Natalia Stanko 14.11.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) zdublowałam zdjęcia http://i2.fmix.pl/fmi2242/2ede87100006e7f350a3e741 Edytowane 14 Listopada 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.11.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Powiem tak - nie przeszkadza mi ta delikatna różnica, dojdzie kinkiet i jeszcze zminimalizuje tę różnicę. Teraz chyba bym kupiła umywalkę z konglomeratu, nie miałabym tej różnicy. No ale mówi się trudno;) Kinkiet dalej nie wybrany, kandydat nr 1 to Raw. Ale on da rozproszone światło. Potrzebuję chyba kinkietu, który oświetli tylko umywalkę i da mocne zimne światło, Czyli dalej jestem w lesie z kinkietem, może ten dać, ale on nie jest na ledyhttp://www.kopalniaswiatla.pl/userfiles/products/f/1325591066_d3e7ff108e1880c6ba701030b88223c3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Pięknie Natalko,czy Ty już mieszkasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Natalio, bardzo, ale to bardzo podoba mi się Twoja łazienka. Wolę wersję dzienną, ale wierzę, ze fotki mocno przekłamują kolory;) Co do kinkietu, który pokazałaś- będzie bardzo pasował, a to że nie ma ledów jest dla mnie atutem, Jesteś pewna, ze chcesz ledy nad lustrem, przed którym być może będziesz robić makijaż, czesać się? U mnie mąż wymienił w górnej lampie łazienkowej żarówki na ledowe i zrobiło się fatalnie:eek: Skóra wydaje się zielonkawa... Ledy jak dla mnie sprawdzają się tylko w kuchni pod szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 15.11.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Jak byś nie napisała, że to nie ten kolor to bym myślała, że umywalka dobrana pod płytki z Wenecją Wydaje mi się, że to nawet ciekawiej wyszło niż gdyby była w kolorze szafek. Żal mi tylko tego pięknego widoczku co został zasłonięty pralką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.11.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Oluś - nie, ja tam nie mieszkam, zanocowałam parę razy, więc kosmetyki zostawiłam jakieś tam-żeby w razie noclegu mieć czym nazajutrz buzię umyć Agawi - dziękuję bardzo za komplementy, mówisz, ze pasuje ten srebrny:rolleyes: mróweczko - pralka musi być, nie przysłoniła niczego ważnego, kawałek pomostu. Pralka ma 30cm głębokości, bardzo płytka, szafki mają 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Natalko łazienka wyszła :rolleyes: rewelacyjnie mnie tam te subtelne różnice kolorów nie przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.11.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Natalio mam wrazenie ze te odcienie bieli w rzeczywistości sa praktycznie niewidoczne i przeszkadzają wyłącznie Tobie Co do kinkietów - całkiem fajny jest ten co wrzuciłas - co to jest? Co do set raw - one tez sa krótsze (tylko ze chyba cały ich efekt jest wtedy gdy sa długie niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 a jaki długi kinkiet ma być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.11.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 szocik- Astro Tallin, ma 90cm długości i kosztuję 2 razy tyle Set Raw http://www.kopalniaswiatla.pl/shop/product/4647/ ivy 17 - no myślałam o 80cm, tyle co umywalka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Natalko, Kinkiet mi się podoba. Pasuje najbardziej z tych, które pokazywałaś Ładnie zgra się z uchwytami szuflad . Różnica kolorów na blacie mnie nie razi Tak naprawdę, to bardziej rzuciła mi się w oczy biel pralki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.11.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Adme - ja ci na priva napiszę ile kosztuje biały - to może Ci przejdzie.... Są w salonach Kler, ja widziałam swój we Wrocławiu Tu masz taniej niż w Kler, tam biały 6,5 tys http://www.calligarisshop.pl/magic-j-stol-rozkladany-regulacja-wysokosci.html Ło Matko A z umywalką chyba nie jest tak źle U mnie to taka szarosć która faktycznie pasuje do zdjęcia na płytkach Buziaki niedzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Natali, na moim monitorze podobnie jak u Agi. Kolor umywalki gra z obrazkiem na płytkach i wcale nie rzuca się w oczy Moją uwagę bardziej zwróciła pralka ale wiem, że trzeba było znaleźć jej jakieś miejsce Kinkiet fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.11.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Och dziewczyny -Wasze powściągliwe komentarze dają mi do myślenia;) Pralka w ogóle nie rzuca się w oczy, czy to mój piękny aparat tak przekłamuje? Na przekór jednak powiem, ze mi ta łazienka się podoba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.11.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ale, że co? Że nam się niby nie podoba Przecież my cały czas chwalimy , tylko Ty każesz nam porównywać odcienie bieli, to się wczuwamy Twoja łazienka jest CUDNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.11.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dziękuje Julianko , kochana jesteś duszyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Też uważam że stworzyłaś cudną łazienkę tylko czasu brakuje czasami na pisanie zaglądam wszędzie ale pisać to już raczej rzadko piszę a co do różnicy odcieni to powiem tak czepiasz się i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Puk, puk:bye: Zdjęcia foteli już wstawiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.11.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 I mnie się podoba - a bardzo nie lubię mieszania różnych odcieni bieli. Bardzo ładnie łazienka wyszła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.11.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Agawi- już pędzę!!!!!!!!!! To są plusy choroby-ma się trochę czasu na FM;) nihiru - to nie było moim zamiarem:rolleyes: Naprawdę na żywca jest jeden ciepły odcień bieli i jedynie umywalka wybija;) Witaj u mnie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts