rraphal88 07.08.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam, może niektórym wyda się to banalne pytanie ale nie wiem. Balkon ma wymiary 2x5m i jest nierówny, pierwszy metr licząc od wejścia jest pochylony w stronę wejścia właśnie, natomiast kolejna połowa balkonu jest płaska, w koło balkonu są prowizoryczne "dziurki" na przyszłe słupki od balustrady. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś doradził mi jakimi materiałami wypełnić te przestrzenie no i z czego najlepiej wykonać spadek. Do jesieni chcę uporać się z tym balkonem żeby zima nie rozsadziła mi go w proch. Posiadam już grunt, dwuskładnikową hydroizolację, fugi, gres, sylikon...także już wszystko czeka na przytwierdzenie, muszę tylko zająć się powierzchnią płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/170825-z-czego-zrobi%C4%87-spadek-na-balkonie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 07.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam, może niektórym wyda się to banalne pytanie ale nie wiem. Balkon ma wymiary 2x5m i jest nierówny, pierwszy metr licząc od wejścia jest pochylony w stronę wejścia właśnie, natomiast kolejna połowa balkonu jest płaska, w koło balkonu są prowizoryczne "dziurki" na przyszłe słupki od balustrady. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś doradził mi jakimi materiałami wypełnić te przestrzenie no i z czego najlepiej wykonać spadek. Do jesieni chcę uporać się z tym balkonem żeby zima nie rozsadziła mi go w proch. Posiadam już grunt, dwuskładnikową hydroizolację, fugi, gres, sylikon...także już wszystko czeka na przytwierdzenie, muszę tylko zająć się powierzchnią płyty. Najlepiej wybierz cały system. Parę firm ma je w ofertach. Np. Kerakol, Alpol, Sopro, Mapei. Zrób raz a dobrze, i spokój na całe lata. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/170825-z-czego-zrobi%C4%87-spadek-na-balkonie/#findComment-5446073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts