ben88 28.06.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Witam wszystkich.My rowniez zakonczylismy juz fundamenty i ruszamy ze scianami.Pracy jest strasznie duzo,ale mysle ze warto.Moze ma ktos fajny pomysl na lazienke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanek 03.07.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam wszystkich, My jesteśmy na etapie wyboru projektu i szukamy możliwości obejrzenia Sandry. Może ktoś by pozwolił obejrzeć swój domek w okolicach Warszawy ?? Najlepiej taki co ma już dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanek 03.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Acha i prosba, Pokażcie swoje Sandry - jak najwięcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 09.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 W końcu nasza sandra pnie się ku górze. Ostateczne zmiany jakich dokonaliśmy w projekcie to: likwidacja ścianki między salonem a gabinetem - powstała fajna duża przestrzeń, kominek będzie na ażurowej ścianie która już nie jest ażurowa, ścianka między salonem a kuchnią dł. ok. 1.50 cm., na której ma być tv, ścianka między kuchnią a korytarzem ażurowa.......Jak się nauczę wklejać zdjęcia to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiko 20.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich:) mam dylemat .Czy ktos podwyzszał budynek???jak tak to o ile ???my podnieslismy o 2 cegły,ale boje sie ,ze to za duzo.Jeszcze moge to zmienic ,wiec szukam pomocy.Chcemy zrezygnowac z jednego okna w kuchni i zrobic cala sciane zabudowana meblami tym samym zyskac wiecej miejsca.U nas juz stoja sciany, wiec musze sie decydowac co zmienic.Na pewno zostawiamy wyjscie z kuchni na taras bo bardzo sie przydaje z tego co wiem.Wejscie do lazienki robimy z sypialni i powiekszamy łazienkę kosztem kotłowni.Acha schody juz mamy projekt -zabiegowe.Tylko nie wiemy jak zrobic wejscie od salonu czy od wiatrołapu?Powiedzcie co o tym myslicie??pozdrawiam Pati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 20.07.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witam.My zrobiliśmy w kuchni okno narożne, na tej ścianie od frontu jest długie ok 1.50 a na tej drugiej ok. 50 cm. Dzięki temu cała jedna ściana zostaje wolna do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiko 20.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 jesli to mozliwe to moge prosic o zdjecia?? moj email [email protected] z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 20.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Cyknę jutro fotki i prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanek 21.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Co do fotek to proszę wszystkie na forum. Ja też chętnie zobaczę. Co do zmian o których czytałem że warto zrobić: 1) Poprawić schody, kosztem garażu i pom gospodarczego. 2) Kibelek jest strasznie mały, podobno nie mieści się nawet umywalka, lepiej zrobić większą łazienkę. 3) Podobno warto poszerzyć ścianę garażu o 0,5 metra aby swobodnie wysiadać z obu samochodów. 4) Kominek z projektu tylną ścianką grzej podwórko - mało ekonomicznie, warto go przesunąć np na ścianę gabinetu. 5) Można też powięklszyć sypialnie nie robiąć garderoby tylko szafę w zabudowie 6) widziałem też zabudowaną wnękę między salonem a kuchnią - wtedy mamy kuchnię zamkniętą i na tej ścianie można dać kominek Ja jeszcze nie buduję ale jestem zdecydowany na zmiany 1-5 ps. Strych jest normalnym pomieszczeniem śmiało tam można robić 3 sypialnię lub pracownię Co do podnoszenia dachu o 2 cegły to nie mam pojęcia jaki będzie efekt ale jestem bardzo ciekawy czy warto, może ktoś to robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiko 21.07.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam dzieki z gory za fotoski;)my na pewno podniesiemy gorę o 1 cegle widzielismy podniesiona i jest ok bardzo ladnie. Zmienilismy schody na zabioegowe bedzie wygodniej.Chyba zostawie te drugie okno w kuchni bo i tak nie mam jak zabudowanych mebli wstawic:(wiec zrobie w kolo scain meble z blatami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiko 22.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Marta czekam na fotki:)dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanek 23.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja mam taki pomysł na kuchnię: Zamórować wnękę między holem a kuchnią, zostanie tylko przejście do salonu. Na tej ścianie zrobić meble kuchenne, wyspę zlikwiduję a na przeciwległej ścianie wstawię stół pod oknem i zrobię kącik jadalny Pod drugim oknem w kuchni będzie zlew. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuttyfemale 24.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 witam serdecznie, zwracam sie do WAS z ogromną prośbą a mianowicie do osób które wykupiły już projekt sandra, potzrebuje miec wymiary numeryczne, przynajmniej główne gabaryty tego budynku aby architekt mógł nanieść na mapkę do celów projektorych dla Pernu,niestety na stronie internetowej ich nie ma a ja mam ropociąg na działce w związku z czym każdy centymetr tego budynku jest dla mnie bardzo wazny, nie chce narazie wykupować tego projektu gdyż boje sie że będzie za duży i nie bede mogła go wybudować przez strefe ochronną.bardzo proszę o pomoc[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanek 29.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Podesłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 06.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 http://foto.onet.pl/jx0ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 06.08.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Przepraszam ale właśnie uczę się wklejania adresu do mojego albumu i nic mi nie wychodzi może ktos pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 22.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 http://foto.onet.pl/jx0ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 22.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 http://foto.onet.pl/k4h81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 28.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Hej "Sandrowicze" Jak tam Wasze budowy?Niektórzy z ostatniej strony to już chyba mieszkają?Jakie zmiany ostatecznie zrobiliście w Waszych projektach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 14.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam wszystkich budujących. Mam pytanko jak rozwiązaliście sprawę okien w salonie tzn. które są otwierane? Zastanawiam się czy te okno blisko kuchni zrobić otwierane na taras skoro zaraz za rogiem mam wyjście z kuchni na taras. Może Ci co już mieszkają mają jakieś wskazowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts