fejal 05.08.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam. Mam pytanie: czy może ktoś buduje dom wg projektu M128 Promienny dzień? Jestem zainteresowany opinią na temat tego projektu celem wymiany poglądów. Zamierzam budować dom wg tego projektu jesienią 2012r. Jestem w trakcie załatwiania formalności. Projekt już zakupiony:) link: http://projekty.muratordom.pl/projekt_promienny-dzien,2426,1,0.htm Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piojab 16.09.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Witam.Również szukam jakiś informacji na temat tego projektu. Z budową chcę ruszyć na wiosnę. Chodzi mi po głowie zabudowa pustki nad parterem w celu wykonania dodatkowej sypialni na górze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fejal 01.10.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 My zaczynamy budowę za około miesiąc, pustkę nad salonem zostawiamy tak jak w projekcie. Co do pozostałych zmian mamy kilka pomysłów, ale to już w trakcie budowy. Tak jak mówisz, ciężko znaleźć jakąś informację na temat projektu, trzeba będzie się uczyć na własnych błędach;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piojab 18.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam.Jak postęp prac na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rawores 27.12.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Hej, czy domy juz stoja? Tez powaznie mysle o tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balladyn 12.02.2018 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Witam wszystkich. Wysłałem już prywatne wiadomości ale napiszę jeszcze na forum ogólnym Jesteśmy z żoną zainteresowani budową domu opartego na tym projekcie ale jest o nim bardzo mało informacji. Jeżeli ktoś mógłby odpowiedzieć na kilka pytań to byłbym wdzięczny za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts