rraphal88 07.08.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam, może niektórym wyda się to banalne pytanie ale nie wiem. Balkon ma wymiary 2x5m i jest nierówny, pierwszy metr licząc od wejścia jest pochylony w stronę wejścia właśnie, natomiast kolejna połowa balkonu jest płaska, w koło balkonu są prowizoryczne "dziurki" na przyszłe słupki od balustrady. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś doradził mi jakimi materiałami wypełnić te przestrzenie no i z czego najlepiej wykonać spadek. Do jesieni chcę uporać się z tym balkonem żeby zima nie rozsadziła mi go w proch. Posiadam już grunt, dwuskładnikową hydroizolację, fugi, gres, sylikon...także już wszystko czeka na przytwierdzenie, muszę tylko zająć się powierzchnią płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 07.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam, może niektórym wyda się to banalne pytanie ale nie wiem. Balkon ma wymiary 2x5m i jest nierówny, pierwszy metr licząc od wejścia jest pochylony w stronę wejścia właśnie, natomiast kolejna połowa balkonu jest płaska, w koło balkonu są prowizoryczne "dziurki" na przyszłe słupki od balustrady. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś doradził mi jakimi materiałami wypełnić te przestrzenie no i z czego najlepiej wykonać spadek. Do jesieni chcę uporać się z tym balkonem żeby zima nie rozsadziła mi go w proch. Posiadam już grunt, dwuskładnikową hydroizolację, fugi, gres, sylikon...także już wszystko czeka na przytwierdzenie, muszę tylko zająć się powierzchnią płyty. Najlepiej wybierz cały system. Parę firm ma je w ofertach. Np. Kerakol, Alpol, Sopro, Mapei. Zrób raz a dobrze, i spokój na całe lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts