Drop_Inn 20.11.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Natalko, bardzo fajnie wyszła łazienka. Jest stonowana, ale ciekawa, zapadająca w pamięć PS U mnie wanna odcina się kolorem od mugatów. Trochę mnie to nerwiło na początku, ale szybko przywykłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.11.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Natka,przepiękną masz Wenecję, wiesz???To najoryginalniejsza łazienka, jaką widziałam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.11.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dropku, Szarlotko - dziękuję Wam dziewczyny.:hug: Naprawdę bardzo mi miło. Ja jestem bardzo konserwatywna i martwiłam się czy nie zaszalałam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.11.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 dzisiaj przyszła półka na akcesoria łazienkowe,o taka: http://www.all4home.pl/media/products/ec7677f822655f9bee417387f17c9367/images/thumbnail/large_Bask-2.png?lm=1328298962 naprawdę bardzo fajnie wygląda,zawieszę ją nie na baterii, tylko na jednej nieruchomej ściance drzwi prysznicowych. Półki chromowanej nie chciałam, a to z tego powodu, że są może i chromowane, ale śruby którymi się je przykręca NIE i zaczynają rdzewieć po 4 miesiącach i mnie to ogromnie wkurza, bo rdza przechodzi na półkę. Z kolei na przyssawkach u mnie nie zdaje egzaminu - odkleja się po pierwszej kąpieli. Może teraz robią takie półki, gdzie mocowanie jest schowane, nie wiem. W każdym bądź razie jestem zadowolona,dzięki iskanna No i ważna dla mnie wiadomość- montaż kuchni w środę. A to znaczy, że nie mogę do środyj wchodzić do TK,Zary i tym podobnym sklepom ( by nie roztrwonić odłożonej kwoty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No i ważna dla mnie wiadomość- montaż kuchni w środę.: Jupiiii! Gratulacje! Oby bez niespodzianek się obyło;) A to znaczy, że nie mogę do środyj wchodzić do TK,Zary i tym podobnym sklepom ( by nie roztrwonić odłożonej kwoty) O, znam ten problem:yes: Mnie mąż powinien zabierać pensję i wydzielać kieszonkowe (to by nic w domu się nie zmieniło od czasu remontu;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 22.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 przeczytalam conajmniej 20stron!!!! zazdroszczę widoku i pieknych dużych okien i otoczenia-...wydaje się cudne...-a przynajmniej w otoczeniu parunastu m... ja po kilku latach mieszkania na wsi, też zaczynam znowu teęsknić za miastem i blokiem..- a jak tam mieszkałam to tęskniłam za kawką na tarasie, ogrodzie, itp... ale do rzeczy, zobacz sobie "philips mini pentura" jego największą zaletą jest....cena,... + różne długości + możesz zmieniać barwy od jasnej do zimnej przez zmianę samej jarzeniówki + jest wąziutka + oświetla b. dobrze i lustro i otoczenie najbliższe łącznie z umywalką i szafeczkami i blatem... ja mam 200cm lustro a lampę 120cm albo 150cm...- oj ta pamięć...wiem że są różne długości bo mam ich kilka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Śliczna ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.11.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 nihiru - na szczęście to ja kaskę trzymam i sama sobie pozwalam trwonić lub oszczędzać ANNNJA - nie wiem czy warto to wszystko czytać, może oglądnij tylko zdjęcia:yes: Venusko- no czemu tak późno ją zauważyłaś, czemu? No dobra, lepiej późno..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.11.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Buziaki wieczorne zostawiam Twoja kuchnia w środę moja w czwartek - czekam razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Patrze na tą Twoją łazienke, patrze i napatrzeć sie nie mogę a pomyslec za zaczynałysmy od pasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 25.11.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Połka na akcesoria łazienkowe CZADOWA i bardzo oryginalna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no to czekamy na kuchnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 co z tą kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.12.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.12.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 szocik - widzisz jak zmieniają się guściki moje. No ukochane pasy i tera myślę, gdzie wstawić gosia-goja - parę stron wcześniej była łazienka:D do której dokupiłam półkę. Anetko, Venusko - a czy można po kuchni admete pokazywać moją? Czekam, aż emocje Wam opadną i wystawię moją "szarą myszkę". A tak na serio-moja kuchnia bardzo mi się podoba, ale mój koślawy aparat tego nie pokażę Oto ona http://i2.fmix.pl/fmi1239/74d9cbd0001c97cd50b9fe0a bierzemy poprawkę na niedomyte kafle http://i2.fmix.pl/fmi1559/1aa9d5af00248eb550b9ff2a A tu kochane koleżanki mam prośbę - chciałabym dokupić do tej solniczki cukierniczkę z tej serii( AD), u nas we Wrocławiu jej nie ma:( A nie pasuje mi na blacie żadna inna http://i1.fmix.pl/fmi741/e040cfb600229d9150b9ffe6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.12.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :eek::eek::eek: Cudo bardzo mi się podoba :yes: te płyteczki + prosta kuchnia= bombowe połączenie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 O to to właśnie co Karolka miałam napisać, płytki nadały charakterku tym prostym frontom, wyszło bardzo fajnie, ciekawie i przyciąga wzrok, a rameczki do kontaktów jakie eleganckie:yes:Mi sie podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.12.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 ... te płyteczki + prosta kuchnia= bombowe połączenie Lepiej bym tego nie ujęła... piękna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.12.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Podpisuję się pod kuliżankami . Natalko,jest pięknie .Płytki nadały kuchni pazura ,super efekt Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Wiedziaalm kiedy przyjść Natalio, jest CUDNIE!http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gif Te płytki są jednak rewelacyjne i szalenie pasują do tych prostych frontów. Tydzień temu byłam w Almi... nie wiem czy ta seria jeszcze jest w sprzedaży? Nie rzuciła mi się w oczy... Może lepiej obdzwonić sklepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts