alunia z 15.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 To miło Marcinie,że u Was już się zaczęło dziać.My stanęliśmy na etapie projektu.Libra bardzo nam się podoba i na naszą działkę pasuje(36mx36m),ale oglądamy wszystkie projekty pod kątem adaptacji części budynku na gabinet lekarski (taki już nasz zawód,że nawet w domu musimy być dostępni).Chętnie będę śledzić Wasze zmagania z budową,bo kompletnie na tym się oboje z mężem nie znamy(właśnie przed chwilą sprawdzałam co to są chudziaki,bo nie wiedziałam)Pozdrawiam i trzymam kciuki za następne etapy budowy Alicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bep 23.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam, właśnie pomału finiszujemy z budową Libry II w okolicach Jeleniej Góry. Jeżeli jest to projekt z tej samej pracowni (Białystok) to zapraszamy na wizję lokalną Co prawda tez jesteśmy lekarzami, ale nie zrobiliśmy w domu gabinetu. Wprowadziliśmy kilka zmian, ale ogólny duch domu pozostał. Bep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUMLOK 08.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam. Forum to było dla mnie przez ostatnie kilkanaście miesięcy skarbnicą wiedzy. Dzis jestem własnie zakończyłem ocieplać moją Librę II. Dokonalismy bardzo wielu zmian i chetnie podzielimy sie nasza wiedzą. TEraz przed nami ogrzewanie i tykmi "inside" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJagna 13.11.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam wszystkichOd wielu, wielu miesięcy nikt już nie zagląda na to forum, ale postanowiłam zaryzykować i napisać. Po wielu obejrzanych projektach zdecydowaliśmy się na budowę domu Libra II z pracowni domowe klimaty. Bardzo intrygune nas ten projekt domu i mamy wciąż niewielkie obawy. Zwracam się z zapytaniem czy osoby, które zdecydowały sie na ten projekt domu są zadowolone i jakie wrażenia z mieszania w nim;-). Być moze jakieś przemyslenia. Temat był poruszany od 2005 do 2008...nie wiem czemu zamarło to forum, ale byc moze ktoś chciałby podzielic się z aktualnej budowy i napisać coś więcej o tym projekcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts