agawi74 15.08.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Hej Natalio jak to się stało, że dopiero zauważyłam Twój wątek?:o Pozwolisz, że będę stałą bywalczynią, bo na pewno będzie co podziwiać. Zapowiada się elegancko i z klasą- czekam na więcej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.08.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Natalia, no twarda sztuka jesteś, że Ci się chciało układać takie puzzle:lol2: - ja bym pewnie fachmanowi od płytek zostawiła płytki ze zdjęciem, jak to ma wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Piesteczko, narendil - niestety miałam wirusa:sick: byłam w serwisie, ale wszystko jest OK. Kakusku - bardzo ładnie wygląda biały piekarnik:yes: Ale tak sobie myślę-no choćbym nie wiem jak się starała - nie ukryje faktu, że oto w salonie jest kuchnia. I może wcale nie trzeba białego? Potem pomyślę hazelku, agawi -witajcie dziewczyny:hug: Agnieszka, nie zauważyłaś, bo to nie wątek a wąteczek Szarlotko - spóźniłaś się na widok z tarasu ( niedowiarku) Musiałam poukładać, bo chłop doliczyłby mi za segregowanie puzzli. Lece do was.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.08.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Natalio - nie wiem, czy ja juz się witałam, bo zagladałam na pewno Kaflowe puzzle imponujące - pięknie będą wyglądały w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj Kamilciu :bye:miło mi:rolleyes: Zobaczymy, zobaczymy nie chwalę dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ale niespodzianka dopiero odkryłam, że założyłaś wątek i już na samym początku mam dziewięć stron zaległości oj stanowczo muszę się poprawić bo moja aktywność na forum ostatnio przybrała tendencję spadkową Zdążyłam przejrzeć kilka stron wstecz i wszystko super się zapowiada fajny klimat i ja bym zupełnie nic w projekcie nie zmieniała. Co do szaf to niby nie jest ich dużo ale w końcu to nie mieszkanie dla wielodzietnej rodziny tylko dla Ciebie, uzbierasz aż tak dużo ciuszków, ręczników, pościeli? Za to ciekawy wydaje się pomysł z małą dekoracyjną komódką pod zegarami może ona byłaby fajnym czerwonym akcentem nawiązującym do Bardelliego a szafeczki nad kanapą mogły by być wtedy białe. Rozważyła bym też zamiast zwykłych krzeseł przy stole jakieś foteliki wtedy w razie czego można by je wykorzystać przy najeździe większej liczby gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Two - no wreszcie Piiiiip. To jest genialne z tą czerwoną komódką. Ja już zacznę szukać Ponadto szufladki jako dodatkowe miejsce dla przechowywania. A jakie foteliki masz na uwadze? Ja nadmieniałam kiedyś, że mam wielgachny taras. Tam musowo postawię jakieś plastiki, co by duszę nacieszyć i w razie gości mieć na czym usiąść. To dlatego pytałam o twoje z wizki salonu i okazało się, że takie tylko w twojej wyobraźni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Natalio, ja bym rozważyła aranżację tarasu jako przedłużenie salonu (oczywiście raczej tylko w letnie dni). Deska tarasowa,jakieś trawy rośliny, miękka kanapę, światło, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) na Westwingu była dzisiaj ładna sofa, była ale spłyła, sprzedała się dość szybko http://www.primaverafurniture.com/images/meble_wypoczynkowe/thumbnails/queensofaa.jpg.thumb_300x251.jpg U mnie się nie zmieści, no ma szerokość 220, a moja wnęka 210. Ale zapisuję i może Panu Piekielnemu pokaże:p Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A jakie foteliki masz na uwadze? Ja nadmieniałam kiedyś, że mam wielgachny taras. Tam musowo postawię jakieś plastiki, co by duszę nacieszyć i w razie gości mieć na czym usiąść. To dlatego pytałam o twoje z wizki salonu i okazało się, że takie tylko w twojej wyobraźni:lol2: Ja u siebie mam w planach fotel Pasha Pedrali ustawiony w szczycie stołu ale on jest dość obszerny Ogólnie miałam na myśli coś z podłokietnikami i szerszym siedziskiem żeby można było na nim dłużej wygodnie posiedzieć w razie imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Madzia - będzie wielki problem z tym tarasem, nawet nie chcę sobie na razie głowy zawracać. Bo- taras już ma gres na podłodze i z 3 stron szyby , jest otwarty, więc nic co może zamoknąć nie wchodzi w rachubę Ale donice z roślinami jak najbardziej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Two-ależ to piękne i drogie:rolleyes:. Ale twój miał lepsze proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.08.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Two-ależ to piękne i drogie:rolleyes:. Ale twój miał lepsze proporcje może powinnam gdzieś sprzedać ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam gospodynię Ja u siebie mam w planach fotel Pasha Pedrali ustawiony w szczycie stołu ale on jest dość obszerny Ogólnie miałam na myśli coś z podłokietnikami i szerszym siedziskiem żeby można było na nim dłużej wygodnie posiedzieć w razie imprezki Two świetny ten Twój fotel A pomysł z fotelami u Natalki też popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 A pomysł z fotelami u Natalki też popieram Ja też! Jak też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja też! Jak też! Przeczytałam "Ja też Jak jeż" stanowczo za dużo czasu na słonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.08.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 I jak weekend mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.08.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Weekend minął pracowicie: posadziłam wrzosy na klombie, zrobiłam dżem z własnoręcznie uzbieranych borówek ( och mój kręgosłup ) , smażyłam grzyby, jabłka i bla bla bla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Cześć Natalio, Co tam ciekawego dzieje sie w mieszkaniu? Lecę nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.08.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzisiaj rozpoczęły się prace. Zaczynam od łazienki. Rozmawiałam z wykonawcą i okazało się, ze nie da się zgrać wszystkich fug ściana- łazienka tak jak chciałam. Gdzieś trzeba będzie robić docinki, a ze moje kafle maleńkie, to docinki rzędu 3-5 cm będą razić jak diabli:sick: Naprawdę żeby zsynchronizować fugi, trzeba byłoby wybudować łazienkę pod wymiar:bash: kafli. Masakra jakaś Nie potrafiłam podjąć decyzji na miejscu ( gdzie mają być docięcia), bo żadne rozwiązanie mnie nie zadowalało. Zostawiłam wykonawcę, poprosiłam go na spokojnie przemyśleć i zmyłam się Jutro pokaże mi swoje propozycje, a dzisiaj burzenie i zakupy ( klej, płyty itd)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts