admete 06.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie kapuję, Ania też tak ma czy to samo ci powiedziała? Jak pierwszy raz z Anią rozmawiałam przez telefon, pomyślałam to samo co Ty napisałaś ,o jej głosie Powinnam chyba czytać to co piszę, bo ostatnio coraz więcej osób mnie nie rozumie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 I tak, po łazience Bardelli. Już nie mogę się doczekać My też Panele kupione, podkład (eco płyta 5.5mm) firmy Steico kupiony. Też mam ten podkład w obecnym mieszkaniu. Do nowego również kupujemy Zdaniem pana Janka to najlepsze co może być. A ja słucham mojego majstra Zastanawiam się nad listwami. W tej chwili do drewnianej podłogi mam drewniane listwy, dobrze się sprawują, nic tam z tynkiem nie odłazi. Ale drewniane listwy do laminowanej podłogi? Jakoś tego nie widzę. Nie przekonują mnie też listwy z MDFu. Pójdę chyba w te listwy Oraca czy NMC Czekaj, kto tu ostatnio pisał, że te polimerowe się obijają? A dlaczego nie przemawiają do Ciebie z MDF-u? przy okazji szukania listew rozmawiałam w sprawie farb i już 2 osoby powiedziały, że ta sławetna PARA jest przereklamowana. No niby co mają mówić. Sprzedają wszak inną. Słyszeliście może o takiej farbie TEKNOS? My, narendil, nie słyszeliśmy My pomalowaliśmy wszystko Tikkurilą. Pan Janek był zachwycony wydajnością, jak i łatwością malowania. Jak pierwszy raz z Anią rozmawiałam przez telefon, pomyślałam to samo co Ty napisałaś ,o jej głosie Hmmm, a czemu właścicielka głosu nic o tym nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hej Natalio, ale pędzisz z wątkiem chwilkę mnie nie było i nie nadążam:bash: Łazienka wychodzi obłędnie, będzie bosko:jawdrop::jawdrop:Czekam na dalsze fotorelacje:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.09.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Słyszeliście może o takiej farbie TEKNOS? Ja słyszałam. To fińskie farby. Myślę, że jakoś porównywalna do Pary, choć Teknosem jeszcze nie malowałam. W sklepie, w którym ją sprzedają mają pomalowane ściany różnymi rodzajami tej farby. Nawet byłam bliska wybrania tej farby do swojej kuchni, ale jednak "poszłam" w Parę. Może next time, jak będę remontować duży pokój;) Edytowane 6 Września 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.09.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 No no łazienka prezentuje się tak:jawdrop::jawdrop:Fantastyczny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.09.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ooo już niedługo bardelli będę czekać z niecierpliwością bo u mnie jeszcze do niego daleko, kuchnia zostaje nam na sam koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.09.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a czemu do podłogi laminowanej nie chcesz listew drewnianych? w/g mnie powinno być ok koszmarne listwy to widziałam takie jakby z plastiku no koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Hmmm, a czemu właścicielka głosu nic o tym nie wie Bo jak rozmawiałyśmy pierwszy raz, dzwoniłam skołowana sprzed tych wielkich wrót które miały być sklepem z kulkami i nie wypadało wyskakiwać ze stwierdzeniami o seksownym głosie Hej Natalko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Bo jak rozmawiałyśmy pierwszy raz, dzwoniłam skołowana sprzed tych wielkich wrót które miały być sklepem z kulkami i nie wypadało wyskakiwać ze stwierdzeniami o seksownym głosie No dobra, jesteś usprawiedliwiona Te wrota rzeczywiście mogły działać deprymująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 07.09.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Suuuuuuper mieszkanko się zapowiada. Będe zaglądać . A panele wenge passionata białe ja mam i jestem baaaaaardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.09.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Aniu - co to znaczy, że się obijają, zostawiają ślady po butach? Listwy z MDFu - z kim nie pogadam, wszyscy kręcą nosem, to i ja zaczęłam:lol2: Kurczę, że wyleciała mi z głowy Tikurilla, w tej chwili ją mam i jest super. A tak w ogóle, masz zajefajne ( jak mówi mój syn) POCZUCIE HUMORU. Zawsze jak cię czytam buzia mi się rozdziawia. Agawi - zaraz to wszystko ostro wyhamuje z prozaicznego powodu;) Tak że nic się nie bój Magda34, wczoraj pytałam się u R. o twoją kuchnię, bo właśnie wczoraj podpisałam umowę na meble łazienkowe. Pan od mebli przyszedł z lapkiem i drukarką. W trymiga zrobił wizke, wydrukował umowę i ja ją podpisałam:jawdrop:To dobra informacja, zła to ta, że muszę czekać 6 tygodni:rolleyes: Karolku, dziękuję. Ale ta łazienka wcale nie wydaje mi się wyjątkowa, taka po prostu ładna, naprawdę. Twosia - płytki może i zawisną we wtorek, ale kiedy meble:confused: kuchenne? Pod koniec roku chyba. To strasznie duży wydatek. W dodatku developer znalazł sposób, by zmusić nas do zakupu garaży, na terenach przy budynku wszędzie postawił znaki zakazu postoju. Ja wiem, że miejsce postojowe to fajna sprawa, tyle tylko że u nas po obniżce, chyba drugiej, to miejsce kosztuje 35 000;) KAśka73 - no a jaką ja mam podłogę powiedz jaką??? Plastikową przeca:sick: A gdzie we Wr można zobaczyć fajne drewniane listwy? Nie wiem, kiedyś z deskami w firmie zamawiałam podłogowej. Kanka heloł A ty jakie masz listwy do swoich paneli, takie okleinowane z mdfu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.09.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ja mam drewniane robione przez firme która robiła schody. Kolor dobierany pod kolor drzwi. Ale ja listwy mam ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.09.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ojej... drogie te garaże Bardzo wygodny jest takie własne miejsce, nie trzeba się martwić czy znajdzie się miejsce pod blokiem no i samochód bezpieczniejszy ale taka cena Ja planuję listwy z mdf boję się, że szukając na odległość źle trafię i drewno będzie się wypaczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Aniu - co to znaczy, że się obijają, zostawiają ślady po butach? Znalazłam U Hazelka było. Niszczą się po prostu. Listwy z MDFu - z kim nie pogadam, wszyscy kręcą nosem, to i ja zaczęłam:lol2: Ja u siebie stawiam na MDF właśnie. A tak w ogóle, masz zajefajne ( jak mówi mój syn) POCZUCIE HUMORU. Zawsze jak cię czytam buzia mi się rozdziawia. Miło mi W dodatku developer znalazł sposób, by zmusić nas do zakupu garaży, na terenach przy budynku wszędzie postawił znaki zakazu postoju. Ja wiem, że miejsce postojowe to fajna sprawa, tyle tylko że u nas po obniżce, chyba drugiej, to miejsce kosztuje 35 000;) A to jest zgodne z prawem? Nie powiem, co o nim myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.09.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Buziaki zostawiam i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 09.09.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 ja równiez witam się niedzielnie:) Natalia, ja tez będę miała listwy z mdf-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.09.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ojej! Jak mi miło, że tu zaglądacie:rolleyes: Bo u mnie teraz z czasem krucho, nabrałam dodatkowej roboty, by móc garaż kupić. I teraz nie wiem za co mam się wziąć Twosia - właściwie jutro wybiorę się po sklepach za listwami, może z MDFu wrócą do łask;) Nie wiem jak u was, ja parę oglądałam to lichawe jakieś, paznokciem zahaczyłam i zdarłam białą powłokę Admete, Rutinko, Narendil, Oluś - :hug::hug:( dla każdej całuska za pamięć o mnie) Ja poprawię się, obiecuję solennie. Dzisiaj wparowałam do mieszkania - i muszę powiedzieć serce z radości ma przyspieszyło:rolleyes:. Muszę pożyczyć ( boszsze do czego doszło)od koleżanki aparat, by zrobić zdjęcia łazienki. Jeszcze raz cmok dla wszystkich odwiedzających:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Nie wiem jak u was, ja parę oglądałam to lichawe jakieś, paznokciem zahaczyłam i zdarłam białą powłokę Natalko, a oglądałaś listwy już pomalowane czy tylko zagruntowane do malowania? Bo to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.09.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A no właśnie, oglądałam listwy do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts