piast 01.11.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ja też poszukuję Libry II w trakcie realizacji. Wam udało się znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoa 13.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam wszystkich sympatyków LIBRY2. Na wiosnę zamierzam rozpocząć budowę, wcześniej jednak bardzo chętnie zobaczyłabym domek w realu, czy ktoś buduje wg tego projektu w Polsce północno-zachodniej? Byłabym niezmiernie wdzięczna mogąc zobaczyć realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 27.11.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Kasia i Marcin – ogromna prośba do Was, czy moglibyśmy któregoś dnia podjechać i zobaczyć Waszą Librę w całej okazałości? Będziemy baaaardzo więczni i zobowiązani. Pozdrawiamy serdecznie Kasia i Szymon Z pewnym opoznieniem odpowiedzieliśmy na Waszego maila, ale serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia dla wszystkich budujących, my obecnie ocieplamy stropy oraz testujemy instalacje grzewczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vyper 30.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Bardzo dziękujemy za zaproszenie . Mam nadzieję, że w przyszły weekend zobaczymy jak go zrobiliscie na szaro Pozdrawiamy KiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek-Jasia 15.12.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 WitamZastanawiamy się nad wyborem tego projektu - czy może jest ktoś kto buduje już Librę II lub wybudowałpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vyper 29.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Forum prawie zamiera..zostaje mi tylko blog warszawskybuduje . KasiaiMarcin, chcieliśmy Wam bardzo podziękować za możliwość obejrzenia Waszej Libry. Byliśmy pod wrażeniem. Fantastyczny dom, piękna działka i idylliczna okolica. Trzymamy kciuki, żebyście jak najszybciej mogli się wprowadzić. My cały czas czekamy na decyzję o warunkach zabudowy. Pani powiedziała, że leży na kupce, może za miesiąc... Pozdrawiamy serdecznie Kasia i Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 13.03.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Forum prawie zamiera..zostaje mi tylko blog warszawskybuduje . KasiaiMarcin, chcieliśmy Wam bardzo podziękować za możliwość obejrzenia Waszej Libry. Byliśmy pod wrażeniem. Fantastyczny dom, piękna działka i idylliczna okolica. Trzymamy kciuki, żebyście jak najszybciej mogli się wprowadzić. My cały czas czekamy na decyzję o warunkach zabudowy. Pani powiedziała, że leży na kupce, może za miesiąc... Pozdrawiamy serdecznie Kasia i Szymon Nie ma sprawy miło nam było Was gościć. Nasza przeprowadzka juz jest zaplanowana - weekend majowy pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackon 22.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam Was wszystkich. Od ponad roku sledzę to forum, które jest dla mnie skarbnica wiedzy. Od kilku tygodni buduje się moja LIbra i jestem na etapie ścian (pierwszego poziomu). Porobiłem od "ciorta" zmian i teraz zmagam się z realizacją. POzdrawiam p.s.nasza libra stanie w Nowej Wsi pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Surround 25.08.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Podjęliśmy z zoną decyzję, ze postawimy LIBRA 2 na naszej działce 870m2 w Wałbrzychu. Mamy 300 tys zł i liczymy na to, że za te pieniądze postawimy stan surowy zamknięty (z oknami, elewacją drzwiami, instalacjami wewnątrz, piecem ekogroszkiem). Natomiast za 100 tys zł chcielibyśmy go wykończyć - kominek, kuchnia, łazienka, panele, gładzie (nie licząc mebli w każdym pokoju). czytam te formu i zastanawiam się... czy damy radę?!! http://www.dobredomy.pl./?id_project=110&infopage=1&lustro=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skoralik 03.09.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Pilnie poszukuję osób, które przystąpiły do budowy domu wg. tego projektu. Sama chcę go wybudować i liczę na cenne rady, szczególnie jak sensownie można uciąć koszty. Jeżeli byłaby to osoby w okoilicy W-wy chętnie też bym go obejrzała i wysłuchała sugestii bardziej doświadczonych w zakresie budownictwa. Tak się składa, że to będzie moja pierwsza (i mam nadzieję ostatnia) budowa czegokolwiek (prócz karmika dla ptaków) i nie za bardzo się orientuję w tej materii. Wobec tego jeżeli ktoś pomógłby mi, uniknąć bezsensownych błędów byłabym ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taleja 04.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Zapraszam do tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skoralik 05.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dziękuję bardzo. Oczywiście skorzystam:) Jakoś w roztargnieniu nie zauważyłam tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 17.10.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Podjęliśmy z zoną decyzję, ze postawimy LIBRA 2 Libra, której link zamieściłeś, nie jest tą której temat dotyczy. Projekt naszej pochodził z pracowni domowe klimaty, a nie dobre domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alunia z 17.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry . Poszukuję rodzinki która wybudowała Librę II w okolicach Wrocławia lub w Wielkopolsce i zgodziłaby się pokazać dom w środku.Od kilku tygodni przyglądam się projektowi ale nie mam wyobrażni przestrzennej i nie potrafię sobie wyobrazić niektórych pomieszczeń,tym bardziej że w naszym przypadku potrzebne będą zmiany-jesteśmy lekarzami i potrzebujemy dodatkowego gabinetu.Pozdrawiam i liczę na pomoc.Alicja Zimoch z Milicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 18.11.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Zajrzyj do wątku dotyczącego libry: http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-budowal-libre-z-firmy-domus,t33068.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobry_samarytanin 26.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jeśli Libra II z Domowych Klimatów to proponuję kwoty pomnożyć x2 i powinno starczyć Podjęliśmy z zoną decyzję, ze postawimy LIBRA 2 na naszej działce 870m2 w Wałbrzychu. Mamy 300 tys zł i liczymy na to, że za te pieniądze postawimy stan surowy zamknięty (z oknami, elewacją drzwiami, instalacjami wewnątrz, piecem ekogroszkiem). Natomiast za 100 tys zł chcielibyśmy go wykończyć - kominek, kuchnia, łazienka, panele, gładzie (nie licząc mebli w każdym pokoju). czytam te formu i zastanawiam się... czy damy radę?!! http://www.dobredomy.pl./?id_project=110&infopage=1&lustro=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alunia z 28.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzień dobry Pragnę nawiązać kontakt z rodzinką która postawiła Librę II na Dolnym Śląsku lub w Wielkopolsce i zgodziłaby się pokazać dom.Nie potrafimy z mężem się zdecydować ostatecznie na zakup projektu ,gdyż nie mamy ażtak dobrej wyobrażni przestrzennej,a to przecież bardzo ważna decyzja!Pozdrawiam Alicja z Milicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Surround 06.12.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 My właśnie rozpoczęliśmy budowę, Lejemy fundamenty. Zapraszam na wiosnę, dom będzie już gotowy około maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alunia z 15.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witaj Marcin Bardzo dziękuję za zaproszenie.Jeśli wybierzemy librę II na pewno chętnie wpadniemy aby zobaczyć wasze dzieło.Na razie wciąż mamy wątpliwości co do górnych łazienek i pokojów(chodzi o te skosy i słupy)Pozdrawiam Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Surround 15.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 My podnieśliśmy o jednego pustaka pięterko i co do skosów, to nie ma się już czego czepić Zresztą, na dole zrobiliśmy to samo. PS. Póki co zrobiliśmy roboty ziemne, fundamenty, chudziaki i takie tam... czyli pierwszy etap za nami. Z przyłączem wody, kanalizy wyszło 35 tys brutto. LIBRA II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts