agawi74 24.02.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Natalko, ja też nie przepadam za skórami na podłodze:no: ale jeżeli Tobie taka pasuje i ją lubisz, to nie mam nic przeciwko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Alez dawno mnie tu nie bylo.. Coraz piekniej u Ciebie sliczny stol, a kuchnia wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Kontrowersyjnie się zrobiło ale czekam na resztę domu - jestem bardzo ciekawa tutaj dużo stolików rtv: http://www.momastudio.pl/products/250 Edytowane 25 Lutego 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ale awantura vivat internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ja tez nie jestesm fanka skór, ale skoro lubisz to kolorystycznie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Natalko jak zmiany w Twoim mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.02.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Natalko - piękna krowa. Ja też mam w sypialni, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.02.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Julianna16, malkul!Dziękuję za odwiedziny - nie powiem,smutno mi się zrobiło po tych kontrowersjach z dywanem. Ja rozumiem, że można być przeciwniczką skór, ale na całej rozciągłości. Myślę jednak, że większość przeciwniczek toleruje skóry na rękach, nogach, tułowiu, pod siedziskiem, ale nie na podłodze. Ciekawe.Pomyślałam sobie, że dobrze, iż nie miałam Galerii podczas wykańczania 300 m domu. Robiłam tak jak chciałam i bez ciśnienia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 A ja to co, czy ja mam coś przeciw skórkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 28.02.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja przeciwko skórkom nic nie mam i dywan mi się podoba (a się nie odzywam, bo ciągle mam focha, że okrągły stolik nie przeszedł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.02.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Wyłącznie dla Ciebie Asiu będzie okrągły na tarasie, przyrzekam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 28.02.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No chyba że tak Ps. A dasz się jeszcze troszkę zaszantażować w kwestii wprowadzenia jakiegoś drewna u siebie:D? Do tego dywanu świetnie by pasowało Np coś w tym stylu: http://www.stereodesign.pl/_uploads/thumb/_bpc_m_jpg_340_340_normal2271w.jpg http://www.stereodesign.pl/Sklep/Pufy-i-Siedziska/PIENIEK-KOLOR,2,0,164,2271.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.02.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Eej, noo... ja nie miałam nic przeciwko skórce, nawet linki zapodałam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Natalio- ty się nami nie przejmuj i rób jak ci się podoba to w końcu twoje wnętrza. Ja się wytłumaczę dlaczego tak kategorycznie napisałam, że jestem przeciw. Jak byłam mała ( chyba miałam ze 6 lat) widziałam jak na wsi zabijali cielaka a właściwie to widziałam już po fakcie samą głowę z wystającym językiem. Do dziś mi przed oczami ten cielak stoi i to jak mu myłam ten okrwawiony język i ryczałam jak bóbr. Dlatego jak patrzę na takie skóry to automatycznie mi się przypomina. Dobra dosyć krwawych opowieści z ubiegłego wieku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.03.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Natalka, Pozdrawiam przed weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.03.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zgodnie z obietnicą wklejam szare skórki z Ikea (tu kosztują 39 euro ,ale w Pl pewnie też się pojawią ,bo na naklejce informacyjnej są też napisy po Polsku ) p.s.a propo Twojego dywanu ,to bardzo mi się podoba i ja do skórek nic nie mam :no:W końcu lubię skórzane sofy ,buty ,torebki to jak mogłyby mi przeszkadzać skóry na podłodze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.03.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Pestko - Vesi - Nihiru - nie, te stołki nie przejdą, ja lubię się oprzeć, a na nich tylko w podłogę nogami mogę się zapierać Mróweczko - cóż za okropne przeżycia. nie dziwię się Tobie, że masz uraz:no: Illutku - coż za wiosenna przemiana! Ślicznie Ci w krótkich włoskach. A wiecie, że ja na lato zwykle zapuszczam, żeby móc podczas upałów spiąć je w kitkę. Ola - niedobra, po co mi pokazałaś, no po co, ja na już chcę 2 skórki. Jutro jadę do naszej Ikei, podpytam się kiedy będą, Widzę, że są cudownie mięciutkie, a jak nie będzie we Wro, kupisz mi w De? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Natalko to jeszcze nic parę lat temu jak byliśmy w Jordanii pechowo trafiliśmy na Święto Ofiarowania czyli potocznie zwane świętem barana- to co tam widziałam na ulicach jak się przejeżdżało przez kraj ( a oni nie zabijają i rozbierają zwierząt w ukryciu tylko przy domach ) to był dopiero hardcore. Co miałam wtedy wakacje:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ola - niedobra, po co mi pokazałaś, no po co, ja na już chcę 2 skórki. Jutro jadę do naszej Ikei, podpytam się kiedy będą, Widzę, że są cudownie mięciutkie, a jak nie będzie we Wro, kupisz mi w De? To ja się staram ,fotki robię ,a Ty mi tu piszesz "niedobra"-osz Ty :P:P :rotfl: Śliczne prawda To się wywiedz wszystkiego ,a jeśli zajdzie taka potrzeba to Ci kupię ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.03.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mrówka - słyszałam o rytualnym zabijaniu zwierząt, buuuuu Oluś -skórki takie właśnie jak chcę, bo wcześniejsze były twarde i sztywne.Ja mam plastiki i twardawo, muszę uprzyjemnić sobie siedzenie:rolleyes: Zgłoszę się do Ciebie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts