Amtla 10.02.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Wow, już nie mogę doczekać się zdjęć stołu u Ciebie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Natalia stół piękny i krzesła do niego fajne wybrałaś:yes:mnie się bardzo podoba, strasznie jestem ciekawa jak bedzie wygladal w połączeniu z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.02.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Piękny stół ciekawa jestem ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.02.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Piękny stół ciekawa jestem ceny Venusko, Natalka napisała TUTAJ - na dole drobnym druczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.02.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Venusko -a przecież pisałam, że Cię pobiłam:lol2: Dziewczyny, stół już w drodze, a ja dalej w lesie z krzesłami Widziałam dzisiaj te transparentne, no i nie podobają mi się Te: http://www.momastudio.pl/products/m_krzeslo_lor_clear.jpg Te stoją w sklepie i pewnie czekają na mnie: http://i1.fmix.pl/fmi1995/ebcdfde700015f2d50c64579 ku przypomnieniu stół: http://i3.fmix.pl/fmi2485/d43e44ab00059d815115484e Czy pasują czy nie? sama już nie wiem, zaczyna być strasznie glamour ( ale chyba wolę to, niż bezpłciową nowoczesność) Co mi radzicie ??? Edytowane 11 Lutego 2013 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ku przypomnieniu stół: http://i3.fmix.pl/fmi2485/d43e44ab00059d815115484e Czy pasują czy nie? sama już nie wiem, zaczyna być strasznie glamour ( ale chyba wolę to, niż bezpłciową nowoczesność) Co mi radzicie ??? Trzy pierwsze są nie wiem jakie. Trzy ostatnie to Paged tylko trzeba by im elementy drewniane pomalować na taki czarny jak stół. Mogły by też być odwrotne kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Mnie ze wszystkich zaproponowanych najbardziej podobają się te transparentne Pasują kształtem (który jest piękny sam w sobie), a przez to, że kolorystycznie ich właściwie nie ma cudnie eksponują stół. Pozwalają mu grać pierwsze skrzypce Te które stoją w klepie i czekają nie widzą mi się wcale Błysk stołu i toczone nogi to już i tak sporo ozdobników. Dodanie fikuśnego oparcia zabije moim zdaniem cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A może takie krzesełka KLIK http://www.meblobranie.pl/userFiles/shop/items/img/4141/krzeslo-siesta-miss-bibi-7169-l.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.02.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Venusko -a przecież pisałam, że Cię pobiłam:lol2: Dziewczyny, stół już w drodze, a ja dalej w lesie z krzesłami Widziałam dzisiaj te transparentne, no i nie podobają mi się Te: http://www.momastudio.pl/products/m_krzeslo_lor_clear.jpg Te stoją w sklepie i pewnie czekają na mnie: http://i1.fmix.pl/fmi1995/ebcdfde700015f2d50c64579 ku przypomnieniu stół: http://i3.fmix.pl/fmi2485/d43e44ab00059d815115484e Czy pasują czy nie? sama już nie wiem, zaczyna być strasznie glamour ( ale chyba wolę to, niż bezpłciową nowoczesność) Co mi radzicie ??? No nie chciałam Ci tego mówić, ale cieszę się, że sama zauważyłaś Ja mam uczulenie na styl glamour, dlatego cicho siedzę Ale skoro sama to dostrzegłaś i chcesz ten efekt delikatnie załagodzić, to moim zdaniem idziesz w dobrym kierunku:yes: Glamour stół w polerowanej czerni na toczonych nogach plus transparentne ghosty to banał Za to te drugie - już wcześniej mówiłam - są super. Nowoczesne, a jednak mają w sobie coś takiego fajnego, klasycznego, takiego newyork Kojarzą mi się z tymi - które uwielbiam No i gałkę wymień koniecznie, plisss Moim zdaniem najlepiej na złotą patynowaną - nie żartuję Zaufaj mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No i gałkę wymień koniecznie, plisss Moim zdaniem najlepiej na złotą patynowaną - nie żartuję Zaufaj mi kwadratową - zapomniałam dodać Stary mosiądz - tylko tym obronisz ten glamour look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Natalio ja tez siedze cicho bo niestety nie moja bajka więc nie doradze dobrze Ale podgladam i czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2013 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Natalio w sprawie krzeseł uważam, ze transparentne odpadają na 100%- wyjdzie Ci koszmarek:sick: (abstrahując już od tego, ze nie znoszę takich krzeseł w jadalni w ilości wielu szt. Jedno w kącie, gabinecie- tak) Te drugi są moim zdaniem za ciężkie, choć oryginalne. Powinnaś dobrać coś bardzo prostego i stworzyć przeciwwagę dla stołu, który jest już bardzo mocnym akcentem. Krzesła powinny nawiązywać stylem do reszty wnętrz:) Jak znajdę jakiś sensowy przykład, to wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 O rety, Natalko, ależ Ty się masz z tymi krzesłami Ja bym poszła w coś prostego (kanciastego nawet), raczej nie błyszczącego i chyba bez tapicerki. Ot, pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Lubię transparenty, ale Natalko wyjdzie Tobie taki glamour banał Ja bym widziała albo coś jak pisze MagdaZZZ, albo całkiem z innej bajki tj krzesła w kolorze drewna, najlepiej jakieś stare z odnowioną tapicerką W kwestii ceny gapa ze mnie Nie, nie pobiłaś mnie. Ja mam stół w jadalni za 405 zł !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Lubię transparenty, ale Natalko wyjdzie Tobie taki glamour banał Ja bym widziała albo coś jak pisze MagdaZZZ, albo całkiem z innej bajki tj krzesła w kolorze drewna, najlepiej jakieś stare z odnowioną tapicerką W kwestii ceny gapa ze mnie Nie, nie pobiłaś mnie. Ja mam stół w jadalni za 405 zł !! :P Czułam, że cena podana przez Natalkę nie zrobi na tobie wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 nie pomyliłaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.02.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Natalko, a może takie? http://www.radomskomeble.pl/images/stories/krzesla_giete/drewniane-krzeslo-giete-A-14.jpg http://www.radomskomeble.pl/images/stories/krzesla_giete/drewniane-krzeslo-giete-A-8810.JPG Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.02.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 O Żeś Ty!!!!! Może zacznę zaniżać ceny:lol2: Kiedyś tak swojemu mężowi oszczędzałam zawału, mówiąc (żeby się nie pogubić) końcówki cen. I tak wracając ze sklepu ze spódniczką, zaczynam mierzyć i chwalić się. M. pyta ile kosztuję, ja bez mrugnięcia wymieniam końcówkę ceny - "sześćdziesiąt siedem złotych!" A on na to, że drogo:eek: Ach, pomyślałam, to teraz usłyszysz ode mnie samiutką końcóweczkę - 7 złotych w tym przypadku. Najlepsze, że jemu jest wszystko jedno,czy coś kosztuje 200 czy 2 tysiące, na wszystko powie-drogo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 KRZESŁA Pesteczko - to drugie nawet, nawet, co to za jedne? Dropku - i pierwotnie chciałam transparentne, ale one są strasznie plastikowe, po prostu widząc ich na żywo, nie mogłam sięgnąć po portfel, przyrósł do torebki:lol2: Vesi - te twoje tej że tureckiej firmy, co i moje. No niestety jakość średnia:( MadziaZZZ - dzięki, że wpadłaś No widzisz, te ażurowe tez mi się spodobały, ja wczoraj jak latałam za krzesłami, to znów trafiłam na nie. Ja mogę wypożyczyć te krzesła, gdy będzie już stół i zrobię zdjęcia ( stół właściwie będzie dziś, jeśli będę na siłach, to wybiorę się jeszcze dziś) Tak więc grzecznie proszę zaglądaj do mnie i daj znak, jeśli będą w porządku. Co tu dużo mówić, ja nie mam takiej przewidywalności jak Magda, ja muszę to widzieć na oczy. Dopiero jestem w stanie stwierdzić tak czy nie. szocik, agawi, narendilku, Venusko - dzięki za wsparcie psychiczne Julianko -a wiesz że to drugie to chyba by fajnie wyglądało Dziewczyny -ja wiem, że osłabię efekt glamour poprzez proste nowoczesne krzesła. Oczopląsu dostaję od nich, szukając w Necie, a potem szukam, żeby to na żywo zobaczyć - i tu jest zagwozdka. Nie wszystko mi się podoba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.02.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Przyjechał stół, boszcze.... jest obłędny:jawdrop: Boski. Jakość pierwszorzędna, szczegóły dopracowane, nie mogę się na niego napatrzeć... A zapakowany był tak starannie, że mordowałam się z półgodziny, ściągając folię, kartony, styropiany, gąbkę oraz folię bąbelkową ( w tej samej kolejności) Dziękuję Panie Bieliński za stół, jestem bardzo zadowolona. Dziewczyny, za pozwoleniem Pana podaję numer telefonu 602-273-597 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts