Natalia Stanko 20.09.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dziewczyny a jak myślicie-czy do lustra 160cm nie wystarczyłby kinkiet 120cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Natalia ja myślę, że byłby ok. U mnie też kinkiet jest krótszy od lustra, dużo krótszy, ja mam chyba w łazience 60 (zdjęcie u mnie w galerii) . według mnie wizualnie ok i funkcjonalnie też, ja przy swoim robię make up;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 20.09.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Natalia, pięeekna łazienka! A co do kinkietu, to też popieram propozycję Anety I też wydaje mi się,ze może być krótszy niż lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 21.09.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Łazienka jest FANTASTYCZNA, Lampka zgrzyta ale to detal który najłatwiej przecież zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.09.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Natalia ja jednak bym stawiałą na tą latarnię. Na all jest gość, który na zamówienie robi takie lampy. Może pokaż mu Twoją z fotki i Ci taką samą "ustruga" ?Tego Rawa z Aquaformu chyba mam w łazience szarej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 21.09.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja jak najbardziej stawiam na lampę białą, te szczotkowane to tylko jako przykład kształtu wkleiłam. A właśnie sobie uświadomiłam, że jako poglądowe zdjęcie z lampami latarniami, możesz obejrzeć moje budżetowe "parkowe" latarnie w przedpokoju. Po 30 zeta za sztukę jako nawiązanie do fototapety na budżetowej szafie http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=2378&attachmentid=46366 Ale u Ciebie stawiam na białego Rawa, albo białe kulki na listwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.09.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Natalia łazienka wyszła super:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.09.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Faktycznie, lampa do kitu;) Ten raw , który Anetka zaproponowała pasuje. Jeszcze taki by dobrze wyglądał http://sklep.galeriadomino.pl/sklep/picture_592_big.jpg To kinkiet E z Kartella http://sklep.galeriadomino.pl/sklep/product.html?productId=4882# Sa też takie wiszące, no ale Ty masz już elektrykę inaczej pociagnietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.09.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Ola, Twosia - zgadzam się, Raw Set będzie pasował ( no chciałam zaoszczędzić, przyznaje się ) Aaaaaa chciałam go od początku:bash: Rutinko -dziękować, dziękować. Na pewno kupię krótszy kinkiet, po tej wpadce każda stówa się liczy. Jutro spróbuje oddać w Ikea nieszczęśliwy zakup, ale WĄTPIĘ, by mi się udało;) mróweczce75 też serdecznie dziękuję, miło bardzo słyszeć, że udało się. Mirelko - już nie chcę kombinować, to u mnie źle się kończy. Jak bym Wam opowiadała, jakie wpadki popełniałam podczas budowy domu to Wam naprawdę Mam na strychu schowane swoje nieudane....ciii.... Ale wtedy większe pieniądze hulały w obrocie, to tak nie bolało. Jakoś udało mi się ukryć przed mężem swoje pomyłki:rolleyes: krooweczko - tak jak pisałam, postawię na Rawa, ściągam stary kinkiet i całe oświetlenie zostawię na później. mariomili - dziękuję bardzo:hug: Magda34 - no już nie dołuj mnie, pisałam, że wymienię Edytowane 21 Września 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.09.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 A co tam... wkleję opinię mojej projektantki nadanej na priv "....Ja jestem trochę zarobiona i mało wchodzę na forum;) Łazienka wydaje się doskonale zrobiona, widzę ze przypilnowałaś wykonawców. Dekor wyszedł imponująco:) Co do kinkietu, nie idz w żadnym razie w jakies czarne lampy/retro czy inne cuda, ma byc listwa oswietleniowa pozioma najlepiej dokładnie na szerokosc lustra (mogą byc 2 listwy). Jedynym elementem ozdobnym ma byc dekor, prosta sprawa. Czekam z niecierpliwoscią na szafki i umywalkę..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.09.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześć Natalko, ale mam u Ciebie zaległości. Łazienka wyszła genialnie. Kiedy światło jest zapalone sprawia wrażenie zachodu słońca nad Wenecją Bosko! Co do lampy nad lustrem, zgadzam się z dziewczynami, że warto byłoby ją zmienić. W latarenki chyba bym nie szła - zrobi się ich za dużo i mogą stracić cały urok. Jedna - na płytkowym wzorze - jest jak dla mnie w sam raz. Propozycja Anetki wydaje się bardzo dobra, z drugiej strony myślę sobie, że przy tak prostym lustrze można by jednak pójść w coś ciut bardziej ozdobnego. Niestety konkretnej propozycji nie mam (ale pomoc, co?). Może coś takiego: http://insp.hplx.pl/produkty/400_300_lampa-scienna_astro_lampa-nad-lustro-cabaret-5_6514310.jpg No sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Dropku, dziękuję za komplementa:hug:. Wiesz, boje się już kombinować z oświetleniem. Raz pokombinowałam i nie wyszło Dam listwę jaką ma Anetka. Zamówię kinkiet o długości 150, jak radzi Agnieszka G. Twosia wyszukała dla mnie dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Czyli Natalio problem oswietlenia nad lustrem z głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 tak jakby Anetko, bo nie mam w tej chwili dodatkowych pieniędzy na zakup kinkietu. Kazałam wykonawcy ściągać obecny:lol2: Zapytał czemu? Brzydki- odpowiadam W tej chwili montowane są panele, następnie malowanie i poprawki tynkarskie, we wtorek przyjeżdżają se Śląska drzwi, więc wydatki zaplanowane co do złotówki. Szok, bo korci mnie kupować np. dodatki łazienkowe -reling na ręczniki, uchwyt do papieru itd. A tak nawiasem mówiąc gdzie kupujecie/kupowałyście te rzeczy do łazienki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Z tego zarobienia ominęły mnie najlepsze zdjęcia na bieżąco . Łazienka cudna Natalio . Na lampę nie patrzę, bo i tak jej już nie ma . Udało się oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Z tego zarobienia ominęły mnie najlepsze zdjęcia na bieżąco . Łazienka cudna Natalio . Na lampę nie patrzę, bo i tak jej już nie ma . Udało się oddać? Jutro spróbuję, ja durna jeszcze jej nie oddałam, a już myślę co tam w tej I.. kupić za 2 stówy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Natalia ja mieszkam na totalnym zadupiu więc zakupy poczyniła w Oslo - ja z tych co to lubią wszystkiego podotykać u mnie jest Smedbo i Vipp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Oooo to masz dobrze:yes: Zazdroszczę okrutnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.09.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Kinkiet zwrócony bez opakowania, bez problemu Kocham ten sklep:lol2: Bardelli bez fugi http://images50.fotosik.pl/1673/f3f11dce0f083ca8m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Kinkiet zwrócony bez opakowania, bez problemu Bardelli bez fugi A weź ten znaczek pocztowy powiększ Nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts