eniu 14.08.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ja polecam swojego nordpreisa-n21 nie ma problemu z przegrzewaniem domu obudowa minimalistyczna jestem zadowolonym użytkownikiem a nie fachowcem Malux. A ile sezonów już zaliczyłeś, że masz taką wiedzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fourfire 14.08.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Polecam zadzwonić zawsze przed zakupami do producenta on ma właściwą wiedzę na temat czy palenisko się nadaje czy nie.Np: większość wkładów Hajduka współpracuje z WM ale Volcano 2ph czyli boczna szyba podnoszona już nie .Bynajmniej takiej gwarancji od producenta się nie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 18.08.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 witam ponownie znalazłem w sieci kominek kaflowy Agatka IV spełnia wszystkie moje oczekiwania - powietrze z zewnątrz - akumulacja - super wygląd - łatwy w czyszczeniu macie jakieś opinie o tym kominku i firmie ? http://www.kominkikowalski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 19.08.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam.Pozytywy same ... mogę właściwie zrobić im tylko reklamę z mojej strony.Zarówno sam właściciel firmy jak i właściciele kaflarni, w której powstają kafle na te piecyki to bardzo dobrzy rzemieślnicy w swym fachu. Piecyki są oparte o polską myśl techniczną, polską technologię, prawdziwą akumulację (pomimo swoich niewielkich rozmiarów).Jeżeli podoba Ci się ich "dizajn" to będzie to za tę cenę dobry wybór.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 23.11.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A ja jestem zainteresowana kominkiem ale z DGP jako dodatkowe źródło ciepła. W domu będzie Wentylacja mechaniczna. Dom około 180 m2. Co możecie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 23.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Śliczne te kominki. Jak bym robił kominek teraz to coś takiego stanęło by w pokoju, a nie karton gips. pozdrawiam witam ponownie znalazłem w sieci kominek kaflowy Agatka IV spełnia wszystkie moje oczekiwania - powietrze z zewnątrz - akumulacja - super wygląd - łatwy w czyszczeniu macie jakieś opinie o tym kominku i firmie ? http://www.kominkikowalski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A ja jestem zainteresowana kominkiem ale z DGP jako dodatkowe źródło ciepła. W domu będzie Wentylacja mechaniczna. Dom około 180 m2. Co możecie polecić. Twój kominek zrobiony zgodnie z wizualizacją, może być problemem. Mam na myśli szybę z lewej strony i drewno bezpośrednio przy niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.05.2013 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Twój kominek zrobiony zgodnie z wizualizacją, może być problemem. Mam na myśli szybę z lewej strony i drewno bezpośrednio przy niej... Daj na luz po 1/2 roku już chyba to dodatkowe źródło ciepła wstawiła do chałupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 24.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Twój kominek zrobiony zgodnie z wizualizacją, może być problemem. Mam na myśli szybę z lewej strony i drewno bezpośrednio przy niej... Wkład został zmieniony na taki z szybą narożną. W związku z powyższym szyby od lewej strony nie będzie. Oprócz pytania o DGP, które podbijam:yes: mam jeszcze pytanie o umieszczenie wkładu bezpośrednio pod kominem. Mój kierownik budowy twierdzi, ze to nie jest najlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 24.05.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Daj na luz po 1/2 roku już chyba to dodatkowe źródło ciepła wstawiła do chałupy. A jednak nie wstawiła. Stara się dużo wcześniej przegadać temat, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.05.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Komin nad kominkiem, a nie obok to dobre rozwiązanie. Kierbud nie wie jak to zrobić, więc musi tak gadać Co z tym DGP? Sprecyzuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 25.05.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Komin nad kominkiem, a nie obok to dobre rozwiązanie. Kierbud nie wie jak to zrobić, więc musi tak gadać Co z tym DGP? Sprecyzuj... To nawet nie o to chodzi. Moja ekipa budowlana wie jak to zrobić. Natomiast problem jest w tym, że komin nie powinien "leżeć" na wkładzie i oczywiście "a co z wyczystką?" - to oczywiście pytania mojego kierbuda Jeżeli chodzi o DGP to pytanie dotyczyło rodzaju wkładu. Nie chciałabym wydawać więcej niż muszę. Nie wiem na co się zdecydować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 To powiedz kierbudowi, żeby się położył... Może jakiś szkic tych pomysłów ekipy? Będziesz pewniejsza. Co powiesz o szczelnej Pamie? Jakoś nikt po niej dotkliwie nie "jedzie", a cena czyni czuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 25.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 To powiedz kierbudowi, żeby się położył... Może jakiś szkic tych pomysłów ekipy? Będziesz pewniejsza. Co powiesz o szczelnej Pamie? Jakoś nikt po niej dotkliwie nie "jedzie", a cena czyni czuba... Byłam nim bardzo zainteresowana Diablo LP ale przestraszyłam się właśnie tego, że brak o nich opinii. Poza tym jak z serwisem - nie znalazłam w okolicach Trójmiasta firmy, która zajmowałaby się ich sprzedażą i montażem. Nie ukrywam, że podobają mi się ich wkłady i oczywiście cena również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.05.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No coś Ty?! Tak jak w dupę dostał ten Diablo, to mało który by wytrzymał. Wszystko opisałem na forum... Poczytaj też wątek Trocia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 25.05.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No coś Ty?! Tak jak w dupę dostał ten Diablo, to mało który by wytrzymał. Wszystko opisałem na forum... Poczytaj też wątek Trocia... A mogę dla ułatwienia prosić o linki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 27.05.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A mogę dla ułatwienia prosić o linki:) Linków się nie doczekałam:) ale znalazłam sama wątek odnośnie Pamy. Informacje, która tam przeczytałam skłaniają mnie do zakupu tego wkładu. Problem polega na tym, że nie znalazłam nikogo w mojej okolicy kto mi ten wkład zamontuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts