monika996 09.02.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Natko:yes: cześc stól wyszedł fajnie, przepieknie w zestawieniu z gohstami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Moim zdaniem błyszczący lakier pasuje jak ulał do toczonych nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Illutku, Ivy, Sharlotka, narendilku, moniczko996, agawi, mróweczko dziękuję w imieniu stołu:) właściwie to namówiłyście mnie na taki, więc wybrzydzać nie wypada:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Natalko, pięknie wyszło! Naprawdę nie wyobrażam sobie lepszego wyboru do Twojej jadalni. Jedynie gałkę wymieniłabym z przezroczystej na metalową, co by było mniej glamour, a bardziej charakternie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dzięki, bo to między innymi Ciebie usłuchałam w sprawie stołu:lol2: Masz rację, tez właśnie myślałam czy nie wymienić gałki. U Pana tylko 2 opcje - czarna metalowa lub kryształowa. Sama kupię srebrną gałkę i sama wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 09.02.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nogi spowodowały, że musiałam wyjść z ukrycia:rotfl: Już teraz, na zdjęciach, stół wyglada obłędnie! Mój klimat, znajoma okolica, więc będę podglądała nadal I poproszę o namiary na stół, jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Matyldo Kangurzyco:jawdrop: aleś pojechała:D Boski stolik Chwilę trwało zanim się pozbierałam. Pomysł z tym połyskiem kapitalny. Natalia, znasz tę stronę http://designbyleftovers.se/ Stolik przypomniał mi o tych Szwedkach. Kupić się u nich raczej nie da , znam ceny (!), ale pomysły mają kobiety extra. To moje ulubione: A te krzesełka, tylko czarne z białymi siedziskami widziałabym przy Twoim stoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.02.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Piękny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.02.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 świetnie wyszeł ! dla mnie tez czarny - tylko połysk, bo mat sie kojarzy ciekawa jestem czy ten wykonawca zrobiłby konsolke pod umywalkę - malutka, szer 60 cm - czy on raczej tylko nogi robi, a stół "przy okazji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Pieknie psze pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Natalko STÓŁ JEST OBŁĘDNY! Strasznie się cieszę, że się na niego zdecydowałaś Będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 gudosia - witaj krajanko:welcome: Gdzie się budujesz? Mam wykończeniowca super, jak chcesz:cool: pesteczko ( jednak wywołałam Cię do tablicy ) Dropku Oluś Kamilcia szocik :hug: tak się cieszę, że się podoba. Krzesła zamawiam transparentne, jeśli znajdę do lata lepsze, to te pójdą na taras. Dobra, nie będę zwlekać i podam namiary tu, wszystkie więc pytania odnośnie stołów i konsolek do niego: namiar na niego z allegro: http://allegro.pl/stol-biurko-na-nogach-toczonych-z-szufladka-i2949328722.html ja oczywiście zażyczyłam sobie inne nogi i zrobił bez problemu, jest bardzo elastyczny. Do Pana Bielińskiego też później mailowałam: [email protected] Cena tego cacka to łącznie z wysyłką 1250,00zł I CO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.02.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 I CO? REWELACJA :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 HELLOŁ natalko piękny stół według mnie bardzo dobry wybór od tego sprzedawcy mam czarną konsolkę pod umywalkę ( czarny połysk) i bardzo sobie chwalę jej wykonanie i wygląd podejrzewam że też będziesz zadowolona ps czytałaś o latarenkach? będą pod koniec czerwca:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Karolku! Jak dla mnie to lepiej, bo teraz naprawdę liczę każdy grosz, a w czerwcu będę miała luźniej, pamiętaj o mnie:yes: Biegnę do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Karolku! Jak dla mnie to lepiej, bo teraz naprawdę liczę każdy grosz, a w czerwcu będę miała luźniej, pamiętaj o mnie:yes: Biegnę do Ciebie.... oki pamiętam pamiętam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Fiu fiu.... jakie cacko przepiękny stółhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif, taki w stylu glamour:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Natalia masz może jakies zdjęcie zasłon???Temat bliski memu sercu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 szocik - w poniedziałek montaż szafy, to obfocę przy okazji i zasłony ( ja mam białe tak jak pisałam) Karolku, Vesi - dziękować i cieszyć się jak dziecko:D Vesi - na tej stronie, co podałaś nie ma cen, tak? Trzeba zapytanie do nich słać za każdą rzeczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Vesi - na tej stronie, co podałaś nie ma cen, tak? Trzeba zapytanie do nich słać za każdą rzeczą? odpowiedziałam u siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts