nikt ważny 30.09.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Wykonalne - wiem. Chciałbym tylko uspokoić swoje sumienie, że przyjmując poprawny montaż obawy co do okna z plastiku mogę odpuścić? I czy mogę być również spokojny o wytrzymałość tych okien w systemie psk? Komfort użytkowania wiadomo w hs będzie lepszy ale czy w psk jest minimum dobry? Wolałbym kasę która zostanie w kieszeni spożytkować na inne potrzeby. Wrażenia wizualne czy to w hs czy psk będą zachowane dlatego pytam o to jak się "spisują" te plastiki i te psk. Jak już napisałem, spokojnie możesz PSK wykonać w tworzywie. Co prawda swą decyzję wyboru PSK zamiast HS będziesz później przeklinał przy każdym otwieraniu PSKi i żałował swego teraźniejszego podejścia do wydanej kasy ale to już Twój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wujekbaniu 21.04.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 WitamMam otwór 270cm szeroki na 240 wysoki. Czy psk vetrexu z automatem to dobry pomysł? Ktoś z przedmówców wybrał psk i chwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.04.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Kazdemu amatorowi PSK zanim wyda pieniadze polecam wybrac sie do salonu gdzie maja i PSK i HSBys byl swiadomy wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wujekbaniu 21.04.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Byłem widziałem, samo zamykanie psk jest upierdliwe. Ale jak są zamknięte wyglądają lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.04.2017 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Zamknięty fix wygląda jeszcze lepiej, bo nie ma mechanizmów przesuwnych. I jest o niebo tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.04.2017 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Zamknięty fix wygląda jeszcze lepiej, bo nie ma mechanizmów przesuwnych. I jest o niebo tańszy Mistrz riposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2017 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 No żartujemy sobie, ale to jest tak, jakby jechać pociągiem podmiejskim starego typu (PSK) a Pendolino. Tak, taki PSK da radę ale to jest kwestia komfortu. Te 4-5 tys różnicy można wydać na drzwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 No żartujemy sobie, ale to jest tak, jakby jechać pociągiem podmiejskim starego typu (PSK) a Pendolino. Tak, taki PSK da radę ale to jest kwestia komfortu. Te 4-5 tys różnicy można wydać na drzwi..podnoszone-przesuwane HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts