MarkGyver 05.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Na szybko nie znalazłem podobnego tematu, więc przepraszam, jeśli było.Chodzi mi o zasady projektowania więźby - schemat, wedle którego projektuje się drewnianą konstrukcję dachu. Ma ktoś dostęp do takowego i mógłby się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K160 05.08.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Na początek ściągnij darmowe demo programu Specbud wiązar dachowy. To Ci wiele wyjaśni, może skusisz się na pełną wersję. Chyba że chodzi o jakiś inny schemat...to w takim wypadku zamilczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarkGyver 15.08.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dzięki. Myślałem, że zrobię obliczenia jak na studiach. I wyszło mi, że... Krokiew ma mieć 30 cm wysokości. I nigdzie nie widzę błędów. Chyba jednak ściągnę ten programik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts