jocer 04.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam,jak w temacie co pierwsze??najpierw tynki czy podłogówka, woda i inne rury ??oczywiście elektrykę już mam.mój elektryk twierdzi że lepiej najpierw zrobić wszystkie rury bo później będzie widać gdzie był sztukowany tynk i dakiego samego jak maszyna już człowiek nie położy.w jakiej kolejności Wy robiliście??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 04.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 I elektryk ma rację najpierw przeprowadź rury i wszystko co musisz, potem dopiero rób tynk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 05.08.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Elektryk ma rację, z tym że to sztukowanie tynku to najczęściej jest w kuchni pod szafkami i w łazienkach pod kafelkami.Słowem przykryte.No i nie ma się co łudzić, przed malowaniem będzie użyta gładź i szpachla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 05.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 U mnie nie będzie gładzi i są podejścia,które będą widoczne.Nie chcę ich naprawiać więc najpierw hydraulik,następnie wylewki,dopiero potem wchodzi elektryk,który dokładnie dopasuje się do hydrauliki(w odwrotnej kolejności często przesuwa się punkty),no i na koniec tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekjaskulski 22.12.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 dokładnie. najpierw instalacje a następnie tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 23.12.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 podepnę się: mam SSO, niebawem zakładam okna, robię instalację elektryczną no i... miałem zamiar robić tynki, a później hydraulicy. Wiązałem to z tym, że na całym dole mam podłogówkę i żeby tynkarze po niej nie musieli chodzić, tynki wcześniej. Dobrze kombinuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.12.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Masz już położoną ?? znaczy podlogówkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 23.12.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 sorka, rzeczywiście napisałem 'mam'. Nie, jeszcze nie, najpierw będą okna i elektryka i później właśnie nie wiem czy tynki czy hydraulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 23.12.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 a nie możesz tego rozdzielić?robisz wszystko co na ścianach wraz ze skrzynkami rozdzielaczypotem tynka na koniec rurki do podłogówki i zalewasz to betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.12.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 a nie możesz tego rozdzielić? robisz wszystko co na ścianach wraz ze skrzynkami rozdzielaczy potem tynk a na koniec rurki do podłogówki i zalewasz to betonem I to nazywa sie poprawne myślenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.12.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Zasilanie w wodę ciepłą i zimną i tak zazwyczaj robi sie w warstwie styropianu w podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.12.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 1/2 Elektryk - prąd, TV, internet, domofon itp.1/2 Hydraulik - woda, kanalizacja, grzejniki, zrobiona woda po podłodze w niczym nie będzie przeszkadzać3 Tynki4 Ogrzewanie podłogowe5 Wylewki6 Brama garażowa, drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 ......no i na koniec tynki. Tynki po wylewkach - będzie trochę skrobania. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.12.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Tynki po wylewkach - będzie trochę skrobania. Nie polecam. Tynki po wylewkach - nie jest to jakaś wielka tragedia, trzeba tylko na bieżąco sprzątać i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.12.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 hej Flash.. Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Bo nie wiem jak ją interpretować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirgo 30.12.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Na końcu tynk, tylko tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marios200 06.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 rekuła jest prosta. tynk kładziesz na końcu. CHyba że elektryk/hydraulik cos skopał i trzeba kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts