xlenka 11.08.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam! Hydraulik wycenił mi robocizna na 3300 zł. Zrobionych jest 14 grzejników ( powieszonych i podłączonych ), podłogówka na 21 m kw. , wyjścia do zmywarki, 3 zlewy, 2 kibelki, 2 umywalki, pralka, bateria pod prysznic i wannę, kranik na zewnątrz, skrzynka od podłogówki i centralnego. Nie ma jeszcze pieca ani bojlera. Policzył niby 90 zł za punkt, ale nie wiem jak to sie przelicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karbiz 14.08.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 TA cena jest jak najbardziej nieodpowiednia. powinieneś zapłacić za tą instalacje jakieś 4500. ten kto zrobił ci instalacje za tą cenę powinien się wstydzić. a ty sie powinieneś wstydzić że pytasz się jeszcze czy to dobra cena. tak prawdę mówiąc to za tą cenę mam wątpliwości czy ta osoba która robiła tą instalację zarobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supernik 17.08.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 No ja za takie coś to słyszałem o cenie 8 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xlenka 21.08.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Nie mam się czego wstydzić, bo nie mam rozeznania jak pisałem. Robił mi to znajomy i zapłaciłem bez targowania. Jeśłi ta cena jest dobra to moge się tylko cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemty 21.08.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 trzeba było odrazu napisać, że to znajomy hydraulik i wszystko byłoby jasne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORDIMER. 16.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Warto mieć takich znajomych. Jak się budowałem, też robił zaprzyjaźniony instalator. Jak potrzeba teraz wykonać jeszcze jakąś małą robótkę, to podjedzie przy okazji, zrobi i weźmie tylko na paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganiutek 16.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 My zapłaciliśmy 7 tyś - też grzejniki, podłogówka z tym, że mamy studnię i hydraulik podłącza wszystkie urządzenia do uzdatniania i dostarczenia wody a także piec. Bez białego montażu. Także Twój hydraulik musi być DOBRYM ZNAJOMYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts