pestka56 14.08.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja nie mam nic przeciwko fotelowi. Chodziło mi tylko o to, że stoi na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.08.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Pesteczko, rozumiem tera. Na razie jeszcze nie czas na wybory, a i komódkę ładną też bym zaadoptowała Witam rutinową żonę ! Co tam moje małe M do waszych dużych domów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Widok z tarasu zapiera dech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzisiaj pojechałam ułożyć ten dekor, który przyszedł w małych paczuszkach po 5 kafelków. Razem tego było 289 szt.. Myślałam, ze wyrobię się w 1,5 godziny, a zeszło mi prawie 4 godziny To jest zdjęcie moim marnym aparatem: http://images41.fotosik.pl/1704/349b19dc2f04b800m.jpg Nadruk jest wyraźny, powierzchnia błyszcząca. Zobaczymy jak to będzie wyglądać na ścianie Zastanawiam się też nad kolorem fug, na ścianach chcę dać białą, na podłodze srebrną. Może ja powinna na tej ścianie też dać srebrną? Kurcze sama nie wiem, pasowała by szara fuga, ale wtedy muszę dać szarą na całej ścianie. Jednak boje się, że z szarą fugą ściany będzą wyglądać jak zeszyt w kratkę ???????????????? Ściana będzie wspaniała:D To ważna decyzja z tą fugą. Moim zdaniem do większości dekoru najlepiej pasuje srebrna fuga. To jest mój osąd na podstawie zdjęcia. Biała fuga w ogóle odpada, bo biały praktycznie nie występuje na tej fotce. Szary rozumiem jako ciemniejszy od srebrnego, ale jaśniejszy od ciemnych części obrazu. Na tych ciemnych i jasnych częściach każdy szary będzie zbyt widoczny. W sprawie komódki i innych ciekawych potanionych elenentów wystroju warto zaglądać na Westwing. To srebrna konsolka jest właśnie od nich Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgadzam się z Pesteczką co do fugi i witam się w Twoim wątku Natalio. Piękne masz widoki za oknem i wspaniałe płytki do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Aguś czy ci nie zostanie parę białych?????????????? ha a właśnie chyba zostanie Jeśli nie dam płytek nad geberitem - bo i tak zawiśnie tam szafka (której jak zamawiałam płytki nie było jeszcze w planach ) zostanie mi białych,a ile Tobie będzie potrzebne? A wiesz że przy zamawianiu przemknęło mi kiedyś przez myśl czy nie powinnaś zamówić też białych i głupia nie zapytałam Jednak boje się, że z szarą fugą ściany będzą wyglądać jak zeszyt w kratkę ???????????????? Ja dziś stanęłam przed takim samy dylematem Spójrz na mój kawałek zafugowany szarością Ach i wpaniałe te płytki do łazienki - jedyny i niepowtarzalny dekor!!!!! Edit ps Witam w galerii Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dekor wyszedł pięknie!!! ależ Natalio masz widok z tarasu...zazdroszcze!Ja też stawiam na szarą fugę. a piekarnik ...dalej obstawiam biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 rere79 witam się cieplutko w ten zimny poranek:mad: To ma być lato? Iskanna, Anetko - dla tego widoku i kupiłam Ale muszę powiedzieć uczciwie, że tam, gdzie wybudowałam się też pięknie ( dookoła, nie w moim ogródku;)) Jak kupię sobie porządny aparat, to pstryknę fotki. Co do fug. A jak myślicie-jak dam srebrna na podłodze i na tej ścianie z dekorem , ,a tam gdzie białe płyteczki położę białą? Faktycznie na dekorze biała będzie brzydko wyglądać ( chociaż projektantka twierdzi, że nie trzeba fugą ukrywać nadruk ) Admete - ja poukładam swoje płytki kuchenne w tym tygodniu i dam ci znać, jakby co :wiggle:Boszzz jak dobrze, że cię mam . Pesteczko- wiem, ze ważna. A mnie &^%&^ nie będzie, gdy będzie fugował. Może poprosić, żeby nie fugował do mojego powrotu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 15.08.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Cześć, Natalio! Trafiłam do Ciebie wczoraj i zostaję podglądać. Masz dokładnie taką kolorystykę, jaka mi w duszy gra Fajne to twoje mieszkanko, naprawdę mi się podoba. A przez ten dekor na płytkach to zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem własnej łazienki jednak nie zrobić troszkę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.08.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Natalio, jeszcze raz dzięki za linka:cool: A białe fugi to jakie będziesz dawać? Epoksyd? Bo Ty się ze zwykłymi zamęczysz. Wiem coś o tym, bo sama mam białe kafelki i fugę i na podłodze w łazience. Już jakiś czas temu sobie odpuściłam czyszczenie i teraz figi są ciemnoszare. Edit: Wenecja ładnie się prezentuje na kafelkach. Zdradź, gdzie to robiłaś? Bo jesteś zadowolona, prawda? Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Natalko, w końcu jesteś na właściwym miejscu Rany, ależ miałaś puzzle! Ale pewnie przyjemnie się je układało, co? Fugę dałabym srebrną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Wyanna - miło mi ( tu wstawiłabym emotikona, ale przepadły mi gdzieś)Przyjemnie się układało przez pierwszą godzinę, potem to tylko męczarnia, bo na czworakachZ jakości jestem zadowolona, a tu link do nich:http://www.domdruku.lublin.pl/druk_na_szkle W cenie mają zakup płytek ( do jakieś kwoty oczywiście). Fuga- też skłaniam się ku srebrnej na dekorze i posadce. Ale reszta ścian na pewno będzie miała białą. Nie epoksyd, nie. Magdo - widzę, że awansowałaś na doradce! Doradzaj kochana teraz, doradzaj! Dziewczyny!!!!! Gdzie moje emotikony???? Jak to włączyć nie mam takiej opcji w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Oj, nie pomogę, bo ja swoje wstawiam ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) widzę tylko tekst pesteczko ale jak pisze odpowiedź, to wyświetla mi się na samym dole mapa tematów i już widać linki: Te 2 to na podstawie odręcznego rysunku Załącznik 131301 A TEN przepięknościowy jak cho.... klient przysłał mi jako super wzór Załącznik 131302 Po tym ostrzeżeniu o FM szwankuje mi przeglądarka P.S. Ten żółto czarny projekt jest super i kula w sześcianie jest piękna Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Buziaczki zostawiam i miłego wieczorku życzę Ps fuga srebrna, ale ja się jeszcze nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Natalko, a wyczyść cookies. Może zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 A to numer. Kocham speców od komputerów miłością pierwszą i niespełnioną. Zawsze jak zaczynają grzebać to coś zostawią niedorobione. Mój osobisty domowy, też tak działa. Tłumaczy, że to jest takie skomplikowane, że trudno objąć w całości. Zawsze czegoś na kompie szuka:rolleyes: Fajnie, że Ci się podobają. Lubię pochwały mrrrr.... Usuwam skoro obejrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Mądra rada Narendil. Czasem pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dekor robi wrazenie :jawdrop:Bedziesz miala superasna te łazienke. Nie wiem na czym stanelo przy wyborze piekarnika ale jeski nadal nie zdecydowalas co do koloru to moze ta fotka troszke pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 "Wspólczesnie i biało", czyli tak, jak lubie:yes: pozwole sobie podczytywac i podziwiac postepy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts