ivy17 03.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 kuchnia i łazienka super:yes::yes::yes: szafę dała bym jak największą, wypełniającą miejsce idealnie, i raczej biała wtapiająca sie aby to reszta pomieszczen:yes:a grała pierwsze skrzypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.12.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 kuchnia wyszła fantastycznie, płyteczki moje ulubione ( ale to już pewnie wiesz -ale naaaaaaaaaaaaajbardziej to ci zazdroszczę tej z kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.12.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 no bo wisieć ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.12.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Anetko, Venusko, wyanna - dziękuję za dobre słowa, mocno Was :hug::hug: Kinkiet pójdzie do wymiany, no wygłupiłam się po raz drugi :pJa w tej Ikei jakieś pomroczności jasnej dostaję Wymienię na bank na prosty długi kinkiet:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.12.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Agawi, narendil,Ivy, mróweczko, Agnieszka G. - kocham Was normalnie za tyle ciepłych słów. Myślę, że macie całkowitą rację - i powinnam zrobić szafę prostą z gładkimi lakierowanymi frontami do sufitu. żona m - myślę, że drobiazgami ( np. czekam z westwing na opiekacz biały) zakryję "szpare" . Ale mi ona nie przeszkadza, ja jej nawet nie widzę, po Twoim poście przypatrzyłam się i zauważyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.12.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dobry wieczór, oglądałam zdjęcia w dziale kuchnie i łazienki, łazienka boska po prostu cudna, tylko lampa nad lustrem nie pasuje mi do całosci:no: ale to moje zdanie. gratuluję pomysłowości, wenecja świetnie nadaje przestrzeń. naprawdę 'zazdraszczam' odwagi - wyszło piekniea w kuchni to niebieskie światło to przekłamanie zdjęcia, czy zamierzony efekt???pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję, oby się dobrze mieszkało - pomieszkiwało:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Natalia pieknie jest. Kuchnia wyszła super i te płytki, to jest to -pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 ELEGANCKO na fotkach, że fiu fiu podpisuję sie pod szafą prostą i w połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.12.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Agnieszko G. -dziękuję, że zajrzałaś. Mnie też zdjęcia wydały się jakby zamglone. No i tak jęczałam na prawo i na lewo, ze mam kiepski aparat, że dowiedziałam się dzisiaj przypadkowo, że pod choinką znajdę nowy Czemu nie jęczałam o KA? amglad1 - dziękuję za miłe słowa, zgadzam się- kinkiet do wymiany. Ale ja cwaniaczka wymyśliłam, niech powisi ten, póki nie kupię SET RAW. A potem ściągnę i zataszczę stary do Ikei. Niebieskie światło dają ledy pod szafkowe, wolę chyba niebieskie, niż żółte. mariomili, Vesilko - dziękuję pięknie:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dowiedziałam się dzisiaj przypadkowo, że pod choinką znajdę nowy Lubię takie przypadki Czemu nie jęczałam o KA? A jak byś nam zdjęcia robiła? W ogóle nie myślisz o forumowych kuliżankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 W ogóle nie myślisz o forumowych kuliżankach Właśnie:lol2: ale aparat chyba lepszy od KA- to się naraziłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 [quote=Natalia Stanko;5659997 Aguś- ta szafa ma być obok kuchni: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=128868&d=1343930375 Rozpatruję taką z lakierowanymi frontami: http://s.sklep.meble.pl/gfx/interopal/sklep_oferta/163052/l18530250_jpg_8055988951.jpg Kurcze w sumie nie wiem jak by było lepiej, czy wysoka do samej góry, czy niższa. Ta wysoka, może przez to że wąska wydaje się dużo wyyyyyyyyyyyyyyższa Ale lakier koniecznie - to pewnik Co do kwadratów na szafie, to jeśłi te z nad kanapy mają zostać to nie kombinujj Pierwsze skrzyoce grają płytki, reszta niech będzie dla nich tłem Twoja szafa też jest bardzo ładna. Tylko nie rozumiem, będziesz miała tylko półki? A gdzie kurtkę, płaszcz odwiesić? Ten na dole to sztuczny podział - także drzwi szafy będą się otwierały na drążki Miłego dnia Natalko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.12.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Właśnie:lol2: ale aparat chyba lepszy od KA- to się naraziłam:rotfl: nie no Aga ale Pojechałaś:P:P:lol2: Kochana juz kilkukrotnie to ustaliłyśmy, że szanująca się pani domu musi mieć KA;) a szanująca się Forumka - aparat foto;) teraz tylko trzeba nad męzami popracować, żeby chcieli mieć i szanujące się forumki i panie domu:P;) Natalia faktycznie ikea na Ciebie jakoś dziwnie kusząco działa:pnie ma chyba wyjscia - a ja Ci zamówię tego set rawa;) póki co chyba do 3 razy sztuka....zgadza się Natalko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.12.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 narendil, agawi - myślę, myślę, może nawet za dużo:rolleyes: Kiedyś śmiałam się nad koleżanką, która wracając z pracy do domu nie zdejmując płaszcza-włącza kompa. Teraz sama tak robię anetko - coś muszą w Ikei do kawy wsypywać, normalnie wracam do domu i wątpliwości mnie nachodzą. Za to w sklepie jestem przekonana, że dokonałam dobrego zakupu:sleep: admete - właśnie na mojej wizce szafa wygląda jak słup A czy szafki nad kanapą zostaną - tego też jeszcze nie wiem. Wolałbym jakieś półki na książki. Sztuczny podział mówisz? Jak to się robi? Może to pomysł, by poszerzyć wąską szafę ( 100x265) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Hej poszerzyć niestety nie Co do tego podziału żeby nie było sama na to nie wpadłam - Agawi i Karola mi to podsunęły przy lodówce i zamrażarce. Obie są wysokie na 173 - a drzwiczki mam podzielone na 2 fronty - tylko wizualnie - dzięki temu mam ładnie zgraną całą wysoką zabudowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.12.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Natali cudna kuchnia Płytki nadają jej charrrrakterku a proste fronty pozwalają im grać pierwsze skrzypce. Pięknie wyszło Szafę bym dała taką jak w projekcie, prostą, wysoką i białą w połysku. Zleje się wtedy stylistycznie z szafkami w kuchni i nie będzie niepotrzebnie ściągała na siebie uwagi. Mnie w ogóle nie przeszkadza jej wysokość/smukłość za to dodatkowe kształty i wysokości wprowadzą niepotrzebne urozmaicenie a przecież z tej strony to chyba Twoja szałowa kanapa na przyciągać wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.12.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Twosia - dzięki za opinię, ale czy myślisz, że podział ( wizualny) na 5 części wysokiej do sufitu szafy (265:5= 53) będzie źle wyglądał? Szerokość szafy będzie 120cm Oluś-a gdzie prezent? :lol2:Byłam grzeczna:rolleyes: admete - a mogłabyś mi pokazać wnętrze tej szafy, którą chcesz w przedpokoju:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.12.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Dziewczyny, znów proszę o pomoc!!! W sklepie zobaczyłam stół, musiałam go zarezerwować Jak myślicie czy będzie pasował??? Właściwie chciałam kwadratowy, a natknęłam się na okrągły 90. Porobiłam zdjęcia z różnymi krzesłami ( dodam tylko, że tachałam je z innego sklepu) Najbardziej spodobał mi się stół z czarnymi krzesłami, z ażurową górą. Kupiłabym takie 2 i okrągły stół.Te z łezką mają fajne nogi, ale wyglądają mocno plastikowo ( siedzenia) Czy mam szukać kwadratowy stół????? Taka kombinacja z 2 krzesłami http://i1.fmix.pl/fmi699/ef3bc1e20028f09050c227bf tu z 2 różnymi http://i3.fmix.pl/fmi1247/809ae1d000170b1150c2272e a tu z białym ghostem, dodam, że oryginałem: http://i1.fmix.pl/fmi897/69a490e20029543050c22689 Ta ostatnia kombinacja najmniej do mnie przemawia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.12.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 taką lampę zobaczyłam na żywo i bardzo mi się spodobała http://i1.fmix.pl/fmi938/1bb6f1f5000099ac50c22c26 ma średnicę 55 cm, jest tez mniejsza 45. Ja będę potrzebowała 2, jedna blisko szafek kuchennych, druga 1 m od balkonów. Czy nie za duże te lampy do mnie ?????? Czyli na suficie długim 5,40mb wisiały by dwie 55 i 45:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts