Kamil_Idaredy 22.01.2014 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nie liczyłem dokładnie, ale pewnie ok. 180.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 22.01.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witajcie, Fajny domek powstaje (nasi znajomi budują Idaredy w Bochni, to wiem, że fajny ). My też budujemy na płycie i teraz na podobnym etapie jesteśmy. Kiedy okna? Coś nam chyba pogoda poprzeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 22.01.2014 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witajcie, Fajny domek powstaje (nasi znajomi budują Idaredy w Bochni, to wiem, że fajny ). My też budujemy na płycie i teraz na podobnym etapie jesteśmy. Kiedy okna? Coś nam chyba pogoda poprzeszkadza? Okna juz zamówione - robią sie Drzwi zamówione... Zastanawiam sie nad bramą i drzwiami bocznymi do garażu... Montaż - jak pogoda pozwoli chciałbym na początku marca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazde 31.01.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam Wszystkich serdecznie.Wiele razy tu szperałem, ale nie miałem pojęcia, że jest osobny wątek na "mój domek". Mieszkamy już od października. Ze zmian, które dokonaliśmy w projekcie to:dorobienie piwnicy pod salonem - zmiana fundamentów na schodkowe (kurcze jednak to pracuje...); zmiana usytuowania wejścia do małej łazienki i likwidacja przedsionka do garażu; przerobienie oryginalnej kotłowni na gabinet z osobnym wejściem i likwidacja wejścia z garażu;zmiana wejść do pokojów nad garażem i likwidacja garderob; likwidacja pojedyńczego okna balkonowego w salonie; zastąpienie okna tarasowego trójpołaciowego podwójnym. Ogólnie dom super; koszty ogrzewania dosyć wysokie w dzisiejsze mrozy (na razie ogrzewamy węglem za pomocą kopciucha czekając na gaz...) no ale w końcu to 900m3 kubatury i trójka małych bombli...Do zagospodarowania jeszcze została piwnica garaż i cała reszta działki... Roboty na kilka lat... Jest tu ktoś kto już mieszka? Chciałbym porównać aspekty ekonomiczne budynku. Pozdrawiam Wszystkich budujących ten Dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 11.03.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witajcie, jestem winien drobnej aktualizacji Okna i drzwi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 11.03.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Instalacje... Edytowane 12 Marca 2014 przez Kamil_Idaredy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 12.03.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 14.05.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Łady domek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.05.2014 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Pozdrawiam. Coraz piękniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 29.05.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 troche ruszylismy dalej - ale ze zdjeciami jestem w plecy Brama garażowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 29.05.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Trochę kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 29.05.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) a w połowie maja zakończylismy tynki - jeżeli ktoś z Was poszukuje dobrej ekipy to polecam SuperTynki - kontakt mogę wrzucić na priv. Chętnych zapraszam w odwiedziny Edytowane 29 Maja 2014 przez Kamil_Idaredy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 29.05.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 29.05.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 29.05.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 29.05.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 NA teraz działamy ze styropianem pod wylewki. od 7 czerwca podłogówka - a później wylewki... dalej z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 31.05.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Kamilu czy możesz zdradzić co ta za drzwi (poszukujemy takiego modelu) oraz brama? Bardzo też proszę o kontakt do tynkarzy i zdradź proszę na priv ile sobie życzą za pracę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 01.06.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Kamilu czy możesz zdradzić co ta za drzwi (poszukujemy takiego modelu) oraz brama? Bardzo też proszę o kontakt do tynkarzy i zdradź proszę na priv ile sobie życzą za pracę Pozdrawiam! Hej - drzwi zamawialismy z Aluhaus - jest to z grupy oknoplastu... Brama to Novoferm a co do tynków - Supertynki.pl - Tomasz Zamorski SuperTynki [[email protected]] co do ceny - wszystko zalezy od tego jak proste masz sciany i ile pojdzie materialu... u mnie bylo z tym cienko i na materiale duzo pojechalem... - ale za to mam prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 06.06.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Bardzo Ci dziękuję Czy możesz zdradzić na priv jaki model drzwi macie i ile Was kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 19.06.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) i podłogówka... zdjecia wykonanych wylewek wrzuce na dniach - obecnie leżakują Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Kamil_Idaredy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts