Radosław Kędra 09.08.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam Serdecznie, Jestem na etapie szukania projektu. Wstępnie wybraliśmy dom E-118 z pracowni e-domy.pl. Będę wdzięczny za opinie na temat tego projektu,a gdyby ktoś już realizował ten lub inne domy z tej pracowni byłbym wdzięczny za opinie na ich temat. Będę wdzięczny również za zdjęcia z realizacji E115 , E116 lub E118. Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojpyrak 25.08.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witaj, ja akurat będę budował inny dom, ale kupiłem projekt w tej pracowni. Pisałem już zresztą o tym w innym poście. Generalnie dokumentacja wygląda bardzo ok, choć zastrzegam, że nie wiem jakie są z innych pracawni. Bardzo fajne jest to, że cały projekt konstrukcji jest w duże skali, czytelny. Mam nadzieję, że Ci coś pomogłem. Ja mam już pozwolenie, ale budowa jeszcze nie ruszyla Co do projektu samego to może inni się wypowiedzą. Ja lubie nowoczesne domy i mnie się ogólnie podobają (prawie) wszystkie domy z tej pracowni. Pozdrawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Kędra 25.08.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam, Oczywiście każda wypowiedź dotycząca biura projektowego e-domy lub samego projektu jest pomocna przy dokonaniu odpowiedniego wyboru.My również gustujemy w nowoczesnych projektach . Podobają nam się domy pracowni projektyzwizja.pl i e-domy.Dziwi mnie jednak fakt, że tak mało tych projektów jest w realizacji - jeżeli chodzi o projekty E115 czy E116 są podobno w budowie,ale ciężko namierzyć.Mam nadzieję, że jednak uda się , gdyż wymiana doświadczeń co do wprowadzenia zmian i samego projektu są ważne. Pozdrawiam i powodzenia przy budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 04.12.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Radku....znalazłeś wątek?))))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts