anowi3107 01.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Płytki wyłożone płytkami, ale jeszcze nie pomalowane i bez ceramiki, baterii i dodatków. Mogę już jednak dodać parę zdjęć łazienek. Mniejsza łazienka: Podłoga - My Way Noce Naturale - Paradyż Ściany - Concrete 1 i 4 - Tubądzin [ATTACH=CONFIG]144875[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144876[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144877[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144878[/ATTACH] Niestety oświetlenie średnie. Płytki Concrete kupowane były w ciemno. W moim mieście nie można było ich dotknąć :\ W katalogu/na stronie producenta wydaje mi się, że wzór (faktura) płytek "podrapanych jest bardziej widoczna niż na żywo. Mimo tego nie zawiodły mnie Panowie płytkarze nie narzekali do nas na nie, ale nie pytałam też, czy dobrze się na nich pracowało. Klęli natomiast na mozaikę w kuchni rojku, dziekuje za zdjecia - lazieneczka zapowiada sie fajnie, z reszta wieksza rowniez. U nie jest podobnie - plytki nie do dotkniecia w moim miescie. Czekam na zdjecia wykonczonych lazieneczek Dla pewnosci - plytki maja powierzchnie jak beton, tzn. z wglebieniami po 'zacieraniu' - nie sa gladkie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojku 03.11.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Płytki wglębienia mają, ale z drugiej strony nie są takie chropowate jak surowy beton, czy jak papier ścierny, tylko właśnie są gładkie. Wiesz co, ewentualnie na priv możemy się dogadać, bo mi na pewno jakieś ścinki zostały. Jak Ci się nie spieszy to mogę coś wysłać, żebyś mogła sobie dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 08.11.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 TO BY BYŁO SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie spieszy mi się z tym - planuję dokończenie kuchni dopiero po Bożym Narodzeniu Detale wyślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 02.12.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 rojku, Czy nadal jest taka możliwość żebyś przesłał mi małe próbki płytek na adres , który wysłałam na priva ? Chciałam zamówić płytki, czeka się na nie jakoś 2 tygodnie, a chce zacząć po świętach. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somka 01.01.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 zazdroszczę że już na etapie płytej jesteście,my dopiero stan surowy.................. a pogoda nie za bardzo sprzyja dalszym pracom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts