Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dwa poziomy Pepe

Recommended Posts

• Odpowiedzi 201
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super inspiracje :) Mieszkanko zapowiada się super.

Co do ław z metalowym stelażem i drewnianym blatem to łatwo coś takiego byłoby zrobić. No może tak tylko mi sie wydaje bo mam znajomych spawaczy i męża po szkole stolarskiej. Fajny pomysł.

My coś podobnego planujemy do salonu ale jako podstwawa na "sofe". Potem dokupi się piankowe materace i "komplet wypoczynkowy" gotowy :)

A ja ostatnio wszędzie tylko belki widzę :rotfl:

I w Twoich inspiracjach są piękne :D

Lampa boska, a klosze od Agawi niesamowite. Pojęcia nie miałam o istnieniu takich miejsc w sieci. Na pewno coś wybierzesz :yes:

Super inspiracje :) Mieszkanko zapowiada się super.

Co do ław z metalowym stelażem i drewnianym blatem to łatwo coś takiego byłoby zrobić. No może tak tylko mi sie wydaje bo mam znajomych spawaczy i męża po szkole stolarskiej. Fajny pomysł.

My coś podobnego planujemy do salonu ale jako podstwawa na "sofe". Potem dokupi się piankowe materace i "komplet wypoczynkowy" gotowy :)

ZojaART:bye:

w sumie to masz rację, z ta "łatwościa"

jak sie ma albo sprzęt albo znajomych co takie rzeczy robia :)

Pepe, miło widzieć, że Ty też z mojej bajki jesteś. :) Ale te Twoje inspiracje wymagają szczególnych wnętrz, Musi być wysoko do sufitu i przestrzennie. Wyrobisz się z tym u siebie?

pestka56 :hug:

co do inspiracji to wiadomo niestety, że to tylko inspiracje :rolleyes:

Powiem Wam, że ja zawsze w głowie miałam jakiś tam określony sposób urządzania,

Wiem, co mi się podoba (albo przynajmniej tak mi się zdaje ;) ) jakie materiały i kolory lubię, jakie faktury, kształty itp.

Wiem w jakich wnętrzach mogłabym zamieszkać a jakie lubię oglądać u innych:)

Pozostaje tylko kwestia okoliczności życiowych :rotfl:, które pozwalają wcielać w życie swoje plany, wizje biorąc pod uwagę posiadane środki płatnicze:lol2:

Oczywiście, dobrze, że jest internet i naprawdę można skorzystać z wielu cennych wskazówek i inspiracji, wiele się dzieje, pojawiaja się różne technologie, materiały, pomysły itp, ale o tym to kazdy wie :p jakie sa plusy i minusy internetu

Ja już nawet nie mówię o FORUM MURATORA bo to wiadomo: świetni ludzie i atmosfera, pomocni, życzliwi, dzielący się swoimi doświadczeniami, mający swoje marzenia. Za to Was kocham :hug:

A wracając do inspiracji.... to podglądam pewne pomysły, które da się wykorzystać w moim domu, mimo, że domem nie jest ;) to tylko mieszkanie;) Mieszkanie, które nie jest idealnie, które nie pozwala mi na wykończenie go tak jak ja bym chciała, któremu brakuje trochę metrażu ale jest to mieszkanie, które będzie moim domem i już go uwielbiam;)

PS. A jak wybuduje kiedyś dom......

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Fajna lampa się zapowiada- jak dla mnie też pasuje klosz jak w lampie naftowej.

Sporo jest takich na Allegro lub TUTAJ - na pewno coś dobierzesz pepe:)

http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif

i oczywiscie tak jak pestka mówi medal dla Ciebie http://emoty.blox.pl/resource/win2.gif

i dla anety s http://emoty.blox.pl/resource/win2.gif

julianna16 belkowa dziewczyna :p

rere79 trzymam Cie za słowo :hug: za tę bezproblemową przeprowadzkę