kroowka 19.09.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Widzisz Anetko - potwierdzi się, ze skąpy 2 razy płaci:bash:. Pożałowałam na twój kinkiet 7stów, to teraz 200 do wyrzucenia i 7 do wydania, czyli 900zł wydam;) Spróbuj oddać lampę w IKEI, ja oddawałam jakieś fronty bez kartonu i zwrócili mi całą kasę, tyle że nie w gotówce, a na karcie IKEA, wiec zaraz poszłam kupić za to coś innego... tam sie zawsze coś znajdzie A poza tym się witam, Dziń dybry Kibicuję od początku, tylko tak po cichutku. Super te płytki wyszły i tak jak Aneta myślę, że nie ma co im robić konkurencji lampą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej Natalko no kurcze szkoda z tą lampą Fakt do wymiany Ciekawy pomysł od Anetki Ja myślałam po prostu o podłużnym ale srebrnym. Ale wiesz że ja z oświetleniem sama walczę i walczę Wczoraj miałam ustalić ostateczną wysokość kinkietów na holu u góry (które nie wiem kiedy znajdę ) i tak sobie powiedziałam pi razy drzwi 17 cm od ramy okna zaznaczając że i tak będą pewnie przekuwane Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nie ma sprawy:hug:ja bym chyba cos bialego dala, byloby dyskretniej bo ten wenecki motyw powinien grac pierwsze skrzypce a lampa mnie troche rozprasza... idelanie by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 20.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 O....Wykonawca opakowanie wyrzucił, więc zwrócić nie mogę. .... spróbuj oddac, w Ikei rózne cuda sie zdarzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 A gdyby powtórzyć tą latarnię z rysunku (albo coś podobnego) ? Mi też to zgrzyta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Mirelko pomyślałam dokładnie o tym samym tylko nie wiem czy to by było wystarczająco dużo światła. Przede wszystkim to lampa z ikea ma za duże to mocowanie i ogonki przy kloszach robią za duże zamieszanie. Popatrzyłam trochę na lampy w podobnym stylu ale ciężko coś znaleźć, wszystko jakieś krótkie Mam tylko coś takiego w bieli massive mirati Natalko zobacz czy latarnia nie dała by rady? może było by fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) hihihi .....(usunę ) Edytowane 20 Września 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No ta trochę pojechana ale w leroy widziałam takie bardziej udomowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 20.09.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jeśli mogę coś zasugerować, to mnie pasowałoby coś takiegohttp://lunaoptica.pl/1516,hiro-reflektorek-potrojny-listwa-massive-53093-31-10.htmla jeszcze bardziej coś podobnego, ale białe błyszczące i z kulkami.. widzę to w głowie, ale co to było to nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 20.09.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 coś jak te kulki (droogie)http://lunaoptica.pl/1272,planet-lampa-sufitowa-lirio-57036-48-li.htmltylko że białe mi sie tłucze po głowie.. znaleźć jednak nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Tylko one są strasznie krótkie, nie wiem czy takie krótkie mogą być? Natalia czemu nie wzięłaś obrazka w sepii wtedy miała bym dla ciebie śliczny massive petrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.09.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Natka,łazienka jest OBŁĘDNA!!!Piękna, niepowtarzalna, taka autorska i jedyna w swoim rodzaju!!!!!!Powinnaś być okropnie dumna!!!!! Tylko inne oświetlenie by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Natalia kurcze , według mnie ten set raw stworzony jest do tej łazienki...ładnie by się zgrał z grzejnikiem i byłby dyskretny http://imageshack.us/a/img59/4230/oswietlenielampykinkiet.jpg Uploaded with ImageShack.us a tu realizacja http://imageshack.us/a/img12/1885/202381.jpg Uploaded with ImageShack.us obie focie ze strony Aquaform;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 20.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jeśli światło ma być w różnych kierunkach, to znalazłam białe kulki trochę dłuższe i trochę jednak chaotyczne przez dodatkowe kabelki.. http://www.skleplampy.pl/?p=18671(dziady jakby od kompletu są z moją nową lampą w mikro-salonie.. ale to już zupełnie off topic) Jeśli nie musi być kierunkowe, to Set raw od Anety jest jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Natalko, płytki wyglądają rewelacyjnie! A na oświetlenie bym dała prostą listwę, tą od Anetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Twosia - ja chyba muszę mieć albo biały kinkiet albo srebrny w połysku. Światła jest dość, beż oświetlenia lustra jest jasno ( 3 oczka stropowe+kinkiet z 3 żarówkami na obraz) Też pomyślałam o latarni - ale czy nie pójdę w kierunku RETRO? Lepiej mnie powstrzymajcie, bo ja w retro jak ryba w wodzie:cool: I nie chce w mieszkaniu iść w tym kierunku. Postawiłam na nowoczesność, a jaką sofę szukam? Jaką komodę chcę? Stylizowane meble mnie rajcują -taka jest prawda. Ale na razie trzymam się współczesności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 kroowka- witam cię cieplutko, lampy fajne wkleiłaś. Ale szczotkowane nie wchodzą w grę. W łazience jest takie światło, że szczotkowana stal wygląda na stare złoto:eek: Jak uporam się z pracą domową, zajrzę do ciebie:wiggle: Admete - szukaj Aguś i dla mnie, bendem wdzięczna. P.C rozszyfrowałam, ale myślałam, że to tylko męska moda:cool: Też taki płaszczyk chcę, ale ja teraz MUSZĘ patrzeć na cenę. Bo chyba zdecyduje się na drogą kuchnię. Ale o tym później. Przypomniały mi się stare czasy, gdy podczas budowy domu kupowałam buty ci............. w CCC. ivy 17 - ja jak zobaczyłam swoją łazienkę, od razu krzyknęłam "A gdzie opakowanie od kinkietu?" Wykonawca grzecznie-"wyrzuciłem, jak Pani kazała" Nie pamiętam takiego nakazu, ale już po ptokach:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 pepejeans - no to odwiedzę I, może się faktycznie uda? Fajnie by było. mirelko, Twosia, kroowka, Szarlotko, Anetko, narendil - dziękuję Wam za głosy i najważniejsze -szczerość :hug: Widzicie ja na oświetlenie Anetki stawiałam od razu, a potem widocznie przeszłam pod linią wysokiego napięcia i zamroczyło mnie. Za drogo się wydało? Teraz mam za swoje, dobrze mi tak! (masochistka jestem chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 http://us.123rf.com/400wm/400/400/nikolaich/nikolaich0804/nikolaich080400008/2868488-ulica-starozytnych-latarnie-oswietlenia-w-wektora.jpgCoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Natalko jak nie chcesz wejść w retro to może zostaw na razie tą lampę i uskładaj pieniążki na set raw'a on jest bardzo fajny ale rozumiem, że niestety i drogi. Edit: znalazłam tutaj biały set raw 150cm za 616zł Edytowane 20 Września 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts