Natalia Stanko 27.01.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 nic właściwie się nie dzieję, czekam na szafę regał( %$#%$ pospieszyłam się z nim, teraz jest promocja, dużo taniej) lampę stół W drugi tydzień ferii wyjeżdżam na narty, więc stół odbiorę po powrocie. Ciekawa jestem sama jak wyjdzie:rolleyes: Aha Aleksandra_alex -na jaką zniżkę mogę liczyć? W zamian za reklamę na moim wątku? Pytam serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Będzie pięknie Natalko Odpocznij i wracaj by pokazać nam efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Natalko to życzę udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 nic właściwie się nie dzieję, czekam na szafę regał( %$#%$ pospieszyłam się z nim, teraz jest promocja, dużo taniej) lampę stół My też czekamy W drugi tydzień ferii wyjeżdżam na narty Komu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.02.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny - proszę o pomoc! Dostałam zdjęcie i wymiary stołu i mam problem, Otóż wysokość stołu do poprzecznej deszczułki ( nie wiem jak się nazywa poprzeczna deska pod blatem) wynosi 63 cm, cały stół ma odpowiednią wysokość-74 cm. Czy to nie za mało, chodzi mi o to, że nie założę nogi na nogę????? Mogę kazać wydłużyć nogi, tylko żeby blat nie był za wysoko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Natalko, to też zależy od tego jakiej wysokości będą krzesełka. Wydaje mi się, że wysokość jest ok, ale kurcze nawet nie mam w domu "normalnego" stołu, żeby porównać . Biurko mam na wysokości 67 (do spodu blatu), a siedzisko fotela na 44 cm. Jest dużo miejsca, ale to fotel regulowany i ustawiony na najniższą wysokość. Dziewczyny na pewno zaraz sensownie doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Hej Natalko, standardowa wysokość stołu to max 80 cm. Ja mam 77, a wys siedziska krzeseł to 45cm. Raczej nie podnoś za bardzo stołu, bo będziesz miała problem z krzesłami. Nogi na nogę na pewno nie założysz, bo przy jadalnianym stole tego się nie robi z założenia. Nie wiem czy Ci pomogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.02.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Pesteczce, Juliance, Agawi serdeczne stokrotne dzięki. :hug: masz racje Agnieszko - nie zakładam siedzenia godzinami i zakładania nóg ( no lubię siedzieć w ten sposób;)) przy stole obiadowym. Oczywiście kupiłam miarkę i zaliczyłam parę knajp w Karpaczu dyskretnie mierząc stoły:cool: Za czwartym razem trafiłam na mój rozmiar, wygodnie było, ale nogi nie dało się założyć Zapłaciłam i czekam na mebelek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Hej Nati no ja właśnie siedząc przy swoim kuchennym stole, nogi na nogę nałożyć nie dam rady a też lubię tak siedzieć. coś Cię tak mało ostatnio na forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To ja chyba jakiś pokurcz jestem, bo siedząc przy swoim stole nogę na nogę mam założoną. Natalko, czemu Ciebie tak mało?Nadal na garaż zbierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.02.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 na garaż nie zbieram, chciałabym do lata umeblować się chociażby Czemu mnie mało? Wichrowe wzgórza w życiu,gorący okres w pracy, a jeszcze taki sobie Net sprawiłam mobilny, co pół godziny stronę otwiera:bash: Z banku mnie wylogowuje, poczty nie otwiera, zareklamowałam jakość, ale okazało się, że kupiłam pojemność, a nie szybkość. Tą pojemność wykorzystuje w ciągu 3 dni. Muszę sprawić stacjonarny, ale dostawca łączy te usługę ( w moim budynku) z TV, więc na razie nie podpisuję umowy. Teraz na nartkach byłam, pogoda dopisała, śniegu pod dostatkiem. Ale w poniedziałek znów praca;) Cóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Natalko nie ma za co:D Cieszę się, ze stół zaklepany:yes: No i gapa ze mnie- udanego wypoczynku i szczęśliwego powrotu do domku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.02.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dziewczyny, dostałam zdjęcie stołu. http://i3.fmix.pl/fmi2297/c41381d10025b3d45115485e http://i3.fmix.pl/fmi2485/d43e44ab00059d815115484e Jak wam się podoba? Do tego będą takie 2 krzesła, bez podłokietników ( ażeby zmieściły się rzecz jasna) http://www.momastudio.pl/products/m_krzeslo_lor_clear.jpg Pan wyślę stół w poniedziałek, tak więc pod koniec tygodnia będę jadła na siedząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jak się ładnie błyszczy Czekam na relację na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.02.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Natalia, Stół wyszedł rewelacyjnie. Myślę, że krzesła do niego też wybrałaś bardzo dobrze. Czekam na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ale śliczny ten stół:jawdrop: Przydałaby mi się taka konsolka do sypialni Natalko, czy mogę prosić na priv o cenę i namiar na sklep? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.02.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 :jawdrop:Bosssssssssski stół i cudne ma nogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.02.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 nogi rewelacja, cos czego ostatnio szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dziewczyny - namiarem chętnie się podzielę, po zobaczeniu stołu w realu. Bo na razie tylko na zdjęciach go widzę. Ale coś czuję, że będę bardzo zadowolona:D Znalazłam po prostu producenta nóg toczonych, poprosiłam o wykonanie dla mnie próbek, po zobaczeniu zdjęć - nogi w czarnym lakierze zamówiłam stół nie rozkładany w wymiarze 100/70. Jest z brzozy, z wysuwaną szufladką. Wykonawca jest bardzo dobrym fachowcem, wyczułam to z rozmów. Cenę powiem na priva ( wiecie jak to jest, jak powiem drogo-wykonawca się obrazi, jak powiem tanio - wykonawca podniesie ceny:cool:) Dla mnie rewelacja, pobiłam Venuskę Trochę glamourowato wyszło, ale czarny mat nie chciałam ( miałam dziwne skojarzenia) Pan w poniedziałek wysyła, więc niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.02.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Piękny stół, Natalio!!!Połysk dodaje niezwykłej elegancji - BARDZO mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts