Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Serdecznie,

Jestem na etapie szukania projektu. Wstępnie wybraliśmy dom E-118 z pracowni e-domy.pl. Będę wdzięczny za opinie na temat tego projektu,a gdyby ktoś już realizował ten lub inne domy z tej pracowni byłbym wdzięczny za opinie na ich temat.

Będę wdzięczny również za zdjęcia z realizacji E115 , E116 lub E118.

Pozdrawiam,

Radek

• 3 weeks później...

Witaj, ja akurat będę budował inny dom, ale kupiłem projekt w tej pracowni.

Pisałem już zresztą o tym w innym poście.

Generalnie dokumentacja wygląda bardzo ok, choć zastrzegam, że nie wiem jakie są z innych pracawni.

Bardzo fajne jest to, że cały projekt konstrukcji jest w duże skali, czytelny. Mam nadzieję, że Ci coś pomogłem.

Ja mam już pozwolenie, ale budowa jeszcze nie ruszyla :)

Co do projektu samego to może inni się wypowiedzą. Ja lubie nowoczesne domy i mnie się ogólnie podobają (prawie) wszystkie domy z tej pracowni.

Pozdrawienia

Witam,

Oczywiście każda wypowiedź dotycząca biura projektowego e-domy lub samego projektu jest pomocna przy dokonaniu odpowiedniego wyboru.

My również gustujemy w nowoczesnych projektach . Podobają nam się domy pracowni projektyzwizja.pl i e-domy.

Dziwi mnie jednak fakt, że tak mało tych projektów jest w realizacji - jeżeli chodzi o projekty E115 czy E116 są podobno w budowie,ale ciężko namierzyć.

Mam nadzieję, że jednak uda się , gdyż wymiana doświadczeń co do wprowadzenia zmian i samego projektu są ważne.

Pozdrawiam i powodzenia przy budowie!

• 3 months później...