Majask 11.08.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Szukamy z mężem paneli do nowo wybudowanego domku na wsi. Spodobał nam się bardzo parkiet panelowy Baltic Wood tylko nie wiem czy będzie to dobry wybór jeśli chodzi o panele na kilkanaście lat. Zależy nam oczywiście nam ładnym wyglądzie panela cały czas. Tutaj zdjęcia wybranego panela: http://podlogi24.net/baltic-wood-dab-harmony-lakier-matowy-wzor-3-lam,-premium-size-szer.182mm,-dl.-2,2m-o_l_939.html Jeśli ktoś kładł u siebie takie panele bądź widział u kogoś to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 11.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 szkoda kasy za parkiet za to bedziecie mieli z montazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majask 13.08.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 szkoda kasy za parkiet za to bedziecie mieli z montazem To co byś polecał kolego z bardziej trwałych paneli? Chodzi mi o to czy będzie trwały i wytrzymały na rożnego rodzaju zarysowania itd... Myśleliśmy jeszcze nad panelem laminowanym PERGO - tylko czekam na odpowiedź z tego sklepu czy będą mieli konkretną ilość wybranego modelu. Jak znasz się to przejrzyj ofertę tego sklepu i podpowiedz co warto kupić, zależy mi też na zakupie w tym sklepie bo mam tam zniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 13.08.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 parkiet za takie pieniadze ladny parkit bedziecie mieli nie panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majask 14.08.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 parkiet za takie pieniadze ladny parkit bedziecie mieli nie panele No w sumie masz trochę racji. Poszukam jeszcze, może znajdzie się coś ciekawszego w tych pieniądzach albo coś podobnego w mniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skowron33 14.08.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Szukamy z mężem paneli do nowo wybudowanego domku na wsi. Spodobał nam się bardzo parkiet panelowy Baltic Wood tylko nie wiem czy będzie to dobry wybór jeśli chodzi o panele na kilkanaście lat. Zależy nam oczywiście nam ładnym wyglądzie panela cały czas. Tutaj zdjęcia wybranego panela: http://podlogi24.net/baltic-wood-dab-harmony-lakier-matowy-wzor-3-lam,-premium-size-szer.182mm,-dl.-2,2m-o_l_939.html Jeśli ktoś kładł u siebie takie panele bądź widział u kogoś to proszę o informację. Fajny parkiet panelowy. Jeśli wam pasuje do wnętrza to śmiało się możecie na niego decydować bo są to porządny parkiet panelowy. Jednak w tej cenie dostaniecie też parkiet i to na tej stronie, widziałem w podobnym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majask 15.08.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Wiem wiem już znaleźliśmy coś innego Kopiliśmy w końcu parkiet jak radziliście. Wczoraj wysłałam zamówienie do sklepu i czekam na jego realizację Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majask 16.08.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Parkiet już dojechał Wszystko jak najbardziej ok. Zamówienie dotarło bez problemów. Jutro przychodzi fachowiec do ogarnięcia całej sprawy z ułożeniem parkietu. Jeszcze raz dziękujemy za doradztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skowron33 19.10.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 I jak sprawuję się podłoga? Ja w tym czasie skorzystałem też z paneli Pergo i póki co jest zadowolony. Fajny kolorek udało mi się dobrać i świetnie komponuje się z resztą salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majask 22.10.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 I jak sprawuję się podłoga? Ja w tym czasie skorzystałem też z paneli Pergo i póki co jest zadowolony. Fajny kolorek udało mi się dobrać i świetnie komponuje się z resztą salonu. Podłoga świetnie Teraz wysłuchuje tylko pochwał moich gości: "o jaka ładna podłoga, gdzie ją kupiłeś?" Tak więc naprawdę jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 13.08.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 A ja mam podłogę z balticwood i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katia.katia 20.08.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 A ja mam podłogę z balticwood i nie narzekam Masz poczucie humoru, baltic wood i narzekanie , podłoga robi wrażenie, ja nie mogę się napatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka_so 21.08.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Widzę, że starszy temat podbity - ciekawa byłam opinii o baltic wood, bo sama mam ich deskę i nie narzekam, a tu prawie same pochwały parkietu... Miałam parkiet całe życie w domu rodziców (trwały to on był!) i nie widzę w nim nic ciekawego. Wolę deskę czy to litą, czy warstwową. Moja jeszcze mi się nie opatrzyła, a ponoć ma wytrzymać tyle, co ten parkiet z mojego dzieciństwa. Zobaczymy... PS katia.katia - jaki masz model, no i lita czy warstwowa? (my mamy litą syrah) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianD1 05.10.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Podbije temat,bo często robię z drewnem i deski z Baltica najlepiej są dopracowane jeśli chodzi o wymiar deski i warstwę wykończeniową. Montowałem różne inne deski i jak mam polecać to tylko od nich,bo wiem że się dobrze złoży i będzie służyć bez problemowo na lata.. W razie pytań co do montażu chętnie podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 04.12.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 A mogę z ciekawości zapytać czy układasz z fugą czy bez? Bo ja chciałam taką fajną fugę żeby wyglądało tak bardziej staro a ułożyli mi tak jakby jedna przy drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts