grzegorz_si 20.08.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Potwierdzam. Moja siostra ze szwagrem użyli podobnych palisad i wyglądają bardzo ładnie. Ja właśnie jestem na etapie planowania ogrodu, więc też pewnie takie zastosuję. Jak takie super, to wklejcie ze dwa zdjęcia tego, jak to wygląda w Waszym ogrodzie... Chętnie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galicja1 22.08.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jasne, jak tylko będę znowu u siostry i będę pamiętała o Twojej prośbie, to na pewno pstryknę fotki i umieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayek 21.09.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja też nie zgadzam sie, że to tandeta itp. Jasne, jak się ma kupę kasy to można wybrzydzać i wybierać towar z najwyższej półki, ale jak sie nie ma co się lubi... Ale poważnie, sam użyłem palisadę IPAL7 brązową i wierzcie mi lub nie, ale nie wygląda to tandetnie, a wrecz ładnie. Nie pieknie, nie będę ściemniał, że to ósmy cud świata, ale po prostu ładnie i schludnie. Zreszta uważam, że najważniejszę to dbać o ogród. Bo jak ogród bedzie zaniedbany to nawet ustawione w nim złote posągi nie pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 21.09.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja też nie zgadzam sie, że to tandeta itp. Jasne, jak się ma kupę kasy to można wybrzydzać i wybierać towar z najwyższej półki, ale jak sie nie ma co się lubi... Ale poważnie, sam użyłem palisadę IPAL7 brązową i wierzcie mi lub nie, ale nie wygląda to tandetnie, a wrecz ładnie. Nie pieknie, nie będę ściemniał, że to ósmy cud świata, ale po prostu ładnie i schludnie. Zreszta uważam, że najważniejszę to dbać o ogród. Bo jak ogród bedzie zaniedbany to nawet ustawione w nim złote posągi nie pomogą. Pokaż zdjęcia SWOJEGO ogrodu! Bo mi śmierdzi marketingiem szemranym na kilometr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 29.09.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jak czytam o takich wynalazkach, to kojarzy mi się z czymś na kształt węgorza z drobiu z etykietą zastępczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekBR 04.10.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Postulowałbym o trochę więcej spokoju. Dla mnie takie palisady też są średnio urokliwe, ale warto zaakceptować prostą prawdę, ze nie wszystko co dla nas jest brzydkie musi być takie dla wszystkich. W końcu od tego jest to forum - by rozmawiać, wymieniac się uwagami i myslami, a nie atakować każdego kto ma inne zdanie. Ja wierzę, że takie palisady znajdują zwolenników, no bo jakiś czas są już jednak na rynku i znajdują dla siebie nabywców. A swoją drogą, z daleka wcale nie wyglądają źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 04.10.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nie robię niczego innego, tylko spokojnie wymieniam poglądy. Po prostu rzeczy sztuczne mi się nie podobają. Sprawa gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 04.10.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No i w końcu luźne skojarzenie to chyba nie atak. Przynajmniej w moim przekonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia587 20.01.2017 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Ja jak najbardziej jestem za. Sam na początku wakacji zastosowałem takie palisady i one wcale nie wyglądają tandetnie, a wręcz przeciwnie. Ładnie komponują sie z krajobrazem, oddzielając trawnik od rabaty. Też nie byłam przekonana do takich rozwiązań. Ale odkąd podpatrzyłam u sąsiadki plastikowe palisady, które nawet zimą wyglądają ładnie i się nic z nimi nie dzieje, to sama zdec ydowałam się na zakup palisady takiej oto: [ Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts