redpradnik 12.08.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 DOm wybudowany 3 lata temu , w jednym pokoju w którym są ściany nośne na pełnym fundamencie zauwazyłem rysy poziome na ostatniej warstwie pustaków patrząc od sufitu 34 cm - mam zdjęcia i odpowiada to łączeniu przedostatniej i ostatniej warstwy Porothermu - pęknięcie idzie idealnie po fudze na której jest ostatnia warstwa pustaka po czym jest strop.Z czego to może wynikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w cytrynkach 23.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 DOm wybudowany 3 lata temu , w jednym pokoju w którym są ściany nośne na pełnym fundamencie zauwazyłem rysy poziome na ostatniej warstwie pustaków patrząc od sufitu 34 cm - mam zdjęcia i odpowiada to łączeniu przedostatniej i ostatniej warstwy Porothermu - pęknięcie idzie idealnie po fudze na której jest ostatnia warstwa pustaka po czym jest strop. Z czego to może wynikać? Witam serdecznie, Znalazłam Pana posty w necie i pozwoliłam sobie napisać. Mieszkam w Krakowie i jestem na etapie zakupu tego projektu, mam jednak prośbę czy istniałaby jakakolwiek szansa na obejrzenie Pana dzieła w realu, oczywiście jeśli to nie kłopot. do mnie mail [email protected] lub telefon 518013646. pozdrawiam, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts