evol1 05.08.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam Kilka dni temu dekarze skończyli mi dach z dachówki ceramicznej roben piemont brąz i mam pytanie czy tak wykończony kosz jest poprawny bo wydaje mi się że blacha za bardzo wchodzi na daszek http://img842.imageshack.us/img842/6906/img5855bb.jpg I drugie pytanie czy są jakieś farby do malowania przyciętych dachówek (tego boku gdzie widać ceglany kolor)?? Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez evol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.08.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jest poprawnie ale bardzo nieestetycznie wykonane. Cięte krawędzie dachówki można pomalować angobą na zimno lub dobrą farbą do betonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts