pestka56 01.10.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Zwiększając kompresję. Doczytałam, że używasz Photoscape. Zainstalowałam sobie i sprawdziłam W momencie, kiedy zapisujesz plik, możesz wybrać poziom jakości. Zmniejszając uzyskasz mniejszy rozmiar. A często zmiana nie jest dostrzegalna. Masz tam od razu też rozmiar zdjęcia. [ATTACH=CONFIG]139646[/ATTACH] O właśnie – plik nie może być większy niż 2 Mb = 2000 Kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Natalio cuuudnyyyy piec:jawdrop: Reszta wnętrz równie piękna i co ważne konsekwentnie urządzona - to wielka sztuka. Jeżeli rzeczywiście potrzebujesz lekkiej odmiany, to ją rób, bo przecież retro ma wiele twarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2012 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Natalia, retro pięknie można łączyć z innymi stylami – działąj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.10.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Natalia może takie panelowe zasłony zainstalujesz. One przesuwają się w płaskiej szynie sufitowej i możne je zsuwać jeden panel za drugi. IKEA ma takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.10.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ale, ale..... szociku, to są zdjęcia mojego domku:p. A projekt łazienki i pokoju z aneksem kuchennym dotyczy mieszkania w mieście. gdzie zarobkuję i czasem chciałabym zostać na noc (m. in. kiedy kuleżanki idą na drinka, a ja nie mogę, bo muszę wrócić do domu ) Aniu - stokrotne dzięki, :hug:bo ja głupia zwiększałam właśnie poziom jakości prawie do 100% Agawi - domek dziękuje, ale przy urządzaniu zrobiłam podstawowy błąd - nie wprowadziłam nutki nowoczesności ani kropli. Trochę więc znudzona jestem, poza tym nie wyobrażam sobie mieszkania 35mkw w stylu retro:no: pesteczko - dom jest całkowicie urządzony dawno temu, teraz współczesność za mną łazi. Mówiąc o mieszaniu stylów, masz na uwadze moje mieszkanko? Ja na te panele z I. tez zwróciłam uwagę, tylko one wąskie są. I zastanawiam się, czy na 1 moim oknie o szerokości 280cm 6 roletek - to nie przesada?. Chyba jednak stanie na zasłonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.10.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Próba dalsza, przedpokój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.10.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 O panelach myślałam do mieszkanka. IKEA ma chyba do 80 cm szer. Ale widziałam takie w necie i wydawały się szersze. O http://www.kamadesign.com.pl/pl/zaslony-panelowe tu mają od 45 cm do 100 cm szerokości i 350 cm wysokości. O domu tak napisałaś, ze zrozumiałam, że tęsknisz za jakimiś zmianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.10.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) http://m1.fmix.pl/fmm1568/753e2b2d000b8390506c6b0b http://m1.fmix.pl/fmm2440/7a8329190024ea20506c6ba3 Edytowane 3 Października 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.10.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 kurcze no tak mi jakos ten mały aneks nie pasił do reszty zdjec, ale sobie pomyslałam - dziwny projekt i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.10.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 kurcze no tak mi jakos ten mały aneks nie pasił do reszty zdjec, ale sobie pomyslałam - dziwny projekt i tyle Natalio coś nie słuchają Cię te programy, bo obrazki nadal małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.10.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Natalko skrzynka przepełniona :mad: Warjatkkkkka a tą kawusie to ja mam sama wypić??:hug: Przez tę akcje z drobiem nawet do Ciebie nie zajrzałam a widzę że ty mieszkasz po królewsku piękne, spójne dopracowane wnętrza Ale rozumiem chęć zmiany na coś lżejszego i prostszego w formie ptoszki będą się obłędnie prezentowały na tych konsolach będzie gites juz to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Natalko pierwsze zdjęcie jako zalącznik można powiększyć .....a dwa następne już nie.... Wstawiaj zdjęcia poprzez muratora klikając Insert Image i będzie ok:D Szafa bardzo fajna, wszystko idealnie dopasowane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.10.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Julianko - no okropnie mnie to wkurza, bo wklejam 1 zdjęcie i jest OK, a następne nie chcę wchodzić, zamula mi się komputer. A jak wklejam z kompa, to są małe, Ręce opadają i nie chcę mi się już niczego wklejać Karolku - czekam na kurczaki:hug:, i masz rację -staną na konsolkach na BN, obok domków dla ptaków:lol2: Agawi - ale czemu ja nie miałam problemów na FM w starym wydaniu? Co u mnie? W sobotę ponoć mam odebrać wykończone mieszkanie, zrobię zdjęcia i BĘDĘ MORDOWAĆ SIĘ Z WKLEJENIEM:P Dziewczyny - gdzie kupowałyście akcesoria łazienkowe??? Potrzebuję reling na ręczniki do łazienki, szeroki na około 60-65cm chromowany i ładny.No i nie za tysiąc pięćset;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.10.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 natalka zajrzyj u mnie , ja ostatnio kupowłam i wstawiłam fotki i firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Natalio nadrobiłam, mieszkanko cudnie się wykańcza, ah ten Bardelli Tanie akcesoria łazienkowe są na homus.pl oraz firmy Tatay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Natalia, zajrzałam, żeby sprawdzić, czy Twoje przecudne zielone kafle kominka ciepłe dziś? Pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.10.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 malkul - dzięki, ja widziałam tę serię w Castoramie i wydała mi się nieco droga. Ale porządna, to fakt. Ale jakoś 360zł za reling na ręczniki nie chcę mi się wydawać. Dla tego serdecznie dziękuję Venusce za pierwszego linka, tam znalazłam czterokrotnie taniej:wiggle: Toluś, dla ciebie ciepełko kominkowe: http://i2.fmix.pl/fmi1850/7f2db3c900047c5950716b97 Dzisiaj rozpaliliśmy, bo wczoraj ciepło było, ale wietrznie. Za to dzisiaj termometr z rana pokazał 5 st.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.10.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Natalia ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLE piec :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Superaśny i kafle ma śliczne - zielone . Ja mam kafle z pieca mojej babci, ale beżowe. Tym niemniej chcę z nich zrobić gdzieś w domu kawałek ściany. Myślałam o wykorzystaniu przy kominku, ale na razie mam otwarty, więc kafle leżą. Czy Wy też jak wracacie z ogrodu do domu, a w piec nahajcowane, to opieracie się o niego plecami i chłoniecie ciepełko? Tak było u mojej babci W kominku podpalamy już od tygodnia. Nie dlatego, że jakoś zimno (najniżej było ostatnio 10 rano), ale jak pada to wilgoć w powietrzu i kominek świetnie to likwiduje. Poza tym, jak ponuro, to ogień działa cudownie na psychikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.10.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 tak tak pesteczko, działa na psyche, a i na some też- nie mogę się napatrzyć na ogień, tak mi dobrze:rolleyes: W dodatku dzisiaj przy nim wysuszyłam dla syna 2 prania. Piec prawie do rana trzyma ciepło:wiggle: Mugatko - wcześniej wklejałam całą kolubrynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts