TwoOfUs 31.03.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://www.infloral.pl/murator/kartkawielkanocna.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.04.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dziewczyny - tak strasznie mi przykro, że nie złożyłam Wam życzeń świątecznych, a Wy oczywiście tak..... Dziękuję Wam z całego serduszka, kochane moje:hug: Ja słabo czuję te Święta i staram się wyjeżdżać, w tym roku udaliśmy się do Wisły. Śniegu było jak w styczniu:o Nawet pojeździłam na nartach, ale tak bez specjalnego zainteresowania, no bo ile w końcu może zima trwać? Z nowości budowlanych - zamówiłam u MadziZZZ klosz czarny ze srebrną lamówką na kinkiet. Odesłałam okropny dywan z powrotem do West i czekam na pieniądze. W związku z tym znów mam dylemat -jaki dywan dać. Pamiętacie jeszcze moje wnętrza? Jakieś sugestie? PA sugerowała w zebrę. A ja myślę czy nie dać jakiegoś turkusu na podłogę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Natalko ,dotarłam w końcu do Ciebie Skórki prezentują się za......ście Strasznie się cieszę ,że dotarły "całe i zdrowe",no i że jesteś z nich zadowolona Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Hej Natiturkusy ci sie zamarzyły, no to proszę bardzo,co powiesz na taki dywan:)http://pl.cache.achica.com/Media/sproduct/Main/VIN-8025-80150.NS.9541.1.jpgTUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.04.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ładny ten od vesi. Wzór ożywia, ale nie narzuca się. Mnie się podoba (nawet pomimo tego, że za turkusem nie przepadam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Mnie tez się podoba ten turkusik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.04.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Wiecie co moje oko mówi, że on nie jest turkusowy, tylko niebieski. A ja bym wybrała taki: Znacznie ciekawszy i z charakterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Też piękny I ten turkus taki zgaszony, nienachalny. Sama bym go chętnie przygarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Natalko ale masz przygody z tym westwingiem to już chyba lepiej wychodzi jak kupujesz w Ikea, przynajmniej z czymś wracasz do domku Tylko szkoda tej ławy może jednak przyjdzie. Szare skórki śliczne A dywan musisz mieć? Mi by było szkoda zasłaniać podłogę dała bym tylko jakiś wąski chodniczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 http://pl.cache.achica.com/Media/sproduct/Main/VIN-8025-80150.NS.9541.1.jpg TUTAJ Mnie też się bardzo podoba - ja bym ten wzór przygarnęła ale na ścianę na którą szukam tapety Ten od Pestki też ładny Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ten, który wkleiłam jest dokładnie w tym samym sklepie co ten niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.04.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Czas na zdjęcia Lampy: http://i1.fmix.pl/fmi1085/ac1e3e69001efcb85169158f http://i1.fmix.pl/fmi1161/6ff339b0001c445b51691580 na powyższym widać szafkę RTV. http://i3.fmix.pl/fmi268/cf399721001a70c85169156e och chyba wysłałam te same zdjęcia bałam się że lampy będą duże. NIE SĄ http://i3.fmix.pl/fmi991/757cf0030017e83d51691568 tu widnieje się regał http://i1.fmix.pl/fmi954/ab8436a30008adfa51691586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.04.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Kinkiet ( nad stołem kabelek) podczas montażu został złamany, muszę szukać nowy Mogą mi sprowadzić z AD taki sam, ale nie wiem czy warto, bo kruchy strasznie. No i dywan na tapecie, nie jestem przekonana już do turkusu Wiecie co ta skóra z byka ładnie wyglądała, tylko że była marnej jakości:mad: Może dalej szukać w tym kierunku? CO PROPONUJECIE KOCHANE DZIEWUSZKI????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Haj Natalia,tyle biadolenia, a tu takie śliczne mieszkanko:wiggle:lampy super pasują i białe firanki są najlepsiejsie:yes: skórki na krzesłach i futrzarze poduchy fajnie ze sobą pasują i nadają przytulności jak ta bydlęca skórka tak ci podpasowała, to czemu w ikei nie kupisz, przecież tez mają takie, widziałam, macałam, nie pamiętam czy akurat czarno -białe, ale wyglądały na porządnie wyprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Nati, uwielbiam Twoje firanki. Wydają się takie zwiewne i lekkie - jak z reklamy proszku do prania Bardzo chciałabym uzyskać taki efekt u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Natalia, pięknie wyszło PIĘKNIE Teraz dodaj troszkę koloru. Może dywan i jakieś ze 2 poduchy, kolorowe „płótno” na ścianę i starczy. Popatrzyłam i od razu pomyślałam czerwone–pomarańczowe–stare złoto. A... i koniecznie wspaniałe lustro w prostej szerokiej ramie. Może okrągłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Lampy tak się wpasowały do wnętrza, że najpierw ich nie zauważyłam Są super...Firanki i, regał i kredensik ekstra. A teraz , żeby nie przesłodzić to futrzaki na krzesłach Moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.04.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Natalko, pięknie jest i lampy, i komoda, i regał, i firanki A Ty sama masz potrzebę wprowadzania koloru? No właśnie - oglądałaś te skóry w Ikei? Kup, przymierz i jak nie będzie ok, to wiesz co . Ja cały czas czekam na to "drewniane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.04.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Vesi, Dropku, Amtla, pesteczko, Basiu-Julianko - DZIĘKUJĘ Odpowiem teraz na pytania. Tak, mam potrzebę wprowadzenia koloru, ale nie wiem dokładnie- jakiego i jaki efekt uzyskam i czy nie zepsuję tym kolorem dosyć spokojny w tej chwili look. Niestety nie wchodzi w grę kolorowy obraz, bo: 1. nie wiem czy chcę obraz/obrazy. Mam je w domu i nudzi mi się oglądać jedno i to samo, chyba wolę jakiś misz masz galeriowy, 2.-obraz musi być duży i swoje będzie kosztował, a w tej chwili chce redukować wydatki na to mieszkanie. 3. - patrz. p.1:lol2: W Ikei skóry są w większości czarne i mało mają białych plam, prawie wcale. Właściwie ja się nie upieram na skórze. Po prostu jak przyszła ta z West. to mi się nawet spodobała, ale jakość była nie do zaakceptowania. Ja to mam pecha, nie daj że uszkodzono mi podczas montażu kinkiet, i teraz muszę szukać nowy:mad: to: -regał przyszedł w 2 odcieniach, tego na zdjeciu nie widać, ale reklamację złożyłam i czekam na nowy -zauważyłam na Ikeowskim biurku jakieś rysy, pęknięcia. Tez do wymiany, jutro przyjadą to zobaczyć z działu reklamacji I. I nie wiem co z tym kinkietem robić. Był ten http://www.almi-decor.com/images/products/2459/box-380x380-9900022.jpg Mogą mi go sprowadzić, ale on nie jest w całości z metalu, tylko jeszcze łącza ma z żeliwa, i to żeliwo pękło. To kruche dziadowskie żeliwo będzie i na nowym kinkiecie, wiec nie wiem czy chcę znów ten sam kinkiet. Mogę inny kupić, tylko jaki? Teraz Basiu- tego drewnianego nie będzie, na jego miejscu stoi biurko Ikeowskie. Agnieszka robiła wizki i wyszło, że pianino wygląda jakby było wciśnięte na siłę. Zgodziłam się z nią, ze muszę z niego zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Szkoda kinkietu , miał bardzo fajny kształt ale nie ma co pakować się w następny taki sam i ryzykować kolejnych uszkodzeń. Na pewno znajdziesz inny o podobnej formie Tak na szybko przypomniał mi się ten U Magdy w MG też może znajdzie się coś fajnego. A mieszkanko prezentuje się ślicznie Lampy idealnie się wpasowały, zasłonki delikatne, cudne. A jaki jest plan na ścianę za kanapą? Dajesz szafeczki tak jak było na wizu, czy właśnie tam myślisz o galerii? Edit: jeszcze jeden składany kinkiet mi się przypomniał tańszy;) ale chyba nie ładniejszy Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts