marta-wis 10.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Najważniejsze pytanie czy ktoś z posiadaczy Sandry wie czy na strychu można zrobić sypialnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiKS 15.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Nie widzę żadnych przeciwskazań - choć największą zaletą projektu jest własnie sypialnia na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizka 15.06.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dzisiaj zaczeli wstawiac okienka. niestety na patio trzeba troche poczekac, bo jest problem z roletami do nich. Brame garazowa maja wstawiac w poniedzialek. Juz nie mozemy sie doczekac jak to wszystko bedzie wygladac Okienka tak jak wczesniej pisalam sa drewniane, tzreba bylo sporo czekac, ale jak widac oplacalo sie... pozdrawiam sandrowiczow i nie tylko http://elizamag.fotosik.pl/albumy/210001.html - link do najnowszych zdjatek (niestety nie sa zbyt dobrej jakosci)[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 18.06.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Najważniejsze pytanie czy ktoś z posiadaczy Sandry wie czy na strychu można zrobić sypialnie? Oczywiście, że można. Tam jest bardzo duzo miejsca - nawet więcej niż w pom. 2 na poddaszu, który jest zaplanowany na sypilnię. To pomieszczenie jest mocno niefunkcjonalne, bo na środku stoi komin i wchodzą jeszcze 2 słupy podtrzymujące krokwie. Ja tam nawet ściany nie postawiłam, tylko zrobiłam taki otwarty salon z holem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 18.06.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 KiKS, marta-wis Fale w dachu wyprostowałam. Deska ozdobna na dachu sprawia kłopot chyba wszystkim wykonawcom, bo moi też mnie do tego pomysłu zniechęcają.Ale idę w zaparte, bo tak jak Ty uważam że dach straci urok ( i tak mam bez fal) Dla zainteresowanych kilka zdjęć domu z zewnątrz http://www.betsi2006.fotosik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 18.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 dlaczego wszyscy pokazują zdjęcia sandry z zewnątrz. Niech ktos będzie tak dobty i pokaże wnętrze domku. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 18.06.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 jeszcze jedno myślę o powiększeniu salonu kosztem pokoju gościnnego salon wydaje mi się mały ale może się mylę. jak to się ma do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 18.06.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Marta Salon ma ok. 30m2. Zalezy kto czego oczekuje. Próbuję wysłać Ci zdjęcia, ale za cholerę nie przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 18.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Marta Przeszły wreszcie te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 24.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Mam pytanie jak konkretnie ustawiliście wszystko w salonie, gdzie kominek, gdzie kanapa itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex475 24.06.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witaj, nie wiem czy pamietasz ale prosiłam Cię kiedyś o zdjęcia Sandrusi w środku. Gdybyś miała czas i chęci to bardzo czekam na fotki:) Pozdrawiam serdecznie Aleksandra [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 26.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Z czego budowaliście? Jedni chwalą ceramikę inni gazobeton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 27.06.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mam pytanie kto Wam robił dach i czy wyszła ta piękna fala? Słyszałam ,że z tym dachem jest dużo problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 16.09.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Właśnie jestem na etapie wykańczania domu Sandra.Po zabudowaniu geberitu w WC koazało się ze WC jest mały tzn za krótki.Długość całego WC 150cm po zabudowie geberitu ma 130cm, jak podwiesimy jeszce miskę ( min 52 cm) to zostaje niewiele miejsca do drzwi. Ponadto żeby powiesić jeszcze wąska umywalkę ( znalazłam najwęższą 26cm) to zostaje na prawdę mało miejsca.Jeśli macie jeszcze mozliwośc, to warto ją na pewno wydłuzyć a i poszerzyć też warto - ze wzgledu na umywalkę, lub zrobić kosztem kawałka kotłowni wnekę na umywalkę. Kotłownia i tak jest bardzo duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 17.09.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Chciałam zwrócić uwagę tym wszystkim, którzy zdecydowali się na ten projekt by przemyśleli sprawę okien w kuchni. Ja zostawiłam te dwa natomiast nie mam wyjścia na taras. Niestety okna są duże i pozostaje mało miejsca na wiszące szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 18.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Drzwi wyjściowe na tars na pewno bardziej się przydadzą niż to drugie okno.Ja zamiast tego okna na długiej ścianie zrobiłam drzwi na taras na tej samej ścianie tylko maksymalnie przesuniete do rogu ściany która oddziela tras od kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oopl 19.09.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ja, moje okno w kuchni jeszcze poszerzyżeł do 220 cm.mam pytanie, czy też macie belkę wystającą z sufitu na 24 cm między salonem a kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 20.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Tak też mam ten podciąg wystający z sufitu Można to było zmienić na etapie adaptacji projektu i schować go w strop, no ale już za późno. Moze następni to zmienią jak przeczytają tego posta. Na razie zaplanowałam na tym podciągu oświetlenie w GK żey go trochę zamaskować ale jednocześnie wykorzystać jako optyczne oddzielenie salonu od kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oopl 22.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Szanowni Sandrowicze,jak rozwiązaliście problem filarów, tzn. jak je obłożyć drewnem by wyglądały jak oryginalne sosnowe bale? Myślałem by kupić takie olbrzymie drzewa wydrążyć je w środku, przeciąć na dwie połówki i nimi obłożyć słupy, dokładnie dopasowując, ale problem jak zaczną pękać i cała robota na nic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 22.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 też miałam ten dylemat.W koncu odpuścilam i tynkuję jak resztę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts