pejki 16.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam my jesteśmy dopiero na etapie murowania ścian wczoraj przyszli murarze a schody nie wiem dokładnie jakie mają wymiary wiem że mają szerokości po 120cm bo jest na środku ten słup jeszcze nie mamy nic wymurowane i nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać wiem że się będą zaczynać od strony salonu jak zrobię zdjęcie i jutro zmierze wszystko to mogę Ci przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 16.04.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dla mnie dużym minusem projektu jest brak konkretnej, dużej jadalni. Z tego względu likwiduje ścianę miedzy salonem i gabinetem a w miejscu gabinetu robię jadalnię. Gabinet robię w miejscu kotłowni a kotłownię w piwnicy( zmieniłam projekt na taki z częściowym podpiwniczeniem). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pejki 16.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To dobry pomysł z ty podpiwniczeniem my też robimy częściowe podpiwniczenie żeby bałaganu nie bylo w domu bo będziemy palić miałem lub czymś takim napewno nie gazem bo drożeje pod łazienką i sypialnią będzie tam kotłownia a zejście będzie w planowej kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 17.04.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To znaczy zejście do piwnicy będzie u Was z tej kotłowni obok garażu, dobrze zrozumiałam?A co planujecie w tej kotłowni , nie tej w piwnicy tylko tej przy garażu? Czy widzieliście Sandrę z podpiwniczeniem?Czy bryła budynku nie straci swojego uroku?Braliście pozwolenie od archipelagu na tą zmianę w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pejki 17.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 w tej kotłowni przy garaży będzie komunikacja czyli schody na dół i mała pralnia bryła nie straci bo tej piwnicy wcale nie będzie widać tylko jedno małe okienko i wsyp od strony zachodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 17.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Cześć Sandrowicze.Pomysł na niewielką piwnicę wydaje mi się całkiem,całkiem.My jednak zdecydowaliśmy się na kotłownię w innym budynku,właśnie dlatego Zeby uniknąć bałaganu w domu bo palić będziemy albo peletami,albo eko groszkiem.Mamy dużą działkę więc garaż i kotłownia będzie przeniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 17.04.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Czesc Pati. Nasze schody beda nachodzic na kawalek garazu, ktory zmienilismy na pokoj.Wejscie do domu mamy w miejscu kotlowni, a kotlownia bedzie w innym budynku.wysle ci na meila zdjecie schodow jakie bedziemy robic.Konstrukor wlasnie robi do nich obliczenia.Pozdrawiam.Jak masz ochote zobaczyc wybudowane Sandry to stoja w Klodawie na osiedlu Marzen(2). Ja bylam troche rozczarowana . Takie duze domy wcisniete na male dzialki i pelno domkow obok... nie przypominaja Sandry z katalogu.Ale warto zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 17.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzięki Pejki. A jak z tym pozwoleniem, występowaliście do archipelagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pejki 17.04.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jest takie pozwolenie w projekcie "Dopuszczalne zmiany w projekcie nie wymagające zgody projektanta" między innymi jest to:-wprowadzenie częściowego lub całkowitego podpiwniczenia budynkuwięc nie trzeba występować o zmianę i zgodę do Archipelagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pejki 17.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ben88jeżeli to nie problem to ja też bym prosiła o te zdjęcia schodów [email protected] Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pejki 17.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 W którym regionie jest ta Kłodawa bo znalazłam 5 takich miejscowości w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 17.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 PejkWielkie dzięki ale ze mnie gamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 17.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 cześć Wszystkim.To Kłodawa koło Gorzowa Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 19.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam. czy ktos z sandrowiczow powiekszal salon kosztem tarasu.Dzis ogladalam dom w stanie surowym od srodka i salon wydawal sie maly.Teraz nie wiem co robic? Pomocy!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jestem45 23.05.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 hej:) jestem z kostrzyna no i właśnie kończę sandrę ,w czerwcu przeprowadzka dom jest piękny już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 24.05.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 witam serdecznie czy mozna wiedziec jaki to Kostrzyn moze nad Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jestem45 24.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 nad odrą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 25.05.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 my jestesmy z Gorzowa wlkp.czy mozna wiedziec jakie wprowadziliscie zmiany z korych jestescie zadowoleni. no i interesuje mnie strasznie dach z czego robiliscie.a jak by byla szansa na fotki to bylo by extra.pozdrawiam moj adres meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pejki 25.06.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 CISZA CISZA znowu nikt się nie odzywa..... Kochani jak tam wasze SANDRUNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiko 26.06.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich sandrowiczow.U nas juz skonczone fundamenty:)dzialamy dalej.Pozdrawiam Pati :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts