duś1719506024 05.09.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 taką ławeczke chetnie bym przygarneła też bym nie wygoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 05.09.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Super inspiracje Mieszkanko zapowiada się super. Co do ław z metalowym stelażem i drewnianym blatem to łatwo coś takiego byłoby zrobić. No może tak tylko mi sie wydaje bo mam znajomych spawaczy i męża po szkole stolarskiej. Fajny pomysł. My coś podobnego planujemy do salonu ale jako podstwawa na "sofe". Potem dokupi się piankowe materace i "komplet wypoczynkowy" gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Pepe, miło widzieć, że Ty też z mojej bajki jesteś. Ale te Twoje inspiracje wymagają szczególnych wnętrz, Musi być wysoko do sufitu i przestrzennie. Wyrobisz się z tym u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Fajna lampa się zapowiada- jak dla mnie też pasuje klosz jak w lampie naftowej. Sporo jest takich na Allegro lub TUTAJ - na pewno coś dobierzesz pepe Edytowane 5 Września 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Agawi, medal za te klosze dla Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Agawi, medal za te klosze dla Ciebie:yes: Dzięki pestko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.09.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Pepe cudne te inspiracje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.09.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Pepe, przeprowadzka nie zając.... Życzę żeby przebiegła bezproblemowo. Inspiracje baaaardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A ja ostatnio wszędzie tylko belki widzę I w Twoich inspiracjach są piękne Lampa boska, a klosze od Agawi niesamowite. Pojęcia nie miałam o istnieniu takich miejsc w sieci. Na pewno coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.09.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Mnie się ta lampa bardzo podoba !!! ja bym ją widziała z tym kloszem albo czymś podobnym http://www.klosze.setzke.pl/index.php?p=5,18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.09.2012 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Super inspiracje Mieszkanko zapowiada się super. Co do ław z metalowym stelażem i drewnianym blatem to łatwo coś takiego byłoby zrobić. No może tak tylko mi sie wydaje bo mam znajomych spawaczy i męża po szkole stolarskiej. Fajny pomysł. My coś podobnego planujemy do salonu ale jako podstwawa na "sofe". Potem dokupi się piankowe materace i "komplet wypoczynkowy" gotowy ZojaART w sumie to masz rację, z ta "łatwościa" jak sie ma albo sprzęt albo znajomych co takie rzeczy robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.09.2012 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Pepe, miło widzieć, że Ty też z mojej bajki jesteś. Ale te Twoje inspiracje wymagają szczególnych wnętrz, Musi być wysoko do sufitu i przestrzennie. Wyrobisz się z tym u siebie? pestka56 co do inspiracji to wiadomo niestety, że to tylko inspiracje Powiem Wam, że ja zawsze w głowie miałam jakiś tam określony sposób urządzania, Wiem, co mi się podoba (albo przynajmniej tak mi się zdaje ) jakie materiały i kolory lubię, jakie faktury, kształty itp. Wiem w jakich wnętrzach mogłabym zamieszkać a jakie lubię oglądać u innych:) Pozostaje tylko kwestia okoliczności życiowych , które pozwalają wcielać w życie swoje plany, wizje biorąc pod uwagę posiadane środki płatnicze:lol2: Oczywiście, dobrze, że jest internet i naprawdę można skorzystać z wielu cennych wskazówek i inspiracji, wiele się dzieje, pojawiaja się różne technologie, materiały, pomysły itp, ale o tym to kazdy wie jakie sa plusy i minusy internetu Ja już nawet nie mówię o FORUM MURATORA bo to wiadomo: świetni ludzie i atmosfera, pomocni, życzliwi, dzielący się swoimi doświadczeniami, mający swoje marzenia. Za to Was kocham A wracając do inspiracji.... to podglądam pewne pomysły, które da się wykorzystać w moim domu, mimo, że domem nie jest to tylko mieszkanie;) Mieszkanie, które nie jest idealnie, które nie pozwala mi na wykończenie go tak jak ja bym chciała, któremu brakuje trochę metrażu ale jest to mieszkanie, które będzie moim domem i już go uwielbiam;) PS. A jak wybuduje kiedyś dom...... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.09.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Fajna lampa się zapowiada- jak dla mnie też pasuje klosz jak w lampie naftowej. Sporo jest takich na Allegro lub TUTAJ - na pewno coś dobierzesz pepe http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif i oczywiscie tak jak pestka mówi medal dla Ciebie http://emoty.blox.pl/resource/win2.gif i dla anety s http://emoty.blox.pl/resource/win2.gif julianna16 belkowa dziewczyna rere79 trzymam Cie za słowo za tę bezproblemową przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Pepe, na pewno uwijesz piękne gniazdko, a przede wszystkim Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.09.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 pestka56 no taki mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 I jak pakowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.09.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 I jak w nowym mieszkanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 pepe, wyłaź z pudeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.09.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Trafiłam na dobry moment. Witam się u Ciebie w galerii i trzymam kciuki za przeprowadzkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.09.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Pepe to już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts