe zdjęcia, ale chyba jest dobrze:yes: Bo aparat mam dziadowski, a lepszy kosztuje 2-3 tys. Wykonawca niestety musiał równać ściany dlatego wszystko się wydłużyło. Ale jest bardzo dokładny, baardzo:sleep:Z tego się cieszę Admete - ta ściana w realu -wierzcie mi -wygląda super. Nie wiem czy wypada siebie tak zachwalać Mariomili, Anetko, Aantenko - dziękuje za komplementa:hug: Dziewczyny wybaczcie mi moją małą aktywność, powoli odrobię zaległości. Zaczęłam pracę, a mam takie szczęście;), ze muszę dodatkowo w domu do niej solidnie przygotować się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Natalko, pomimo średniej jakości zdjęć , jest na co popatrzeć! I super, że jesteś zadowolona z wykonawcy. Lepiej, żeby zrobi wolniej, ale dokładniej Z niecierpliwością czekam na postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 nooooo Natalio taki wykonawca to skarb! no to czekamy na finish;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts