Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Płytki wyłożone płytkami, ale jeszcze nie pomalowane i bez ceramiki, baterii i dodatków. Mogę już jednak dodać parę zdjęć łazienek.

Mniejsza łazienka:

Podłoga - My Way Noce Naturale - Paradyż

Ściany - Concrete 1 i 4 - Tubądzin

[ATTACH=CONFIG]144875[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144876[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144877[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144878[/ATTACH]

Niestety oświetlenie średnie.

Płytki Concrete kupowane były w ciemno. W moim mieście nie można było ich dotknąć :\ W katalogu/na stronie producenta wydaje mi się, że wzór (faktura) płytek "podrapanych jest bardziej widoczna niż na żywo. Mimo tego nie zawiodły mnie :)

Panowie płytkarze nie narzekali do nas na nie, ale nie pytałam też, czy dobrze się na nich pracowało. Klęli natomiast na mozaikę w kuchni :D

rojku,

dziekuje za zdjecia - lazieneczka zapowiada sie fajnie, z reszta wieksza rowniez.

U nie jest podobnie - plytki nie do dotkniecia w moim miescie.

Czekam na zdjecia wykonczonych lazieneczek :) Dla pewnosci - plytki maja powierzchnie jak beton, tzn. z wglebieniami po 'zacieraniu' - nie sa gladkie ?

Pozdrawiam :no:

Płytki wglębienia mają, ale z drugiej strony nie są takie chropowate jak surowy beton, czy jak papier ścierny, tylko właśnie są gładkie. Wiesz co, ewentualnie na priv możemy się dogadać, bo mi na pewno jakieś ścinki zostały. Jak Ci się nie spieszy to mogę coś wysłać, żebyś mogła sobie dotknąć :)

• 4 weeks później...
  • 2 years później...