bettka 08.08.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Co dajecie na posadzkę w garażu? Mam na razie wylewkę i prawęe mówiąc najchętniej nie dawałabym płytek tylko zostawiła taką posadzkę (czym ją zaimpregnować?). Muszę juz teraz zadecydować, bo będzie montowana brama i trzeba podać ostateczną wysokość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.08.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dispobox 443 lub Sikafloor 156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 09.08.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Najtaniej to farba chlorokauczukowa, ale jak chcesz trwałe to tani gres (taki 30x30cmm). Są jeszcze jakieś żywice, ale nie wiem jak to się użytkuje. Ja mam kafelki gresowe i biorąc pod uwagę ciągłe jeżdżenie kołami z pisakiem, to jedynie gres nieszkliwiony jest w stanie to wytrzymać przez długie lata, no i łatwo go zamieść i umyć stary wątek, ale na ten sam temat: Co macie na opdłodze w garażu Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezotrap15 13.08.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zdecydowałem sie na" żywicę",która jest o tyle praktyczna,ze nie trzeba sie przejmować o jej pęknięcia ( tak jak przy zastosowaniu płytek) w razie upadku na nią jakiś cięższych przedmiotów(np młotek,klucze itd).Jest też" ciepła" wdotyku i łatwa w utrzymaniu czystości,co dla maniaka motocykli,jakim jestem,(ciągle coś przy nich grzebię)było bardzo istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 13.08.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zdecydowałem się na" żywicę" ... ile kosztuje taka żywica i jak to się kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts