gahan 07.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 "Stara i głupia" - tak tylko mogę skwitować swoje bezmyślne działanie; jeszcze nie zaczęłam gotować w swojej nowej kuchni, a już uszkodziłam blat I nie pytajcie jak; blat ciemny, laminowany, widać cztery centymetrowe powierzchowne nacięcia od noża (może bardziej rysy niż nacięcia ). Jak to zniwelować? Może jakaś pasta albo farba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majski 09.01.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Co w ogóle liczy się przy blatach? Czy znaczenie mają jakieś konkretne parametry? Czynniki?Wiem, że temat jest trochę inny, ale chyba nie ma sensu zakładanie nowego.Czy np. "ST2 Diament" ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.01.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tu jest temat nt. blatów: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?70088-Blat-kuchenny-materia%C5%82y-marki-problemy-i-wszystko-inne&highlight=blat+kuchenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts