agawi74 15.08.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Hej Natalio jak to się stało, że dopiero zauważyłam Twój wątek?:o Pozwolisz, że będę stałą bywalczynią, bo na pewno będzie co podziwiać. Zapowiada się elegancko i z klasą- czekam na więcej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.08.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Natalia, no twarda sztuka jesteś, że Ci się chciało układać takie puzzle:lol2: - ja bym pewnie fachmanowi od płytek zostawiła płytki ze zdjęciem, jak to ma wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Piesteczko, narendil - niestety miałam wirusa:sick: byłam w serwisie, ale wszystko jest OK. Kakusku - bardzo ładnie wygląda biały piekarnik:yes: Ale tak sobie myślę-no choćbym nie wiem jak się starała - nie ukryje faktu, że oto w salonie jest kuchnia. I może wcale nie trzeba białego? Potem pomyślę hazelku, agawi -witajcie dziewczyny:hug: Agnieszka, nie zauważyłaś, bo to nie wątek a wąteczek Szarlotko - spóźniłaś się na widok z tarasu ( niedowiarku) Musiałam poukładać, bo chłop doliczyłby mi za segregowanie puzzli. Lece do was.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.08.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Natalio - nie wiem, czy ja juz się witałam, bo zagladałam na pewno Kaflowe puzzle imponujące - pięknie będą wyglądały w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj Kamilciu :bye:miło mi:rolleyes: Zobaczymy, zobaczymy nie chwalę dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ale niespodzianka dopiero odkryłam, że założyłaś wątek i już na samym początku mam dziewięć stron zaległości oj stanowczo muszę się poprawić bo moja aktywność na forum ostatnio przybrała tendencję spadkową Zdążyłam przejrzeć kilka stron wstecz i wszystko super się zapowiada fajny klimat i ja bym zupełnie nic w projekcie nie zmieniała. Co do szaf to niby nie jest ich dużo ale w końcu to nie mieszkanie dla wielodzietnej rodziny tylko dla Ciebie, uzbierasz aż tak dużo ciuszków, ręczników, pościeli? Za to ciekawy wydaje się pomysł z małą dekoracyjną komódką pod zegarami może ona byłaby fajnym czerwonym akcentem nawiązującym do Bardelliego a szafeczki nad kanapą mogły by być wtedy białe. Rozważyła bym też zamiast zwykłych krzeseł przy stole jakieś foteliki wtedy w razie czego można by je wykorzystać przy najeździe większej liczby gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Two - no wreszcie Piiiiip. To jest genialne z tą czerwoną komódką. Ja już zacznę szukać Ponadto szufladki jako dodatkowe miejsce dla przechowywania. A jakie foteliki masz na uwadze? Ja nadmieniałam kiedyś, że mam wielgachny taras. Tam musowo postawię jakieś plastiki, co by duszę nacieszyć i w razie gości mieć na czym usiąść. To dlatego pytałam o twoje z wizki salonu i okazało się, że takie tylko w twojej wyobraźni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Natalio, ja bym rozważyła aranżację tarasu jako przedłużenie salonu (oczywiście raczej tylko w letnie dni). Deska tarasowa,jakieś trawy rośliny, miękka kanapę, światło, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) na Westwingu była dzisiaj ładna sofa, była ale spłyła, sprzedała się dość szybko http://www.primaverafurniture.com/images/meble_wypoczynkowe/thumbnails/queensofaa.jpg.thumb_300x251.jpg U mnie się nie zmieści, no ma szerokość 220, a moja wnęka 210. Ale zapisuję i może Panu Piekielnemu pokaże:p Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Natalia Stanko napisał: A jakie foteliki masz na uwadze? Ja nadmieniałam kiedyś, że mam wielgachny taras. Tam musowo postawię jakieś plastiki, co by duszę nacieszyć i w razie gości mieć na czym usiąść. To dlatego pytałam o twoje z wizki salonu i okazało się, że takie tylko w twojej wyobraźni:lol2: Ja u siebie mam w planach fotel Pasha Pedrali ustawiony w szczycie stołu ale on jest dość obszerny Ogólnie miałam na myśli coś z podłokietnikami i szerszym siedziskiem żeby można było na nim dłużej wygodnie posiedzieć w razie imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Madzia - będzie wielki problem z tym tarasem, nawet nie chcę sobie na razie głowy zawracać. Bo- taras już ma gres na podłodze i z 3 stron szyby , jest otwarty, więc nic co może zamoknąć nie wchodzi w rachubę Ale donice z roślinami jak najbardziej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Two-ależ to piękne i drogie:rolleyes:. Ale twój miał lepsze proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.08.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Natalia Stanko napisał: Two-ależ to piękne i drogie:rolleyes:. Ale twój miał lepsze proporcje może powinnam gdzieś sprzedać ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam gospodynię TwoOfUs napisał: Ja u siebie mam w planach fotel Pasha Pedrali ustawiony w szczycie stołu ale on jest dość obszerny Ogólnie miałam na myśli coś z podłokietnikami i szerszym siedziskiem żeby można było na nim dłużej wygodnie posiedzieć w razie imprezki Two świetny ten Twój fotel A pomysł z fotelami u Natalki też popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 admete napisał: A pomysł z fotelami u Natalki też popieram Ja też! Jak też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 narendil napisał: Ja też! Jak też! Przeczytałam "Ja też Jak jeż" stanowczo za dużo czasu na słonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.08.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 I jak weekend mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.08.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Weekend minął pracowicie: posadziłam wrzosy na klombie, zrobiłam dżem z własnoręcznie uzbieranych borówek ( och mój kręgosłup ) , smażyłam grzyby, jabłka i bla bla bla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Cześć Natalio, Co tam ciekawego dzieje sie w mieszkaniu? Lecę nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.08.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzisiaj rozpoczęły się prace. Zaczynam od łazienki. Rozmawiałam z wykonawcą i okazało się, ze nie da się zgrać wszystkich fug ściana- łazienka tak jak chciałam. Gdzieś trzeba będzie robić docinki, a ze moje kafle maleńkie, to docinki rzędu 3-5 cm będą razić jak diabli:sick: Naprawdę żeby zsynchronizować fugi, trzeba byłoby wybudować łazienkę pod wymiar:bash: kafli. Masakra jakaś Nie potrafiłam podjąć decyzji na miejscu ( gdzie mają być docięcia), bo żadne rozwiązanie mnie nie zadowalało. Zostawiłam wykonawcę, poprosiłam go na spokojnie przemyśleć i zmyłam się Jutro pokaże mi swoje propozycje, a dzisiaj burzenie i zakupy ( klej, płyty itd)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts