Venus_m 20.01.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ale wizki!!! Szał, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Natka, Agnieszka wyczarowała Ci tak cudne wizki znowu????:o:o Pięknie - nowocześnie, lekko, jasno, w kierunku glamour.......... Ależ mi się podoba!!! I wiesz co, ja to piszę po raz pierwszy, normalnie się nie poznaję - bardzo podoba mi się jaśniuteńka podłoga do koloru okien!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.01.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Teraz odpowiadam po kolei. Ja jeszcze nie zamówiłam stołu, a to dlatego, że wciąż się waham. Bo: ten okrągły (wklejony przez Agę) 80cm średnicy jest turecki i na żywo wygląda tak sobie, Ale rozmiarowo byłby OK. Te stoliki pierwotnie zrobił Kartell, mają je ALE ŚREDNICA TYLKO 70CM i TE WYGLĄDAJĄ ŚWIETNIE. Niestety 70cm to za mało wg mnie, jeszcze przy okrągłym, to taki na kawuśkę i na ciasteczko;) Czyli muszę wybrać między ładnym i niepraktycznym a brzydkim i praktycznym:rolleyes: I mam dylemat, bo przecież jeszcze ten z nogami toczonymi jest wciąż na tapecie. Na wizce Aga dała go w poprzek czyli krótszym bokiem do ściany. Ja chciałabym go odwrócić i dać dłuższym do ściany, wtedy nie wyjedzie na pokój. Wtedy inna komoda pod TV( krótsza), ale powiem uczciwie-widziałam te komody lustrzane w Ikei i wyglądają beznadziejnie PLASTIKOWO. więc nawet nie planowałam ich zakup. Ale to był dobry pomysł, by dać komodę, bo jej nie mam. Daję sobie dzisiejszy dzień na podjęcie decyzji, nie mogę zwlekać dłużej:sick: Aha, no ja kupiłam ten stolik kawowy z westwingu. Ma idealne dla mnie wymiary i podnoszony blat, a nóżki są zabawne. Czuję, że będzie jak ulał. Dziewczyny mam pytanko, a ile potrzebne jest cm na krzesło? W sensie, żeby móc odsunąć go i usiąść wygodnie????? 70 wystarczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2013 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Gdzie te białe zasłony??? :mad: stoły ku przypomnieniu: http://s.sklep.meble.pl/gfx/traxbrw/sklep_oferta/198056/msstol_negri_nowosc_198999223.jpg http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/83/40/59/2883405907_4 Piękny stół, ten drugi, szary, na szczuplutkich nogach - do Ciebie tylko taki:wiggle: I nowoczesne krzesła do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja też przyszłam obejrzeć zasłony Czyżby Pani pochwaliła i nie wkleiła ? I powiem Ci że mnie stolik z westing się podoba - ale ja lubię takie ciut crezy rzeczy Dziduszta Ci wkleiłam, obejrzyj bo będę niedługo kasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.01.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Natalia, no dawaj że te zasłony!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Coś o zasłonach usłyszałam i przybiegłam. A tu ... ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 21.01.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Natalia, no dawaj że te zasłony!!!!!!! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.01.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 a ja tak tylko u Agi napomknęłam, żeby twardo iść do końca:rolleyes: samych białych zasłon chcecie zdjęcia? Za chwile jakieś mebelki przyjdą, to wam pokażę Dzisiaj, a raczej wczoraj podjęłam decyzję BĘDZIE STÓŁ Z TOCZONYMI NOGAMI, JUŻ ZAMÓWIONY No i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Natalia a jakie masz te zasłony: na szelkach, przelotkach, na żabki ....? Prześwitujące czy nie? Kupowałaś je przez neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No i co? no i :wave: kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.01.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 MadziulkuZZZ - inny będzie stół, nie z załączonych zdjęć. Specjalnie na zamówienie będą nogi toczone, boskie są, poczekajta 2 tygodnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.01.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 oj uśmiejecie się zasłony Vivan białe z Ikei, ale suto marszczone, na 1 oknie 4 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 BĘDZIE STÓŁ Z TOCZONYMI NOGAMI, JUŻ ZAMÓWIONY No i co? Uff! Od początku się bałam tego okrąglaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 oj uśmiejecie się zasłony Vivan białe z Ikei, ale suto marszczone, na 1 oknie 4 szt. :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 ja tez przyleciałam zasłony ogladać!! aż wstyd, że tyle mnie u Ciebie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Stół :wave::wave::wave: A teraz Natalka umili nam oczekiwanie zdjęciami zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Specjalnie na zamówienie będą nogi toczone, boskie są, poczekajta 2 tygodnie;) to ja czekam na Twoje piękne nogi..znaczy na stół szukam fajnych toczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Natalko 6 dni minęło Gdzie zdjątka ? A tak na serio co tam u Ciebie? Buziaki niedzielne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts