Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Współczesnie i na biało...

Recommended Posts

Widzisz Anetko - potwierdzi się, ze skąpy 2 razy płaci:bash:.

Pożałowałam na twój kinkiet 7stów, to teraz 200 do wyrzucenia i 7 do wydania, czyli 900zł wydam;)

Spróbuj oddać lampę w IKEI, ja oddawałam jakieś fronty bez kartonu i zwrócili mi całą kasę, tyle że nie w gotówce, a na karcie IKEA, wiec zaraz poszłam kupić za to coś innego... tam sie zawsze coś znajdzie ;)

A poza tym się witam, Dziń dybry :) Kibicuję od początku, tylko tak po cichutku.

Super te płytki wyszły i tak jak Aneta myślę, że nie ma co im robić konkurencji lampą.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Natalko no kurcze szkoda z tą lampą :(

Fakt do wymiany :(

Ciekawy pomysł od Anetki :yes:

Ja myślałam po prostu o podłużnym ale srebrnym.

Ale wiesz że ja z oświetleniem sama walczę i walczę :bash:

Wczoraj miałam ustalić ostateczną wysokość kinkietów na holu u góry (które nie wiem kiedy znajdę ;)) i tak sobie powiedziałam pi razy drzwi 17 cm od ramy okna zaznaczając że i tak będą pewnie przekuwane :lol2:

Miłego dnia :hug:

Mirelko pomyślałam dokładnie o tym samym :) tylko nie wiem czy to by było wystarczająco dużo światła.

Przede wszystkim to lampa z ikea ma za duże to mocowanie i ogonki przy kloszach robią za duże zamieszanie. Popatrzyłam trochę na lampy w podobnym stylu ale ciężko coś znaleźć, wszystko jakieś krótkie :(

Mam tylko coś takiego w bieli massive mirati

Natalko zobacz czy latarnia nie dała by rady? może było by fajnie.

Natalia kurcze , według mnie ten set raw stworzony jest do tej łazienki...ładnie by się zgrał z grzejnikiem i byłby dyskretny ;)

http://imageshack.us/a/img59/4230/oswietlenielampykinkiet.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a tu realizacja

http://imageshack.us/a/img12/1885/202381.jpg

Uploaded with ImageShack.us

obie focie ze strony Aquaform;)

Jeśli światło ma być w różnych kierunkach, to znalazłam białe kulki trochę dłuższe i trochę jednak chaotyczne przez dodatkowe kabelki..

http://www.skleplampy.pl/?p=18671

(dziady jakby od kompletu są z moją nową lampą w mikro-salonie.. ale to już zupełnie off topic)

Jeśli nie musi być kierunkowe, to Set raw od Anety jest jeszcze lepszy.

Twosia - ja chyba muszę mieć albo biały kinkiet albo srebrny w połysku. Światła jest dość, beż oświetlenia lustra jest jasno ( 3 oczka stropowe+kinkiet z 3 żarówkami na obraz) Też pomyślałam o latarni - ale czy nie pójdę w kierunku RETRO?:rolleyes:

Lepiej mnie powstrzymajcie, bo ja w retro jak ryba w wodzie:cool: I nie chce w mieszkaniu iść w tym kierunku. Postawiłam na nowoczesność, a jaką sofę szukam? Jaką komodę chcę? :bash: Stylizowane meble mnie rajcują -taka jest prawda.

Ale na razie trzymam się współczesności ;)

kroowka-:welcome: witam cię cieplutko, lampy fajne wkleiłaś. Ale szczotkowane nie wchodzą w grę. W łazience jest takie światło, że szczotkowana stal wygląda na stare złoto:eek: Jak uporam się z pracą domową, zajrzę do ciebie:wiggle:

Admete - szukaj Aguś i dla mnie, bendem wdzięczna. P.C rozszyfrowałam, ale myślałam, że to tylko męska moda:cool: Też taki płaszczyk chcę, ale ja teraz MUSZĘ patrzeć na cenę. Bo chyba zdecyduje się na drogą kuchnię. Ale o tym później.

Przypomniały mi się stare czasy, gdy podczas budowy domu kupowałam buty ci............. w CCC. ;)

ivy 17 - ja jak zobaczyłam swoją łazienkę, od razu krzyknęłam "A gdzie opakowanie od kinkietu?" Wykonawca grzecznie-"wyrzuciłem, jak Pani kazała" Nie pamiętam takiego nakazu, ale już po ptokach:bash:

pepejeans - no to odwiedzę I, może się faktycznie uda?:rolleyes: Fajnie by było.

mirelko, Twosia, kroowka, Szarlotko, Anetko, narendil - dziękuję Wam za głosy i najważniejsze -szczerość :hug::hug::hug:

Widzicie ja na oświetlenie Anetki stawiałam od razu, a potem widocznie przeszłam pod linią wysokiego napięcia i zamroczyło mnie. Za drogo się wydało? Teraz mam za swoje, dobrze mi tak! (masochistka jestem chyba)